prevarovat vodu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
slu
15
2.1.08 08:11

prevarovat vodu?

ahoj,
chtela jsem se zeptat, zda-li prevarujete vodu pro 8.mes. dite a do kdy se tak prevaruje?
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.1.08 08:40

Já bych takhle velkému prckovi nepřevařovala, pokud máte vodu z vodovodu (ne ze soukromé studny, tu bych převařila). Jednou o tom na internetu psal jeden dětský doktor - něco ve smyslu: představte si, kolik nepřevařených věcí vaše dítě denně nastrká do pusy a vy budete plašit s převařováním vody. Docela souhlasím.
Mám dvě děti, vodu jsem jim převařovala asi do půl roku.
 Katka

• Citovat
  • Upravit
926
2.1.08 09:38

Já jsem v té době Davčovi kupovanou vodu vůbec nepřevařovala a z vodovodu občas, jak byl čas a nálada. Tak od 10. měsíce jsem mu to z vodovodu nalévala do lahve přímo, přesně podle již zmiňované zá:,–(y, že do té své tlamičky nacpe spoustu jiných špinavých věcí, tak ta vodovodní voda je to nejmenší zlo.
Ale vím, že jsou tu maminy, které převařují vodu a sterilizují třeba až do 2 let, tak možná nebudu tím správným vzorem. Já jsem nesterilizovala a nevyvařovala ani jednou a Davča je nejzdravější děcko v okolí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
2.1.08 09:41

Převařovala jsem do 6. měsíce kojeneckou vodu, teď dávám balenou vodu, ta z našeho vodovodu nechutná ani mě, tak ji malému nedávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
2.1.08 09:46

Cca do 6měsíce když jsem vodu použila, byla buď kupovaná kojenecká, nebo jsem převařila z kohoutku (tedy u novorozené jsem převařovala i tu kupovanou kojeneckou, tam jsem z kohoutku nepoužívala vůbec).

Pak jsem postupně tu vodu přestala převařovat zcela.

Převařovala bych jen, pokud vaše voda není nepřevařená vhodná, jinak ať si zvykají:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.1.08 14:34

Zbytečně převařuji vodu 5minut

Jééé, tak to je parádní téma. Mám 8-mi měsíční holčičku
a myslela jsem si, že musím vodu převařovat 5minut.
A poctivě jsem převařovala a převařovala. Jak čtu,
je to zbytečné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
2.1.08 15:51

Já mám také 8měsíční holčičku a někdy převařím jindy ne, jen kupovanou naše malá neměla snad nikdy, já bych se nebála převařovat vodu z kohoutku ani novorozenci pokud vím, že mám vodu nezávadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
3.1.08 10:32

Re: Zbytečně převařuji vodu 5minut

Keketka píše:
Jééé, tak to je parádní téma. Mám 8-mi měsíční holčičku
a myslela jsem si, že musím vodu převařovat 5minut.
A poctivě jsem převařovala a převařovala. Jak čtu,
je to zbytečné. :)

Necháváš malou na zemi? Leze? Plazí se? Hraje si s hračkama? No tak pak to je zbytečné zcela:D

Ono se to celkově s tou sterilizací a převařováním nemá moc přehánět, všeho moc škodí:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
6.1.08 13:43

Ahojky já jsem dcerce tak do 10 m převařovala kojeneckou vodu, a teď převeřuji vodu z vodovodu a kojeneckou už ne.

Zuzík+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
6.1.08 22:05

Ahoj, já převařovala koj.vodu tak do těch 10 měsíců (je mi jasný že zbytečně :D ), ani vlastně nevím proč… :idea: Prvomatka no :lol:
Od té doby dostává balenou stolní vodu, naší nevěřím, máme studnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
8.1.08 16:09

janinkoz na hygienické stanici si můžeš nechat udělat rozbor vody ze studny, Určitě ti na zavolání sdělí cenu i podmínky jak ji máš nabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
8.1.08 20:56

Linko, to já vím, ceny, všechno. Jen se k tomu zatím nikdo neměl :roll: :lol:
Ale jednou k tomu dojde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...