Spí vaše děti přikryté? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
15.9.11 20:53

Ahoj,
tak dětem je 21m a mám je oba ve spacích pytlích. Je to jednodušší a mám jistotu, že se neodkopou a neprochladnou. V pokoji mají taky celkem chladno. Kdybych je chodila zakrývat, tak je probudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.9.11 20:54
sara1000 píše:
Nechci mit doterny dotaz,ale to jsi vsechny porodila,nebo jsi treba adoptovala deti?Promin za osobni dotaz.

To bude asi dotaz na mě, že? :wink:
Všech 6 dětí jsem porodila a mám je s jedním skvělým chlapem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.9.11 20:54

Asi do dvou let spala v pytli a pak se ho naučila rozpínat..deku zásadně ihned odkope ještě před usnutím..Pokud jí jdu přikrýt odkope si ihned znova..Takže froté pyžamo to jistí..Ale v zimě jí dám asi pod pyžamo ještě body..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.9.11 20:55
fragola píše:
sara1000 píše:
Nechci mit doterny dotaz,ale to jsi vsechny porodila,nebo jsi treba adoptovala deti?Promin za osobni dotaz.
Všech 6 dětí jsem porodila a mám je s jedním skvělým chlapem :-D
:potlesk: :palec: :potlesk: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
15.9.11 20:56
fragola píše:
sara1000 píše:

Promin,ja misto citace dala odpovedet. :)
Jste uzasní a moc Vam zavidim.Musite byt skvela rodina :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
15.9.11 20:59

Takze koukam,ze je to vsude stejne :) Ja bych ji ten pytel dala,ale ona bude rvat jak tur urcite :)Je zvykla pred spanim jeste chodit po postylce a hrat si.Takze asi to jisti ten fleecovy overalek :).Ona ma prave v pokoji pomerne chladno,mame rodinny dum a na noc stahujeme lehce topeni a cidlo je ve spodnim patre,takze nahore v pokojich je chadneji o poznani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
15.9.11 21:09

FRAGOLA: Posledni dotaz,jste rozhodnuti,ze koncite,nebo jeste planujete,ikdyz chapu,ze plany jsou fajn,ale nekdy zivot rozhodne za Vas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.9.11 21:13
sara1000 píše:
FRAGOLA: Posledni dotaz,jste rozhodnuti,ze koncite,nebo jeste planujete,ikdyz chapu,ze plany jsou fajn,ale nekdy zivot rozhodne za Vas :)

Pokud to půjde, ještě nekončíme :wink: Já jsem rozhodnutá rodit do 35, tak mám ještě 5 let k dobru 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
15.9.11 21:15
fragola píše:
sara1000 píše:
FRAGOLA: Posledni dotaz,jste rozhodnuti,ze koncite,nebo jeste planujete,ikdyz chapu,ze plany jsou fajn,ale nekdy zivot rozhodne za Vas :)
Pokud to půjde, ještě nekončíme :wink: Já jsem rozhodnutá rodit do 35, tak mám ještě 5 let k dobru 8-)
:mrgreen: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
15.9.11 21:16

Naši se taky odkopávají, zakryju je, když jdu spát, ale stejně se zase odkopou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
15.9.11 21:18

no tak u nás je pěkná zima, takže jsem to řešila na matraci ještě jednu deku, ať je hřeje zespodu a dávám pod pyžamko ještě tílko bodičko, takže tak, ponožky i peřina letí pryč a když je staršímu zima, volá a já běžím přikrýt, mladšího přikrývám po kojení a nebo jak jdu čůrat, ale stává se mi, že jsou takový chladní, tak docela pomáhá ta deka pod nima :wink: :wink: :wink: fragola, jsi jednička, už dávno jsem si tě všimla v diskuzi, máš můj obdiv, taky bych brala tolik dětí, ale nemám toho ochotného chlapa, jako máš ty, ten můj řekl, dvě a dost, ale lámu na třetí, tak snad mi nadělí tu mařenku ve 33, po vyndání tělíska :wink: :wink: :wink: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
15.9.11 21:19
fragola píše:
sara1000 píše:

Tý brďooo :dance: :potlesk: To mě taky vždy, když vidím tvoje metříky vrtalo hlavou. Moc gratuluju a závidím, já mám o něco mizernější bilanci: 1 chlap, 1 dítě a mimi v bříšku, ale také chceme kupu dětí. Užívej si to, je to to jediný, co v životě fakt stojí za to :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
fragola píše:
sara1000 píše:
Pokud to půjde, ještě nekončíme :wink: Já jsem rozhodnutá rodit do 35, tak mám ještě 5 let k dobru 8-)

Tobe je 30?Hluboce pred tebou smekam a preji Vam do zivota jen spoustu lasky a zdraví. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
fragola píše:
sara1000 píše:

Já na to přišla, ty si chodíš do porodky odpočinout, protože to je jediná chvíle, kdy máš na starosti pouze hodné a spavé miminko :mrgreen:

Přikrývání- ukládám s přikrytím a ráno už v postýlce stojí a čučí (nebo si potvůrka vytáhne šprušle a lítá po pokoji), mezitím nevím. Ale spací pytel užíváme aktivně, stejně tak overálky, takže to vždycky podle nálady a počasí a toho, co je zrovna vytažený, nakombinuju. Na zimu si zatím nestěžovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
15.9.11 21:22

Mne jedine co brani ve veeelke rodine jsou finance.Byt milionarka,tak chci take kupu deti,jak tu nekdo psal,je to to hlavni pro co stoji za to zit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí