Přestup do práce - řešil někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
11.6.20 21:43
@matkabagristy píše:
mam podobnou zkusenost z lonska, dosla jsem se smlouvou, nechala mi podepsat, ze mi nabidli, co maj na strankach, a nechali me byt. Stejne by to mela zakladatelka, akorat by musela neco dal napsat. Jsem taky kolikrat zmatena.

No, chápu, když jdeš poprvé. Ale kdysi jsem tam byla víckrát a pořád jsem to musela vyplňovat. Fakt nechápu, proč to nedají jen aktualizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
12.6.20 07:08

@Kelsey Hele nevím, jestli ti učitelé byli ve škole, ale můj syn jel celkem málo předmětů, třeba angličtinu, zeměpis a nevím co ještě, neměl za celou dobu vůbec. Ani jeden úkol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
12.6.20 07:13
@Monchichik píše:
@Kelsey Hele nevím, jestli ti učitelé byli ve škole, ale můj syn jel celkem málo předmětů, třeba angličtinu, zeměpis a nevím co ještě, neměl za celou dobu vůbec. Ani jeden úkol.

to je hnus. Ja teda dostala celkem hezke odmeny, snad se to tem lemram vrati alespon vtomto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
12.6.20 07:16

@matkabagristy A sestry mladej dostal úkoly až někdy po měsíci, / je na prvním stupni /, kdy rodiče řvali sami, kde mají nějaké úkoly :mrgreen: Tak můj mladej je v devítce, takže mu posílali hlavně úkoly z češtiny a matiky jako přípravu…sem tam nějaké výpisky z přírodopisu, dějepisu, chemie a fyziky. To bylo všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
12.6.20 07:25

@Monchichik bagrista na gymplu frcel online skoro ve vsem, zemepisar si teda taky udelal koronaprazdniny, obrazky do vytvarky narychlo dodelaval vcera :mrgreen:
Prcek jel stylem zadani stranek a cviceni, neco posilal ke kontrole s liknavou zpetnou vazbou.
Ja otevrela google ucebny, bylo to pro me nove, vsecko jsem se musela naucit, pak to kolikrat naucit rodice i jejich decka. Objevila jsem vyhody tohotoprostredi. Tridy si necham i do vyuky nazivo. Ptala jsem se decek, jsou spokojene. Jednoduch vyklad, kratky zapis, procvicovani u ucebne i na whodnych webech, testik se zpetnou vazbou. Hodne jsem se nadrela hlavne o vikendech, kdy jsem chystala ucivo a ty testy, ale dovedla jsem to k dokonalosti, kdy dobre pripraveny test mam i se zpetnou vazbou opraveny na jeden klik. Skoda, ze ucitele nevyuzili ten cas k tomu, aby se neco naucili. Mne to prijde strasne uzitecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
12.6.20 07:35

@matkabagristy Tak nekteri vyuzili a je to dobře. Na druhou stranu ona ta online vyuka taky neni mozna vsude, u nas ve skole bylo par rodin, které nemaji ani chytry telefon, o počítači ani nemluvě. Takze materialy jim tiskly ve skole a hazeli do schránky. A i když my techniku mame, tak muj homeoffice vytěžoval pripojeni natolik, ze dalsi online aktivity byly omezene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
12.6.20 07:45

@j.a.n.i1 jo, vsechna decka online nebyla. Tam, kde se snazily, jsem materialy nosila na sekretariat skoly. Nekteri se na to vyprdli, maji chytre telefony, tak se da taky pracovat v google ucebnach. Nabidla jsem vice moznosti, ale kdyz se nechce, nelze v soucasnych podminkach decka, rodice ani ty ucitele k necemu donutit.
Prckovi jsem ukoly tiskla, skenovala. Tiskarnu jsem si poridila kvuli vedlejsaku, ktery se letos nekonal, tak aspon nezahalela. Ale vim, ze doma tu techniku nema kazdy, pro vetsinu lidi je zbytecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
12.6.20 10:06

@Monchichik
Nemuzu soudit jine skoly, ale u nas se pracovalo.
U dcer byl dostatecny prisun ukolu. A starsi mela celkem rychle tempo. Par uc. si pojistilo vraceni ukolu, ze to bylo znamkovane.
Az se vyzkousel Zoom, tak byl kazdy tyden hlavne AJ nebo M a prirodoveda. A jina uc. mela CJ a VL. Aj ICT bylo. Nebo bylo nekolik kombinovanych ukolu napr. M + TV, PRV + CSP (vytvorit model) atd. Tech kombinovanych bylo vic, ze zadala sloh, ale pasoval do vlastivedy, tak za jeden ukol byly dve znamky.
Nasi mlade a jedne spoluzacce se jednou podarilo, ze nesel Zoom prihlasit. Nejaky spatny pristup byl. Takze jim spolecna hodina utekla AJ. Uc. byla ochotna, ze jim ve stejny den nahradila hodinu a jen pro ne dve. Sama mi volala, ze nabizi nahradni hodinu, jestli muzeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
12.6.20 13:47

Kdyz se vratim. k tematu… Pokud ji odvody z platu za cast mesice pokryji minimalni vysi zdravotniho pojisteni, pak OK. Pokud ale ne, bude si ho muset do minimalni vyse doplatit. Proto je vyhodne se na UP zategistrovat, aby ho nemusela doplacet. Navic pokud ji vznikne narok na podporu, pak se ji tato doba bude pocitat do odpracovanr doby na duchod. V opacnem pripade ji tam vznikne mezera :think:
Nebo se mylim??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
12.6.20 14:00

@cecetka staci jeden den
Pokud byl pojištěnec zaměstnán, byť po část kalendářního měsíce, pak neodvádí za tento měsíc pojistné jako osoba bez zdanitelných příjmů. I kdyby zaměstnání trvalo pouze jeden den, zbývajících 30 dní nemá povinnost doplácet pojistné jako OBZP. Upřesnila pro čtenáře serveru Podnikatel.cz Lucie Krausová z Všeobecné zdravotní pojišťovny.
 https://www.podnikatel.cz/…o-pojisteni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
12.6.20 15:26

@cecetka Nemusí, povinnost doplatku je pouze pokud smlouva trvá celý měsíc a nebylo dosaženo minimální mzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
12.6.20 17:27

Aha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie