Spí vaše děti přikryté? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5635
15.9.11 20:41

Spí vaše děti přikryté? :)

Ahoj holky,
rada bych se zeptala na takovou banalitu,ktera me dnes napadla.Jak spi vase ditka?Jde mi o to,ze malou chodim prikryvat,nez jdu spat ja,ale vzdy je nekde po postylce a samozrejme neprikryta.Davam ji spat v overalku,na zimu planuji fleecovy,ale stejne si rikam,zda ji neni zima.Na muj vkus je v pokoji docela zima,rozhodne ja bych neprikryta nespala :).Je mi jasne,ze v noci urco spi bez periny.Resite to nejak? :)Nebo takove kraviny resim jen ja :lol:

Příspěvek upraven 15.09.11 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
15.9.11 20:42

Všichni kluci spávali ve spacích pytlích, jinak to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
15.9.11 20:45

I takhle vetsi?Ja si neumim predstavit,ze „nema“ nohy :).Rikam si,zda by se kvuli tomu nevztekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81478
15.9.11 20:45

Do roka a půl by v pytli, v létě nepřikrytý ( tedy přikrývku měl, ale vykopal se. Zatím s tím nic nedělám. V létě uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
15.9.11 20:46

Mala spi presna tak jak popisujes ty. Zatim jsem to moc neresila, protoze bylo teplo, ale jak to budu delat v zime :nevim: . taky přemyslim o tom spacim pytli, ale bojim se ze si na nej uz nezvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
15.9.11 20:47

Ahoj,vůbec to neřeším.Malá spí jen v body s krátkým rukávkem a ponožky,ale i ty si skoro vždy vysvlékne.Spí skoro vždy na peřině na bříšku s vystrčeným zadečkem,proto jí ani nepřikrývám,abych jí nevzbudila.Malá od narození nesnáší horko,má ekzémy a když se zpotí,má je ihned horší.Je lepší dle mého dítě nepřehřávat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
15.9.11 20:48

Malej se taky odkopává :nevim: deka je na nic, večer ho sice přikryju, ale za chvíli se otočí v postýlce na štorc a deku má vedle sebe a spíš si jí muchlá k obličeji :lol: spí v overálku, takže to neřeším a v zimě tu máme vedro, jsme prostřední byt, takže všude kolem nás se topí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
15.9.11 20:49

Spí bez přikrývky, teď v létě jen v bodýčku, v zimě dávám overal, ale my máme v bytě teplo - v zimě i když vypnem topení tak je tu min. 20 :-)

• Citovat
  • Upravit
24837
15.9.11 20:49

Dvě nejmladší spí ve spacích pytlích, tak tam je to dobrý :wink: Ale když večer obcházím děti, tak ostatní 4 leží zásadně vyplácnutí na peřině a přikrývám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
15.9.11 20:50

Malej nikdy nespal v pytli.Do nějakých 4 mesicu spal v zavince s rucickama u tela a potom jsem prikryvala dekou a pokud se odkopal,prikryvala jsem.
V roce jsem to vzdala a pokud se odkope,jako ze se odkopava hned po prikryti,tak ho necham.Zima mu nejspis nebude,studenej neni a spi v klasickym pyzamku a davam ponozky pokud je chladneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
15.9.11 20:50

Malej spí odkopaný, navíc se hrozně převaluje. V pytli spal, když byl menší, teď jsou mu skoro tři roky a neřeším to. Kdyby mu byla zima, vzbudí se a přikryje, nebo zavolá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
15.9.11 20:51

Ahoj
oba kluci mi od půl roku spali (spí) nazakrytí. U prvního jsem se bála aby nenachladl,ale nikdy nic. Když mu byla zima tak spal pod peřinou celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635

FRAGOLA:Nechci mit doterny dotaz,ale to jsi vsechny porodila,nebo jsi treba adoptovala deti?Promin za osobni dotaz.

Příspěvek upraven 15.09.11 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685

Tak naše malá má dva roky a spí zásadně nepřikrytá. Když byla malá tak jsem se na to ptala i naší doktorky :mrgreen: , protože já jsem zakrytá až k nosu. Když ji přikryji, tak se vzbudí nebo se odkope. Už jsme to vzdali. A pytel jsem ani raději nezkoušela to by asi řvala jak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
15.9.11 20:52

ahoj, tak já malou dávám přes léto spinkat jen v body a deku nesnese, takže spí jen tak a když ji zkusím přikrýt, slabou dekou, tak se odkope nebo do 10ti minut vzbudí. na zimu ji vrátím overálky, ale s dekou asi stejně nepochodím. je horkokrevná po tatínkovi. to já mám i v létě péřovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí