Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
tak dětem je 21m a mám je oba ve spacích pytlích. Je to jednodušší a mám jistotu, že se neodkopou a neprochladnou. V pokoji mají taky celkem chladno. Kdybych je chodila zakrývat, tak je probudím.
sara1000 píše:
Nechci mit doterny dotaz,ale to jsi vsechny porodila,nebo jsi treba adoptovala deti?Promin za osobni dotaz.
To bude asi dotaz na mě, že? ![]()
Všech 6 dětí jsem porodila a mám je s jedním skvělým chlapem ![]()
Asi do dvou let spala v pytli a pak se ho naučila rozpínat..deku zásadně ihned odkope ještě před usnutím..Pokud jí jdu přikrýt odkope si ihned znova..Takže froté pyžamo to jistí..Ale v zimě jí dám asi pod pyžamo ještě body..
fragola píše:sara1000 píše:To bude asi dotaz na mě, že?
Nechci mit doterny dotaz,ale to jsi vsechny porodila,nebo jsi treba adoptovala deti?Promin za osobni dotaz.
Všech 6 dětí jsem porodila a mám je s jedním skvělým chlapem
Promin,ja misto citace dala odpovedet. ![]()
Jste uzasní a moc Vam zavidim.Musite byt skvela rodina ![]()
Takze koukam,ze je to vsude stejne
Ja bych ji ten pytel dala,ale ona bude rvat jak tur urcite
Je zvykla pred spanim jeste chodit po postylce a hrat si.Takze asi to jisti ten fleecovy overalek
.Ona ma prave v pokoji pomerne chladno,mame rodinny dum a na noc stahujeme lehce topeni a cidlo je ve spodnim patre,takze nahore v pokojich je chadneji o poznani.
FRAGOLA: Posledni dotaz,jste rozhodnuti,ze koncite,nebo jeste planujete,ikdyz chapu,ze plany jsou fajn,ale nekdy zivot rozhodne za Vas ![]()
sara1000 píše:
FRAGOLA: Posledni dotaz,jste rozhodnuti,ze koncite,nebo jeste planujete,ikdyz chapu,ze plany jsou fajn,ale nekdy zivot rozhodne za Vas
Pokud to půjde, ještě nekončíme
Já jsem rozhodnutá rodit do 35, tak mám ještě 5 let k dobru ![]()
fragola píše:sara1000 píše:Pokud to půjde, ještě nekončíme
FRAGOLA: Posledni dotaz,jste rozhodnuti,ze koncite,nebo jeste planujete,ikdyz chapu,ze plany jsou fajn,ale nekdy zivot rozhodne za VasJá jsem rozhodnutá rodit do 35, tak mám ještě 5 let k dobru
Naši se taky odkopávají, zakryju je, když jdu spát, ale stejně se zase odkopou ![]()
no tak u nás je pěkná zima, takže jsem to řešila na matraci ještě jednu deku, ať je hřeje zespodu a dávám pod pyžamko ještě tílko bodičko, takže tak, ponožky i peřina letí pryč a když je staršímu zima, volá a já běžím přikrýt, mladšího přikrývám po kojení a nebo jak jdu čůrat, ale stává se mi, že jsou takový chladní, tak docela pomáhá ta deka pod nima
fragola, jsi jednička, už dávno jsem si tě všimla v diskuzi, máš můj obdiv, taky bych brala tolik dětí, ale nemám toho ochotného chlapa, jako máš ty, ten můj řekl, dvě a dost, ale lámu na třetí, tak snad mi nadělí tu mařenku ve 33, po vyndání tělíska
![]()
Tý brďooo
To mě taky vždy, když vidím tvoje metříky vrtalo hlavou. Moc gratuluju a závidím, já mám o něco mizernější bilanci: 1 chlap, 1 dítě a mimi v bříšku, ale také chceme kupu dětí. Užívej si to, je to to jediný, co v životě fakt stojí za to
![]()
FRAGOLA: Posledni dotaz,jste rozhodnuti,ze koncite,nebo jeste planujete,ikdyz chapu,ze plany jsou fajn,ale nekdy zivot rozhodne za VasJá jsem rozhodnutá rodit do 35, tak mám ještě 5 let k dobru
Tobe je 30?Hluboce pred tebou smekam a preji Vam do zivota jen spoustu lasky a zdraví. ![]()
Já na to přišla, ty si chodíš do porodky odpočinout, protože to je jediná chvíle, kdy máš na starosti pouze hodné a spavé miminko ![]()
Přikrývání- ukládám s přikrytím a ráno už v postýlce stojí a čučí (nebo si potvůrka vytáhne šprušle a lítá po pokoji), mezitím nevím. Ale spací pytel užíváme aktivně, stejně tak overálky, takže to vždycky podle nálady a počasí a toho, co je zrovna vytažený, nakombinuju. Na zimu si zatím nestěžovala.
Mne jedine co brani ve veeelke rodine jsou finance.Byt milionarka,tak chci take kupu deti,jak tu nekdo psal,je to to hlavni pro co stoji za to zit.