Ze žrouta nejedlík...

2
18.3.10 19:43

Přestali jsme...

Náš 8m syn má od ledna zánět průdušek. Týden co týden jsme u doktora, v pondělí je to dobrý a ve středu jsme tam znova. Bohužel ten poslední nám dal opravdu zabrat, nechtěl ani jíst.Nemohla jsem do něj dostat nic. Teď už je lépe, ale sunar nechce vůbec (jen před spaním) a s příkrmem je to o málo lepší. Chtěla bych poradit co s ním? Nebo alespoň co mu můžu všechno dávat? Už jsem v koncích, z našeho „žrouta“ je najednou nejedlík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44198
18.3.10 20:05

Ahoj.Emička měla taky třikrát po sobě zánět průdušek,mezitím neštovice a zánět středního ucha,aby diagnoza nebyla pořád stejná :mrgreen:Tak marodila už prakticky od září. Když měla horečky a první dny nemoci,taky prakticky nic nejedla,ale já stále kojím,tak to vyřešilo kojení..Nic jsem jí nenutila,jen další tekutiny navíc,občas snědla piškot,občas křupku..Po nemoci se pak rozjedla a za pár dní byla nemocná znova :-(

Vím,že máš dítě mladší,záleží,jestli neubývá na váze.Pokud neubývá nebo jen trošku,dávala bych mléko,zbytek bych nabídla,ale nenutila.Určitě si to brzy vynahradí.Emičce v době kolem 8 měsíců nejvíce chutnaly vývarové polévky se zeleninou a rýží,později s drobnými těstovinami.Teď má naopak nejraději jídla s bramborem a mrkví.Prostě bych dala to,co malému chutná.

Nebo to taky může být období,kdy dítě pár dní jí a další dny sní sotva třetinu.Nemusí to záviset na nemoci.Pokud celkově neubývá na váze a nestrádá,nenutila bych jíst.

Přejeme brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.3.10 20:11

Už je zdravý a nechce ani mlíčko, tak právě nevim. Na váze nám právě začal pomalu ubývat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
18.3.10 20:18

Ubývat :nevim: Ubývat by neměl,ale pamatuju si,že Adámek - zdravý,nemocný v kojeneckém věku snad jen dvakrát,přestal přibývat na váze právě v 8 měsících.Měl v té době kolem deseti kilo a jakoby najednou přestal prudce přibývat.Ale neubral..

V 8měsících je preventivní prohlídka,byli jste už?Co na to doktorka?Do jídla nemá cenu nutit,stejně si z donucení nic nevezme,ale mlíčko by pít měl.Počkala bych pár dní a pokud by skutečně nechtěl vůbec nic,aspoň telefonicky bych se poradila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
18.3.10 20:27

Já bych se každopádně poradila s doktorkou, ale zkusila bych vydržet… ono se to v něm možná ještě pere a to tělíčko je možná ještě zesláblé a prostě „nesvé“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.2.18 15:44
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie