Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 18 let, a přibližně ve dvanácti mi začaly růst prsa, ale prostě se mi to nějak seklo, vůbec mi nerostou prsa, mám je jak nějaká třináctiletá holka, nestojím o to abych je měla nějaký velký, ale o to abych aspoň nějaký měla, nevíte někdo co je špatně?
ne nevíme, zřejmě není špatně vůbec nic,
je ti 18, tak se běž poradit na gyndu
Záleží jakou mas postavu, pokud si hodne hubena nemusis mit vetsi prsa. To tak je. Pokud si, tak zkus pribrat
pokud nejsi hubena, tak bych se podivala na mamu, popripade babicky jestli ty prsa maji vetsi… a pokud bys byla jedina tak bych se sla poradit s doktorama skrz hormony.
Ale nejvic se nabizi ta postava.
Řekla bych, že v 18 už víc nevyrostou. Každá má dáno od přírody jinak no.
Sim Te dekuj bohu, ze mas maly prsa, ze nemusis nosit podprsenky, muzes spat na brise a dalsich milion veci, jako 18ce Ti to asi jeste nedojde, ale za 10 let budes za Ty svoje tresnicky vdecna
hadej jak to vim
mam 80A / 75B a miluju ty svoje maly prsa ![]()
Me prsa pestaly rust ten samy rok, co mi narostly, to jest ve 14. Jako mlada jsem mela 70A.
Mne to nijak nevadilo. Prsa primerene postave, byla jsem velmi modelkovita.
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 18 let, a přibližně ve dvanácti mi začaly růst prsa, ale prostě se mi to nějak seklo, vůbec mi nerostou prsa, mám je jak nějaká třináctiletá holka, nestojím o to abych je měla nějaký velký, ale o to abych aspoň nějaký měla, nevíte někdo co je špatně?
Nic neni spatne, jsou holky co maji prsa jak runway na letisti..jsou ploche no, budes patrit mezi ne..
@warita píše:
Me prsa pestaly rust ten samy rok, co mi narostly, to jest ve 14. Jako mlada jsem mela 70A.Mne to nijak nevadilo. Prsa primerene postave, byla jsem velmi modelkovita.
Mne ve 13 narostly trojky, mela jsem 70 c, taky kocka. Ted uz 5tky.
Pokud bys chtěla větší prsa klidně do něco přidám ze svých…jinak možná ještě časem narostou…v 18 sem měla 80C-D nyní si kupují 90F-G co já bych dala za malá prsa…
Hele, mě prsa vyrostly až po 18. Ale máme velké prsa v rodině
Je to dané geneticky, koukni se na maminku, pokud ani ona nemá žádné, nebudeš je mít ani ty.Ja mám lentilky pod kobercem celý život a to mě bude 39,ale třeba ještě vyrostou
Jsem ráda, že mám malé, alespoň mě nepřekáží při sportu a spaní na břiše. A pokud to vyžaduje chlap, tak je dement. ![]()
Já měla ve 14 áčka (nosila jsem 75/A), ale pak jsem zjistila, že nosím špatnou velikost a ve 20 jsem nosila 65/C, teď mám 70-75/B-C-CC, podle toho, jak jsem tlustá.
Takže ne vždy to je o malých prsou, ale i o nesprávné velikosti podprsenky. ![]()
Jinak prsa jsou hlavně tuková tkáň, trochu taky svaly. Takže se (většinou) zvětší při zvýšení hmotnosti, cvičení taky trochu efekt má (máme v práci kulturistu a ten má prsa větší než já)…
@ŠmolinkaJana píše:
Je to dané geneticky, koukni se na maminku, pokud ani ona nemá žádné, nebudeš je mít ani ty.Ja mám lentilky pod kobercem celý život a to mě bude 39,ale třeba ještě vyrostouJsem ráda, že mám malé, alespoň mě nepřekáží při sportu a spaní na břiše. A pokud to vyžaduje chlap, tak je dement.
S tou genetikou to není úplně pravda. Já mám prsa velký a ségra nemá skoro žádný. Obě sme ze stejnyho těsta
Postava přibližně stejná.
Mě snad ani nezačala…po dvou dětech a v přiměřeném věku jsem šla na plastiku.
@Vladusxx píše:
Pokud bys chtěla větší prsa klidně do něco přidám ze svých…jinak možná ještě časem narostou…v 18 sem měla 80C-D nyní si kupují 90F-G co já bych dala za malá prsa…
To já taky, občas mám obavy že si vyrazím zuby, a když dobíhám na dopravu, tak musím hlídat aby zůstali na svém místě.