Prevenar - platba

630
18.1.11 13:27

prevenar

Prosim holky potrebuju trosku poradit jestli o tom nekdo vi vice…mala jde na 18 mesicni ockovani Hexa a Prevenaru uz tedy na 4 davku oboji.Doktor me rekl ze 4 davka prevenaru je povinna a ze se hradi cela takze si mam pripravit od 1200 do 2000kc ale me to jako nejde do hlavy proc bych ji mela platit kdyz vsechny tri jsme meli zadarmo.....nevite neco jestli zase neni nejaka nova vyhlaska ci co to je????dik za radu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
18.1.11 13:58

Ahoj,tak to jsem blázen 8-o čtvrtá dávka Prevenaru se platí???tak to mě taky zajímá co kdo napíše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
18.1.11 14:03

Ahoj,
my byli na prevenaru a nic sme neplatili.
Máme ho za sebou už celý.
Dr mi říkala že se platí jen za Prevenar 13,
protože ten nehradí pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
18.1.11 14:07

já dávm vikimu Prevenar 13, takže platím. ale je to pakatel proti částkám, co jsem platila klárce v době, kdy ho ještě nehradila pojišťovna. každopádně chápu, že je 4. dávka povinná. jinak by očkování nemělo smysl. ale co jsem četla na webu svojí pojišťovny, tak ta proplácí všechny č dávky. zkus se ještě jednou přeptat doktorky a kouknout na svojí pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
18.1.11 14:10
No prave vim ze ten obyc ma byt hrazenej pojistovnou tak nechapu proc doktor po me chce ty penize......
MegK píše:
Ahoj,
my byli na prevenaru a nic sme neplatili.
Máme ho za sebou už celý.
Dr mi říkala že se platí jen za Prevenar 13,
protože ten nehradí pojišťovna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
18.1.11 18:28

…já malýmu taky nechala dát prevenar13, ale platila jsem jen doplatek. Rozdíl mezi 7 a 13.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
19.1.11 08:53

Mně zrovna včera doktorka říkala, že doporučuje Prevenar 13 a že budeme doplácet rozdíl asi 350 Kč na dávku.
Jestli náhodou ta doktorka zakladatelky to nedělá tak, že dá všechny 3 první zadarmo a tou poslední platbou si vyrovná doplatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tanulkaaaa
24.1.11 11:22

Looli
hele, je to podle toho, kdy jste dostali první dávku. Tak bych řekla, že vycházíte zrovna na meziobdobí, kdy se to ještě platilo…

A předchozí Prevenary jste neplatili? Pokud platili, pak platíte i tenhle. Pokud jste je měli hrazené, tak by měl být hrazený i tenhle. A mě to tak i vychází, věkově sice možná spadáte do skupiny, které se úhrady týkala, ale zároveň to bylo pro ty, kteří očkování zahájili (první dávku) až v roce 2010… :-?

• Citovat
  • Upravit
Tanulkaaaa
24.1.11 11:25

Looli
Ještě mě napadlo - určitě Vám něco přispěje pojišťovna. Těm, kdo to nemají hrazené z pojištění, zpravidla pojišťovny přispívají…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek