Ze žrouta nejedlík...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přestali jsme...
Náš 8m syn má od ledna zánět průdušek. Týden co týden jsme u doktora, v pondělí je to dobrý a ve středu jsme tam znova. Bohužel ten poslední nám dal opravdu zabrat, nechtěl ani jíst.Nemohla jsem do něj dostat nic. Teď už je lépe, ale sunar nechce vůbec (jen před spaním) a s příkrmem je to o málo lepší. Chtěla bych poradit co s ním? Nebo alespoň co mu můžu všechno dávat? Už jsem v koncích, z našeho „žrouta“ je najednou nejedlík…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj.Emička měla taky třikrát po sobě zánět průdušek,mezitím neštovice a zánět středního ucha,aby diagnoza nebyla pořád stejná
Tak marodila už prakticky od září. Když měla horečky a první dny nemoci,taky prakticky nic nejedla,ale já stále kojím,tak to vyřešilo kojení..Nic jsem jí nenutila,jen další tekutiny navíc,občas snědla piškot,občas křupku..Po nemoci se pak rozjedla a za pár dní byla nemocná znova ![]()
Vím,že máš dítě mladší,záleží,jestli neubývá na váze.Pokud neubývá nebo jen trošku,dávala bych mléko,zbytek bych nabídla,ale nenutila.Určitě si to brzy vynahradí.Emičce v době kolem 8 měsíců nejvíce chutnaly vývarové polévky se zeleninou a rýží,později s drobnými těstovinami.Teď má naopak nejraději jídla s bramborem a mrkví.Prostě bych dala to,co malému chutná.
Nebo to taky může být období,kdy dítě pár dní jí a další dny sní sotva třetinu.Nemusí to záviset na nemoci.Pokud celkově neubývá na váze a nestrádá,nenutila bych jíst.
Přejeme brzké uzdravení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už je zdravý a nechce ani mlíčko, tak právě nevim. Na váze nám právě začal pomalu ubývat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ubývat
Ubývat by neměl,ale pamatuju si,že Adámek - zdravý,nemocný v kojeneckém věku snad jen dvakrát,přestal přibývat na váze právě v 8 měsících.Měl v té době kolem deseti kilo a jakoby najednou přestal prudce přibývat.Ale neubral..
V 8měsících je preventivní prohlídka,byli jste už?Co na to doktorka?Do jídla nemá cenu nutit,stejně si z donucení nic nevezme,ale mlíčko by pít měl.Počkala bych pár dní a pokud by skutečně nechtěl vůbec nic,aspoň telefonicky bych se poradila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se každopádně poradila s doktorkou, ale zkusila bych vydržet… ono se to v něm možná ještě pere a to tělíčko je možná ještě zesláblé a prostě „nesvé“…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit