Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
za mě náhradník žádný není, už tak nás bylo málo, za hodinu tam mám být abych vše nachystala a poučila ostatní z komise
Tak oni Te uvidi a uslysi a podekuji sami… mozna najdou i nahradnika, bych se nedivila teda.
Moje ségra trpí na hlasivky hodně a nejvíc doporučuje Panthenol v tabletkách
ale fakt to chce prostě dát hlasivkám pár dní (aspoň ten víkend) klid…
@Anonymní píše:
Ahoj všem, přecházela jsem teď asi měsíc různé nachlazení a dnes to na mě padlo úplně, přestala jsem mluvit, v krku mě nebolí ale nevydám ze sebe ani hlásku, ani žádné chrčení, akorát mě z toho snažení bolí hlava. Jinak až na rýmu jsem v pořádku.
Ale dnes a zítra jsem v práci a potřebuji mluvit, bez toho to nepůjde a nemá mě kdo nahradit.
Nemáte nějaký tip co můžu udělat?
Manželovi to vyhovuje
taky se mě to jednou stalo, myslela jsem že už nikdy nepromluvím, až po asi týdnu jsem mluvila normálně
@Anonymní píše:
měla bych z toho velké problémy a i potřebuji ty peníze, takže prostě musímneboj v Praze ne
Co to je velke problemy? Ja jsem takhle minule volby delala zaskok na posledni chvili. Paní si zlomila ruku. Nikdo to neresil a nepitval se v tom, proste se dosadil nahradnik. ![]()
@PandaVanda píše:
Co to je velke problemy? Ja jsem takhle minule volby delala zaskok na posledni chvili. Paní si zlomila ruku. Nikdo to neresil a nepitval se v tom, proste se dosadil nahradnik.
náhradník za zapisovatelku?
Tak on je asi rozdil, kdyz nekdo prijde o hlas, protoze trpi na hlasivky (treba moje spoluzacka na gymplu trpela na hlasivky a k tomu hrala divadlo, takze bez hlasu byla kazdou chvili) a kdyz nekdo vic jak mesic prechazi nejakou infekci a prska kolem sebe bacily a stav se zhorsuje mj. tim, ze prijde i o ten hlas. Ja bych zalezla do postele a ani nevystrcila nos a navic mi to prijde opravdu hodne nefer vuci lidem, kteri se zakladatelkou prijdou do styku.
@Mar__tanka1983 píše:
Moje ségra trpí na hlasivky hodně a nejvíc doporučuje Panthenol v tabletkáchale fakt to chce prostě dát hlasivkám pár dní (aspoň ten víkend) klid…
@Anonymní píše:
Díky za tipy, nemocenská ani volno nepřipadá v úvahu, jsem zapisovatelka u voleb a nemám žádnou smlouvu, prostě tam musím být
To je pěkný, takže nakazis jiný…takový miluju jsou třeba lidí s cronem, ketrym nefunguje autoimunitní systém, a díky takovým něco chytnou v práci a 3 měsíce marodí
…je to nezodpovědné, viz má mamka její kolegyně chodila s angínou a máme se to drží měsíc, a kvůli komplikací v nemocnici ![]()
@Anonymní píše:
náhradník za zapisovatelku?
Jasne, kazdy nahraditelny.
Nekdo to tam musel delat pred tebou ne? Ty minule treba? Nebo jsi tam jedina s touto zkusenosti? To jsi z vesnice o 20 ti lidech? Kdyby se nekomu neco stalo, tak prece kvuli jednomu cloveku nezrusi volby… Skákat radosti nebudou, ale co nadelaji ze jo.
Příspěvek upraven 20.10.17 v 12:49
@Andy27 píše:
To je pěkný, takže nakazis jiný…takový miluju jsou třeba lidí s cronem, ketrym nefunguje autoimunitní systém, a díky takovým něco chytnou v práci a 3 měsíce marodí…je to nezodpovědné, viz má mamka její kolegyně chodila s angínou a máme se to drží měsíc, a kvůli komplikací v nemocnici
Napada me slivovice, sice to nepomuze na hlasivky, ale alespon budes u zapisovani vesela
No vtip… nevim, jestli proste musis, dej si na stuj cedulku, ze jsi prisla o hlasivky a nachystej pytlik bonbonu jako omluvenku pro volice
Kazdopadne je nejlepsi zustat doma a netahat nemoc po okoli.
No stejne je asi docela pozde, ve dve se oteviraji volebni mistnosti. To teda nevim, jak to delaji v pripadech, kdy to zjisti takhle těsně pred otevrenim.
Ale pochybuju, ze se to jeste nikdy nestalo, pocitat se musi se vsim kdyby neco. ![]()
Pokud tam jit musíš a nejsi tam sama, tak at alespoň ostatní mluvi za tebe, ty budes jen zapisovat a psat. Jinak si odrovnas hlasivky, tak rychle fakt nepomuze nic. Instrukce jim muzes dat pisemne. Mozna se najde nahradnik, az to ostatní uvidi. Nebo si radi rozdeli tvoji praci, abys je nenakazila.
@mroe píše:
Pokud tam jit musíš a nejsi tam sama, tak at alespoň ostatní mluvi za tebe, ty budes jen zapisovat a psat. Jinak si odrovnas hlasivky, tak rychle fakt nepomuze nic. Instrukce jim muzes dat pisemne. Mozna se najde nahradnik, az to ostatní uvidi. Nebo si radi rozdeli tvoji praci, abys je nenakazila.
zapisovatelka je tam to hlavní, v podstatě to celé řídí. Měla by být, na rozdíl od ostaních, profesionál. Bývá to někdo z úřadu.
Steve Jobs umřel a Apple válí dál. Nikdo není nenahraditelný, i když si to myslí. Kdybys nedejbože umřela, tak myslíš, že by volby zrušili a ještě se v tom rýpali? Je to „jenom“ nějaká komise. Nebudeš první ani poslední, kdo by nemohl přijít. I zapisovatelka U SOUDU může mít absenci. Natož „zapisovatelka“ u voleb… Prostě pošlou někoho z radnice třeba…
Jak to dopadlo? Slyšela jsem ve zprávách, že nějaká členka komise zkolabovala. Vzpomněla jsem si, jestli to nebyla zakladatelka…