Přetahovaní pindíka ve vaně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.4.16 17:17

Přetahovaní pindíka ve vaně

Chtěla jsem se zepta jak přetahujete pindíka? Zatím jsem mu to dělala ve vaně, ale kamarádka mně vystrašila s tím, že se mu tam může dostat špína ze zbytku těla. Jak je to teda nejelepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
29.4.16 17:18
@Brno Líšen píše:
Chtěla jsem se zepta jak přetahujete pindíka? Zatím jsem mu to dělala ve vaně, ale kamarádka mně vystrašila s tím, že se mu tam může dostat špína ze zbytku těla. Jak je to teda nejelepší?

no té špíny na sobě fakt má :lol: :lol: děláme to až ke konci sprchování, poradila to doktorka

• Citovat
  • Upravit
18223
29.4.16 17:26

Souhlas, prťata do té vany moc špíny nezanesou :palec: Miminkám jsem to dělala ve vaně- promnula a lehce kam šlo pošoupla. Když jsou starší, tak při sušení každej povinně sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.4.16 17:27

Nejednoduší je přetáhnout ve vaně, nechat přetažené a vrátit až po sprchovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.16 17:28
@Nainuva píše:
Souhlas, prťata do té vany moc špíny nezanesou :palec: Miminkám jsem to dělala ve vaně- promnula a lehce kam šlo pošoupla. Když jsou starší, tak při sušení každej povinně sám :mrgreen:

Při sušení? A jak si to umyjou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.4.16 17:30

@Brno Líšen Ale jo, to si myjou :zed: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
29.4.16 17:49

Jak máš staré dítě? Pokud jste v rodině neměly žádné problémy, tak nepřetahovat.
EDIT: překlep

Příspěvek upraven 29.04.16 v 17:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.16 17:54
@dalmati píše:
Jak máš staré dítě? Pokud jste v rodině neměli žádné problémy, tak nepřetahovat.

Malýmu to jde přetáhnout bez potíží, nevím proč by jsme nepřetahovali, je to běžná hygiena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
29.4.16 17:59
@Brno Líšen píše:
Malýmu to jde přetáhnout bez potíží, nevím proč by jsme nepřetahovali, je to běžná hygiena.
Říkám, že nevím, jak staré máš dítě, jestli třeba 10 měsíční nebo třeba dvouleté, tam je dost rozdíl. Jinak na to přetahování se názory fakt různí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
29.4.16 18:06
@Brno Líšen píše:

Přesně, přetahovat ve vaně a až se bude koupat sám, tak ho to naučit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.16 18:08
@dalmati píše: Říkám, že nevím, jak staré máš dítě, jestli třeba 10 měsíční nebo třeba dvouleté, tam je dost rozdíl. Jinak na to přetahování se názory fakt různí

Malýmu budou dva. Já z toho co jsem přečetla se názory na přetahovaní pokud to jde neliší. Liší se hlavně v tom jestli to nějak řešit pokud to nejde a kdy. Malýmu to šlo z ničeho nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.16 18:10
@Anturie píše:
Přesně, přetahovat ve vaně a až se bude koupat sám, tak ho to naučit ;)

Zatím přetahujem ve vaně, ale ta kamáradka mně znejistěla, protože je pravda, že v té vodě musí plavat i zbytky třeba stolice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
29.4.16 18:15
@Brno Líšen píše:
Malýmu budou dva. Já z toho co jsem přečetla se názory na přetahovaní pokud to jde neliší. Liší se hlavně v tom jestli to nějak řešit pokud to nejde a kdy. Malýmu to šlo z ničeho nic.

Tak ve dvou letech, pokud mu to jde, tak není problém. Ale asi bych ho po koupání opláchla sprchou a přetáhla tam. Alespoň tak je zvyklý o sebe pečovat od malička můj chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
29.4.16 18:18

@Brno Líšen Ale, no tak :? buď v klidu, nedáváš dítě do vody s po… prťkou, to neděláš přece ani ty sama :oops:. Tak ho třeba sprchuj… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
29.4.16 18:27
@Brno Líšen píše:
Malýmu budou dva. Já z toho co jsem přečetla se názory na přetahovaní pokud to jde neliší. Liší se hlavně v tom jestli to nějak řešit pokud to nejde a kdy. Malýmu to šlo z ničeho nic.

Až pochopí systém očisty, třeba už ví :nevim: začni ho to učit, mí kluci z toho měli srandu, co objevili 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí