Přestala jsem mluvit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.10.17 11:22
@aiwwa píše:
Takže ještě plánuješ nakazit všechny kdo přijdou k volbám!

no jasně, všechny nakazím v té velké místnosti :) bohužel, to bys nemohla jet ani MHD

• Citovat
  • Upravit
115728
20.10.17 11:28
@Anonymní píše:
no jasně, všechny nakazím v té velké místnosti :) bohužel, to bys nemohla jet ani MHD

tak pokud máš virózu, tak ano, všichni kdo budou s tebou v místnosti se mohou nakazit.
Slušný člověk je s nakažlivou nemocí doma a netrajdá MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
20.10.17 11:34

Kup si čerstvý zázvor a ten si nastrouhej a zalej vařící vodou. Tenhle čaj na hlasivky hodně zabírá. Vyzkoušela jsem i na sobě, ale je to hnusný :P
A pak klasické kloktání vodou se solí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.10.17 11:39
@Anonymní píše:
Díky za tipy, nemocenská ani volno nepřipadá v úvahu, jsem zapisovatelka u voleb a nemám žádnou smlouvu, prostě tam musím být :)

kdyby tě přejelo auto tak co… každý je nahraditelný… jen zdraví ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.10.17 11:39
@Anonymní píše:
no jasně, všechny nakazím v té velké místnosti :) bohužel, to bys nemohla jet ani MHD

znáš pojem kapénková infekce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
20.10.17 11:42
@berua13 píše:
Taky na to docela trpím… pomáhá mi pít Vincentku

Nebo se dají koupi v lékárně pastilky na cucání Vincentka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
20.10.17 11:44

Tak to je super, ted abych se bala dorazit do volebni mistnosti. Doufam, ze nejsi na Praze 3. Kdyby te prejelo auto nebo jsi mela zanet slepaku, tak u tech voleb taky nebudes. Nechapu, proc si kazdy mysli, ze je tak strasne nenahraditelny.

@Anonymní píše:
Díky za tipy, nemocenská ani volno nepřipadá v úvahu, jsem zapisovatelka u voleb a nemám žádnou smlouvu, prostě tam musím být :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.17 11:47

Mam s timto opakovane zkusenost. Hlasivky potrebuji pauzu, pokud to budes hrotit, nebudes mluvit dva tydny nebo je vazne poskodis. Mne pomahaji take pastilky a hlavne 2-3 dny nemluvit!!!, coz znamena nepracovat a byt zticha, pak se vrati do normalu. Muzes taky pit Vincentku atd., ale regeneraci pomaha hlavne ten klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.17 11:50
@Plavuše píše:
Tak to je super, ted abych se bala dorazit do volebni mistnosti. Doufam, ze nejsi na Praze 3. Kdyby te prejelo auto nebo jsi mela zanet slepaku, tak u tech voleb taky nebudes. Nechapu, proc si kazdy mysli, ze je tak strasne nenahraditelny.

měla bych z toho velké problémy a i potřebuji ty peníze, takže prostě musím :) neboj v Praze ne

• Citovat
  • Upravit
7188
20.10.17 11:52

U voleb v komisi jsem byla nekolikrat a za kazdyho je nahradnik ;) akorat nevim, jak se omluvit, tezko zavolas. Takze bych tam sla hned zkraje, myslim ze jsme zacinali od 12 pripravu a tak, prinejhorsim tam vydrzis, nez nahradnik dojde. Ale nepokousela bych to hecnout cely dva dny, tak si akorat hlasivky dodelas uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.17 11:54
@Azeretereza píše:
U voleb v komisi jsem byla nekolikrat a za kazdyho je nahradnik ;) akorat nevim, jak se omluvit, tezko zavolas. Takze bych tam sla hned zkraje, myslim ze jsme zacinali od 12 pripravu a tak, prinejhorsim tam vydrzis, nez nahradnik dojde. Ale nepokousela bych to hecnout cely dva dny, tak si akorat hlasivky dodelas uplne.

za mě náhradník žádný není, už tak nás bylo málo, za hodinu tam mám být abych vše nachystala a poučila ostatní z komise

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
20.10.17 11:54

Mám vyzkoušenou inhalaci francovky. Otevřenou pusou a vydržet co nejteplejší vodu. Ale hned po inhalaci je nutné zahučet do postele a jen tak z ní nevylézt.
Vyzkoušela jsem to víckrát.

• Citovat
  • Upravit
115728
20.10.17 11:55
@Anonymní píše:
měla bych z toho velké problémy a i potřebuji ty peníze, takže prostě musím :) neboj v Praze ne

doufám, že ne u nás…kde tedy? aspoň okres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
20.10.17 11:56

Preju ti brzke uzdraveni, ale opravdu me stvou lidi, kteri vedome roznasi infekce. Mam spatnou imunitu a chytnu kazdy prd. A mimochodem, moje imunita dojela prave na toto prechazeni nemoci a mysleni si, ze jsem nenahraditelna. Tak ti preju, aby te nepotkalo neco podobneho. Mesic a pul prechazet nemoc, ze ktere se ocividne bez klidoveho rezimu nedostanes, mi prijde hodne riskantni.

@Anonymní píše:
měla bych z toho velké problémy a i potřebuji ty peníze, takže prostě musím :) neboj v Praze ne

Příspěvek upraven 20.10.17 v 11:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
20.10.17 11:57
@Anonymní píše:
za mě náhradník žádný není, už tak nás bylo málo, za hodinu tam mám být abych vše nachystala a poučila ostatní z komise

Tak bez, jestli ti litr nebo kolik za to stoji. Ale pak nebrec nad rozlitym mlekem. Kup si Vincentku a doufej, ze z toho nebude nic horsiho. Taky miluju lidi, co si myslej, jak jsou nenahraditelni a jeste se chlubej, jak jsou na antibiotikach, je jim hrozne zle a stejne jsou v praci. Fakt skvely :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí