Novinka (ne)očkování = pokuta?

nnella
10.1.11 17:58

Novinka očkování=pokuta??

Ahojky,
Už jste to slyšely,že chtěj zas schválit neočkování pokutou??Budou to dávat v 19.00h ve zprávách na Primě,jestli to projde co vy nato???
Já jsem očkovací typ,teda proti tomu základnímu očku nic nemám,ale třeba MMR bych chtěla příště zrušit-to jako za to dostanu pokutu?? 8-o To je pěkný teda :-?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nnella
10.1.11 18:01

Ještě dodám,že jsem to poslouchala jedním uchem,to si počkám co ktomu řeknou přesně a jestli jim to projde. :think: Ale tak nějak mě to zaskočilo,dyt je to každýho věc ne??Jeho volba :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16291
10.1.11 18:06

O tom jsem nic neslyšela, kouknu na zprávy, ale co je to MMR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.1.11 18:13

No, ještě v roce 2009 kdybych odmítla kalmetizaci novorozence, tak mi hrozila pokuta minimálně 5 litrů, takže pro mne je novinka, že nějakou dobu neočkování bylo dokonce bez pokuty 8-o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.1.11 18:14

Tažko říci.Pokud je moje dítě očkované tak bych se neměla neočkovaného dítěte bát a tak myslím že pokuty nejsou na místě.At si každý dělá co chce. :palec:
Myslela sem že matka co neočkuje musí být 100% magor,ale pár s emimina znám a jsou to normální ženský :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.1.11 18:15
Gina108 píše:
No, ještě v roce 2009 kdybych odmítla kalmetizaci novorozence, tak mi hrozila pokuta minimálně 5 litrů, takže pro mne je novinka, že nějakou dobu neočkování bylo dokonce bez pokuty 8-o :nevim:

mě by zajímalo kam by těch 5000 šlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.1.11 18:36

Kamčo, určitě ne do zdravotnictví :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
10.1.11 18:37
Hanule píše:
O tom jsem nic neslyšela, kouknu na zprávy, ale co je to MMR?

Snad sem tu zkratku napsala dobře,ale jsou zarděnky,příušnice,spalničky-ty bych chtěla udalšího dítěte vynechat.A já jsem taky proti úplnýmu neočkování,ale tohle mi nezapadá do svobodnýho státu,at si dělá každej co chce,ne??Já mám dítě očkování,takže relativně by mělo být chráněný.A ty co neočkujou to je snad jejich rozhodnutí :-?

• Citovat
  • Upravit
48576
10.1.11 18:37
Gina108 píše:
Kamčo, určitě ne do zdravotnictví :pocitac:

Taky právě myslím.Myslím si že to je doslova svinstvo.Pokud nenačkuju dítě a nějakej ..... si za to dojde párkrát na oběd,tak je to až k pláči :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
10.1.11 18:58

Aaa koukám Markéta je slavná pokud to byla ona co píše i sem :-) :wink:

• Citovat
  • Upravit
26574
10.1.11 19:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
10.1.11 19:29
nnella píše:
Aaa koukám Markéta je slavná pokud to byla ona co píše i sem :-) :wink:

Byla to ona, že ? Tak mě to hned trklo..jen jsem letmo pročítala její diskuzi o souvislosti mezo očkováním a autismem..resp. tu bitku poté..a na ni nešlo zapomenout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
10.1.11 19:30
Kamča.dalmatinka píše:
Myslela sem že matka co neočkuje musí být 100% magor,ale pár s emimina znám a jsou to normální ženský :lol: :lol: :lol:
8-) :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
12658
10.1.11 19:59

holky tak co sa tam nakoniec hovorilo? som to prepasla :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
10.1.11 19:59
Lolinka79 píše:
nnella píše:
Aaa koukám Markéta je slavná pokud to byla ona co píše i sem :-) :wink:
Byla to ona, že ? Tak mě to hned trklo..jen jsem letmo pročítala její diskuzi o souvislosti mezo očkováním a autismem..resp. tu bitku poté..a na ni nešlo zapomenout :mrgreen:

JJ byla to ona,jak jsem slyšela to jméno tak jsem hned zbystřila :mrgreen: jsem zvědavá jestli nám ještě něco ktomu řekne :think: :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek