Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Máte nekdo zkušenost, že hypnóza pomohla při odvykani kouření?
@michahora píše:
Přečti si tuhle knihu a přestaneš. Stačí kouknout i na recenze uživatelů po přečtení
@conferee píše:
Přečti si tuhle knihu a přestaneš. Stačí kouknout i na recenze uživatelů po přečteníhttp://knihy.heureka.cz/…len/recenze/#…
Souhlasím, sice mě trvalo rok a půl než jsem se odhodlala dočíst do konce ale když jsem dočetla tak jsem přestala ![]()
@geilens chlap přečetl dvakrát a nic, a já taky a tky nic, já přestala až se dvěma čárkama na testu.
@Koblížek21 píše:
@geilens chlap přečetl dvakrát a nic, a já taky a tky nic, já přestala až se dvěma čárkama na testu.
Tak on píše, že jak ti to nepomůže napoprvé tak už to nepomůže nikdy ![]()
No ono kdoví, jak to chlap četl, ale nějak to nefungovalo, zato to těhotenství naštěstí spolehlivě ![]()
@geilens píše:
@Pudloslava V podstatě ti vysvětlí, že máš všechno v hlavě
hm, nemuzes to trochu rozvest?
@michahora píše:
Pokud si najdeš dobrého terapeuta tak ti to pomůže, další alternativa je kineziologie, najdeš program, blok který ti spouští to kouření a odstraní se to. Protože pokud by jsi přestala kouřit bez vyřešení spouštěče, najdeš si závislost jinou. Jak bylo řečeno, vše je v hlavě.
@Pudloslava už je to rok a půl co sem to četla, ono se to těžko popisuje ![]()
prostě ti vysvětlí, že ti to cigáro vlastně nechutná ![]()
Nepotřebuju přestat já, ale manžel. Přestával už několikrát, vydržel celkem v pohodě, tak měsíc, dva, ale po návratu do práce zase pomalé začal(dělá ve stavebnictví, přes zimu má práce minimum).I omezil chození do hospody, protože ví, že když si dá pivo, automaticky si hned zapálí. Doma nekouří vůbec, i když má pár dní volno, tak si nezapali. Ještě dodám, že já ho k tomu nenutim, i když budu samozřejmě ra da, když přestane. Chce on sám.
@Melody 4 ta kineziologie je prosím Tě co? Někde jsem to uslyšela, ale nevím, co si mám pod tím představit.
@michahora píše:
@Melody 4 ta kineziologie je prosím Tě co? Někde jsem to uslyšela, ale nevím, co si mám pod tím představit.