Ovulace, implantační krvácení, možné těhotenství?

Anonymní
20.8.25 13:30

Ovulace, implantační krvácení, možné těhotenství?

Ahoj holky mám takový dotaz,
nechráněny styk jsem měla na začátku srpna (někdy 3) potom jsem za dva dny dostala menstruaci a ta trvala od 5-8, byla tři dny normální a dva dny takové špinění. Ted jsem v nějakém 16 dnu od menstruace a začala jsem slabě krvácet. Nevíte o co by mohlo jít? Mohlo by jít o těhotenství? Menstruaci nemám pravidelnou a občas se mi to krvácení stalo v době ovulace, ale ne nějak pravidelně třeba tak jednou za tri-čtyři měsíce. Taky mě hrozně bolí kříže, břicho a celkově nemám vůbec na nic náladu. Miminko úplně v planu nemám, tak by mě jen zajímá jestli by mohlo jít o nejake nidační krvácení nebo třeba jen o to ovulační. Stalo se vám to už některé?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
792
20.8.25 14:01

Po 16 dnech už by něco bylo vidět na testu. Ale za mě by to mohlo být ovulační krvácení. Já to měla třeba jen 2× do roka. Jinak v době ovulace mě dost bolely vaječníky vždycky, až tak že jsem si třeba musela lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.25 14:09

@miamia142 ja jsem si test nedělala protože mě to těhotenství až do dnes nenapadlo když jsem tu menstruaci pak za dva dny dostala

• Citovat
  • Upravit
36317
20.8.25 14:11

Udělej si test a když dítě nechceš tak se chraň, zvlášť když máš nepravidelný cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.25 14:13

@JancaS84 na tom testu by to šlo poznat už takhle brzo? Já jsem si myslela ze se mají dělat až v době očekávané menstruace

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.25 15:12

Diskuzi jsem otevřela proto protože nevim jestli by to bylo vubec možné a chtěla jsem radu někoho zkušenějšího

• Citovat
  • Upravit
36317
20.8.25 16:13
@Anonymní píše: Více

Ideálně ano v době očekávané menstruace. Ale mohlo by být něco vidět už i cca 14 dní od styku což už máš. Takže bych test klidně zkusila a pak případně ještě další v termínu menstruace, to už by měla být jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.25 16:33
@JancaS84 píše: Více

A myslíš ze to těhotenství je vubec možné? Kdyz jsem tu menstruaci dostala? Nebo ze spis jde o to ovu krvácení? Protože to implantacni krvácení by bylo přece později ne? Pokud to chápu správně a ne až za 16 dnu

• Citovat
  • Upravit
792
20.8.25 18:26
@Anonymní píše: Více

pravděpodobnost je malá, ale stává se to. Pokud byla ovu v době ms tak už by něco mělo jít vidět a odpovídá to i době implantace. Za mě to je ale spíš ovulační krvácení když píšeš, že se ti to občas stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.25 18:52
@miamia142 píše: Více

no ono to asi ani nebylo krvácení v pravém slova smyslu. Spíše takový růžovo hnědý hlen a trochu ruzovyho na toaletaku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.25 10:01

@JancaS84 test jsem si dneska dělala a byl negativní

• Citovat
  • Upravit
1
9.9.25 20:47

Dobry den, mohl by mi nekdo poradit.. 6.9 jsem měla ráno pozitivní tehotenský test protože jsem meškala 2 dny..po par hodinách jsem začala slabě krvácet a po te to bylo spíše špinení. Pri každé menstruaci mě boli bricho u toho me nebolelo vůbec.
Mela jsem to jen 3 dny.. a ted kdyz něco dělám nebo při teple sprše me pichá podbřišku. Mohl by mi nekdo poradiť jestli to byla menstruace nebo implantacni krvácení. Nemam zkušenosti proto se ptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
9.9.25 22:05

@Naty980 může to být i zavrtávání, já na začátku dost špinila a i když jsem neměla krev, občas po utření to bylo světlounce růžové. Šla jsem k doktorovi velmi brzy, asi 5tt+2 protože jsem měla ještě i jiný problém, a dal mi utrogestan. Někdo radil i ascorutin který je volně prodejný ale je to více méně jen vitamin C, takže jsem pila hodně vody s citronem a měla vitamin c v tabletách, to mi pomáhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí