Převařené kravské mléko pro 14měsíčního

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
22.1.14 10:45

Převařovat se má jen nepasterizované od krávy. Ale to seženeš málokde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
22.1.14 10:56

Syn nechtěl kravské, jedl ho jednou-krupicovou kaši, kterou miluje. A potom mi řekl, že už nechce to zdravé, ale to z krabice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.1.14 11:29

Našemu drahouškovi je úplně jedno jaké to mléko je, jestli UM nebo normál, Stojí ráno a večer po koupání v kuchyni a křičí „úko úko“ :) a když ho dostane tak je nejšťastnější na světě :). a od nočního krmení se odstavil sám něco kolem roku, nejdřív jsem to řešila kolem 9m, že už by v noci neměl, ale pak jsem se na to vybodla a zvládl to sám, když byl jeho čas. A tak to máme se vším jako je flaška s dudlíkem a podobně a myslím, že to tak bude i s nočníkem a dalšíma věcma. Stresovat se tím nehodlám, šťastné dítě se přece odvíjí od spokojené a klidné, nestresující se matky. :mrgreen: :mrgreen: A v životě se ho nikdo ptát nebude do kdy byl v noci krmený, jestli sám začal jíst v roce a půl nebo ve dvou letech, v kolika neměl plínku atd. :lol:
Na co se stresovat maličkostmi, bohatě stačí to čemu se prostě neubráníme :). Přeju všek krásný den a pevné nervy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí