Převařené kravské mléko pro 14měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
16.9.11 08:30

Převařené kravské mléko

Mám 14-měsíčního syna. Myslíte, že k snídani bych mu mohla dát převařené kravské mléko? Nebo je to ještě brzy? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4514
16.9.11 08:31

Nedávno jsem se tu taky ptala od kdy se dává mléko, tak někdo dává normálně od roka.Pokud tedy není nějaká alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
16.9.11 09:00

Ja bych ho klidne dala,pokud nema nejakou alergii.Nas prcek pil od 13ti mesicu normalni plnotucne mleko a obcas jsem dala i prevarene kravske,kdyz jsme si pro nej zasli :) nic mu po tom nikdy nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.9.11 09:15

Já jsem ho poprvé dala malé cca před 14ti dny - má přesně rok.

• Citovat
  • Upravit
4514
16.9.11 09:46

Taky ho zkusím dát a to ho ohříváte normálně v mikrovlnce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
16.9.11 09:55

No jako čerstvé mleko primo z kravína nejdříve prevarim v hrnci a pak teprve podavam.
Ale klasicke plnotucne nebo polotucne mleko jen ohrivam v mikrovlnce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
16.9.11 10:01
Pajule22 píše:
No jako čerstvé mleko primo z kravína nejdříve prevarim v hrnci a pak teprve podavam.
Ale klasicke plnotucne nebo polotucne mleko jen ohrivam v mikrovlnce

Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.9.11 11:51

Děkuji Všem za odpovědi, hned to vyzkoušíme. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
16.9.11 13:56

Pokud myslíš koupené v obchodě, tak ho ani nepřevařuj, bo tím ničemu nepomůžeš. :wink: A mlíko bych už klidně dala. Můj syn ho ochutnal už v deseti měsících a jak mu jelo (a to byl kojený). No a pravidelně ho pak začal dostávat někdy před rokem a půl. Kupujeme to opovrženíhodné krabicové, navíc polotučné (!). :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
16.9.11 15:08
Raduš.ka44 píše:
Pokud myslíš koupené v obchodě, tak ho ani nepřevařuj, bo tím ničemu nepomůžeš. :wink: A mlíko bych už klidně dala. Můj syn ho ochutnal už v deseti měsících a jak mu jelo (a to byl kojený). No a pravidelně ho pak začal dostávat někdy před rokem a půl. Kupujeme to opovrženíhodné krabicové, navíc polotučné (!). :lol: :mrgreen:

Tak to nejste jediní :D my taky kupujeme krabicove polotučné :) a jak mu panečku šmakuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
16.9.11 15:34
Pajule22 píše:
Raduš.ka44 píše:
Pokud myslíš koupené v obchodě, tak ho ani nepřevařuj, bo tím ničemu nepomůžeš. :wink: A mlíko bych už klidně dala. Můj syn ho ochutnal už v deseti měsících a jak mu jelo (a to byl kojený). No a pravidelně ho pak začal dostávat někdy před rokem a půl. Kupujeme to opovrženíhodné krabicové, navíc polotučné (!). :lol: :mrgreen:
Tak to nejste jediní :D my taky kupujeme krabicove polotučné :) a jak mu panečku šmakuje :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.1.14 10:03

Ahoj prosila bych o obnovení diskuse. Dík
Chtěla jsem se zeptat jestli dětem(batolátkam kolem 2 let) normální mlíko koupené v obchodě převařujete. Mám 21 m chlapečka dávám mu ráno 250 UM a večer pije už normální převařené. Četla jsem, že se to nemusí. :) Dík za názory a zkušenosti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
22.1.14 10:09

Mám 11,5 měsíční holčičku a nic jí nepěvařuju, ohřívám v mikrovlnce. Používáme plnotučné krabicové mléko.

• Citovat
  • Upravit
297
22.1.14 10:15

Krabicové mléko je již tepelně ošetřené v mlékárnách, takže převařovat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
22.1.14 10:44

Jelikož mi to nedalo a zrovna mi UM pro dcerku dochází, zavolala jsem naší mudr, jestli bych mohla začít dávat mléko od krávy. Dcerce je 13 měsíců. Takže prý můžu, koupit krabicové polotučné a po převaření míchat v poměru 1:1 s vodou, aby z přechodu z UM ( a já ještě i kojím ) nebyl velký skok, že kravské je tučné. Tak jsem se i zeptala, zda to v noci nebude moc hladné a prý by byla ráda, kdyby v tomhle věku už v noci nejedla. Nebo s tím teda aspoň přestávala.
Tak si začnu držet pěsti, že s tím nebude žádný problém i s vzhledem k atopické kůži ( ale nic extra závažného ) a dcerka to dobře přijme.
Ale jak čtu výše, některé maminky nepřevařují, tak možná budu někdy líná :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí