Přestala jsem mluvit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85310
20.10.17 12:02
@Anonymní píše:
za mě náhradník žádný není, už tak nás bylo málo, za hodinu tam mám být abych vše nachystala a poučila ostatní z komise

Tak oni Te uvidi a uslysi a podekuji sami… mozna najdou i nahradnika, bych se nedivila teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
20.10.17 12:06

Moje ségra trpí na hlasivky hodně a nejvíc doporučuje Panthenol v tabletkách :palec: ale fakt to chce prostě dát hlasivkám pár dní (aspoň ten víkend) klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
20.10.17 12:08
@Anonymní píše:
Ahoj všem, přecházela jsem teď asi měsíc různé nachlazení a dnes to na mě padlo úplně, přestala jsem mluvit, v krku mě nebolí ale nevydám ze sebe ani hlásku, ani žádné chrčení, akorát mě z toho snažení bolí hlava. Jinak až na rýmu jsem v pořádku.
Ale dnes a zítra jsem v práci a potřebuji mluvit, bez toho to nepůjde a nemá mě kdo nahradit.
Nemáte nějaký tip co můžu udělat?
Manželovi to vyhovuje :mrgreen:

taky se mě to jednou stalo, myslela jsem že už nikdy nepromluvím, až po asi týdnu jsem mluvila normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
20.10.17 12:19
@Anonymní píše:
měla bych z toho velké problémy a i potřebuji ty peníze, takže prostě musím :) neboj v Praze ne

Co to je velke problemy? Ja jsem takhle minule volby delala zaskok na posledni chvili. Paní si zlomila ruku. Nikdo to neresil a nepitval se v tom, proste se dosadil nahradnik. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.17 12:20
@PandaVanda píše:
Co to je velke problemy? Ja jsem takhle minule volby delala zaskok na posledni chvili. Paní si zlomila ruku. Nikdo to neresil a nepitval se v tom, proste se dosadil nahradnik. :nevim:

náhradník za zapisovatelku?

• Citovat
  • Upravit
1060
20.10.17 12:25

Tak on je asi rozdil, kdyz nekdo prijde o hlas, protoze trpi na hlasivky (treba moje spoluzacka na gymplu trpela na hlasivky a k tomu hrala divadlo, takze bez hlasu byla kazdou chvili) a kdyz nekdo vic jak mesic prechazi nejakou infekci a prska kolem sebe bacily a stav se zhorsuje mj. tim, ze prijde i o ten hlas. Ja bych zalezla do postele a ani nevystrcila nos a navic mi to prijde opravdu hodne nefer vuci lidem, kteri se zakladatelkou prijdou do styku.

@Mar__tanka1983 píše:
Moje ségra trpí na hlasivky hodně a nejvíc doporučuje Panthenol v tabletkách :palec: ale fakt to chce prostě dát hlasivkám pár dní (aspoň ten víkend) klid…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
@Anonymní píše:
Díky za tipy, nemocenská ani volno nepřipadá v úvahu, jsem zapisovatelka u voleb a nemám žádnou smlouvu, prostě tam musím být :)

To je pěkný, takže nakazis jiný…takový miluju jsou třeba lidí s cronem, ketrym nefunguje autoimunitní systém, a díky takovým něco chytnou v práci a 3 měsíce marodí :roll:…je to nezodpovědné, viz má mamka její kolegyně chodila s angínou a máme se to drží měsíc, a kvůli komplikací v nemocnici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
@Anonymní píše:
náhradník za zapisovatelku?

Jasne, kazdy nahraditelny. :nevim: Nekdo to tam musel delat pred tebou ne? Ty minule treba? Nebo jsi tam jedina s touto zkusenosti? To jsi z vesnice o 20 ti lidech? Kdyby se nekomu neco stalo, tak prece kvuli jednomu cloveku nezrusi volby… Skákat radosti nebudou, ale co nadelaji ze jo.

Příspěvek upraven 20.10.17 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27612
20.10.17 12:37
@Andy27 píše:
To je pěkný, takže nakazis jiný…takový miluju jsou třeba lidí s cronem, ketrym nefunguje autoimunitní systém, a díky takovým něco chytnou v práci a 3 měsíce marodí :roll:…je to nezodpovědné, viz má mamka její kolegyně chodila s angínou a máme se to drží měsíc, a kvůli komplikací v nemocnici :zed:
:palec: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
20.10.17 12:42

Napada me slivovice, sice to nepomuze na hlasivky, ale alespon budes u zapisovani vesela :mrgreen: No vtip… nevim, jestli proste musis, dej si na stuj cedulku, ze jsi prisla o hlasivky a nachystej pytlik bonbonu jako omluvenku pro volice :jazyk: Kazdopadne je nejlepsi zustat doma a netahat nemoc po okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
20.10.17 12:46

No stejne je asi docela pozde, ve dve se oteviraji volebni mistnosti. To teda nevim, jak to delaji v pripadech, kdy to zjisti takhle těsně pred otevrenim. :think: Ale pochybuju, ze se to jeste nikdy nestalo, pocitat se musi se vsim kdyby neco. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
20.10.17 13:02

Pokud tam jit musíš a nejsi tam sama, tak at alespoň ostatní mluvi za tebe, ty budes jen zapisovat a psat. Jinak si odrovnas hlasivky, tak rychle fakt nepomuze nic. Instrukce jim muzes dat pisemne. Mozna se najde nahradnik, az to ostatní uvidi. Nebo si radi rozdeli tvoji praci, abys je nenakazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65051
20.10.17 18:00
@mroe píše:
Pokud tam jit musíš a nejsi tam sama, tak at alespoň ostatní mluvi za tebe, ty budes jen zapisovat a psat. Jinak si odrovnas hlasivky, tak rychle fakt nepomuze nic. Instrukce jim muzes dat pisemne. Mozna se najde nahradnik, az to ostatní uvidi. Nebo si radi rozdeli tvoji praci, abys je nenakazila.

zapisovatelka je tam to hlavní, v podstatě to celé řídí. Měla by být, na rozdíl od ostaních, profesionál. Bývá to někdo z úřadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
20.10.17 19:22

Steve Jobs umřel a Apple válí dál. Nikdo není nenahraditelný, i když si to myslí. Kdybys nedejbože umřela, tak myslíš, že by volby zrušili a ještě se v tom rýpali? Je to „jenom“ nějaká komise. Nebudeš první ani poslední, kdo by nemohl přijít. I zapisovatelka U SOUDU může mít absenci. Natož „zapisovatelka“ u voleb… Prostě pošlou někoho z radnice třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
22.10.17 09:37

Jak to dopadlo? Slyšela jsem ve zprávách, že nějaká členka komise zkolabovala. Vzpomněla jsem si, jestli to nebyla zakladatelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí