V kolika měsících se děti začínají přetáčet na bříško?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2649
4.8.08 22:11

Souhlasím s výše uvedeným, nic s doktorkou řešit nemusíš. Přetáčení na bříško je podle těch slavných tabulek dovednost 6. měsíce. A min měsíc je tam tolerance. Takže já bych to s dr. řešila nejdřív v 8. měsíci.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.8.08 22:48

Řešila jsem opačný problém, Vojta se začal točit ve dvou měsících, teď mu bude pět měsíců, válí sudy kde se dá a nohy chtějí lézt, ale ruce ještě neví jak na to. Pár lidí mě strašilo, že je to špatně takhle brzy, ale žádný problém. každý jsme jiný.
 Lucka

• Citovat
  • Upravit
111
1.10.11 20:02

Letadýlko jsme také dělali, a podle mé Mudr záleží na tom, jak má při tom hlavičku. Pokud má hlavičku nahoře a rozpaží, je vše v pořádku, pokud má hlavičku u země, tak je to špatně a nápravou by mělo být časté nošení v klubíčku a při hraní třeba dávat míček na bříšku, aby bylo miminko schoulené. A s přetáčením se netrap, dnes se nemusí přetáčet a zítra ano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
26.2.13 15:43

Ahoj, mám dvouměsíční holčičku a ta se mi v noci přetočilo na bříško…vzbudilo mě jak hekala a mlátila obličejem do polštáře, možná to byla náhoda, ale stejně mám strach, aby si neublížila, není to moc brzy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí