Přestala jsem mluvit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.10.17 10:36

Přestala jsem mluvit

Ahoj všem, přecházela jsem teď asi měsíc různé nachlazení a dnes to na mě padlo úplně, přestala jsem mluvit, v krku mě nebolí ale nevydám ze sebe ani hlásku, ani žádné chrčení, akorát mě z toho snažení bolí hlava. Jinak až na rýmu jsem v pořádku.
Ale dnes a zítra jsem v práci a potřebuji mluvit, bez toho to nepůjde a nemá mě kdo nahradit.
Nemáte nějaký tip co můžu udělat?
Manželovi to vyhovuje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1060
20.10.17 10:39

Do prace bych nesla a sla k lekari pro neschopenku a leky :nevim: taky jsem do urcite doby porad premitala, ze nesmim byt nemocna, ze me nema kdo nahradit, az se mi to jednou nevyplatilo. Zdravi je prednejsi nez zamestnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
20.10.17 10:41

Určitě no lékaři, na práci se vybodni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petronellina
20.10.17 10:44

Na hlasivky je skvělý isla moos - pastilky, ale opravdu tyto. V lékárně ti budou nabízet různé alternativy islandského lišejníku, ale mně zabírají jen tyto. Hlas ztrácím každou zimu:) Cucá se to celkem často (asi po dvou hodinách), ale tím dřív přijde úleva.

• Citovat
  • Upravit
27587
20.10.17 10:45

Jdi na orl ono se může stát že si z námahy hlasivky zničíš a nebude mluvit vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
20.10.17 10:46

Každý rok me to jednou prepadne, pravidelne v den, kdy jsem v praci sama. Vzhledem k tomu, ze nemluvit v mem pripade nejde a přemáhat nebo septat hlasivkam spis skodi, dala jsem prednost svému zdravi.
Obvykle to přes vikend uplne prejde, v mem pripade vzdy viróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4929
20.10.17 10:46

Taky na to docela trpím… pomáhá mi pít Vincentku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
20.10.17 10:47
@Anonymní píše:
Ahoj všem, přecházela jsem teď asi měsíc různé nachlazení a dnes to na mě padlo úplně, přestala jsem mluvit, v krku mě nebolí ale nevydám ze sebe ani hlásku, ani žádné chrčení, akorát mě z toho snažení bolí hlava. Jinak až na rýmu jsem v pořádku.
Ale dnes a zítra jsem v práci a potřebuji mluvit, bez toho to nepůjde a nemá mě kdo nahradit.
Manželovi to vyhovuje :mrgreen:

u lékaře ti mohou dát injekci kalcia, je otázkou zda to v pátek před polednem k lékaři stihneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
20.10.17 10:51
@Anonymní píše:
Manželovi to vyhovuje :mrgreen:

Nemluv, ani nešeptej! Šepot je na hlasivky to nejhorší. Zajdi k lékaři, ale obávám se, že moc nezmůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115708
20.10.17 10:53

Když pominu fakt, že nakazíš další lidi kolem sebe, tak ti fakt doporučuju jít k doktorovi. Moje kolegyně přesně takhle ztratila hlas s zanedbala léčbu. Skoro půl roku pak byla na neschopence a nakonec děkovala doktorům, že jí zachránili hlasivky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
20.10.17 10:53

Mně pomohl Homeovox. Pak jednou mi dali Panthenol na hlasivky, ten je účinný, ale chutná to, jako bys cucala mouku :poblion: chce to hodně odvahy si ho vzít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.10.17 11:11

Nemocenská…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.17 11:13

Díky za tipy, nemocenská ani volno nepřipadá v úvahu, jsem zapisovatelka u voleb a nemám žádnou smlouvu, prostě tam musím být :)

• Citovat
  • Upravit
85280
20.10.17 11:15
@Anonymní píše:
Díky za tipy, nemocenská ani volno nepřipadá v úvahu, jsem zapisovatelka u voleb a nemám žádnou smlouvu, prostě tam musím být :)

A kdyz nebudes? Najde se nekdo jiny. Spise bych resila to zdravi, prechazet nemoce neni zdrave a uz ted jsi bez hlasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115708
20.10.17 11:19
@Anonymní píše:
Díky za tipy, nemocenská ani volno nepřipadá v úvahu, jsem zapisovatelka u voleb a nemám žádnou smlouvu, prostě tam musím být :)

Takže ještě plánuješ nakazit všechny kdo přijdou k volbám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí