Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Lena F. píše:Kamča.dalmatinka píše:
Myslela sem že matka co neočkuje musí být 100% magor,ale pár s emimina znám a jsou to normální ženský![]()
![]()
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Markét byla v tv?V jakém pořadu v kolik?To chci vidět
Kamčo mluvila právě vtěch zprávách na Primě ![]()
Příspěvek upraven 10.01.11 v 21:12
nnella píše:Kamča.dalmatinka píše:Kamčo mluvila právě vtěch zpávách na Primě
já je propásla,ale zkusim najít. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:nnella píše:já je propásla,ale zkusim najít.Kamča.dalmatinka píše:Kamčo mluvila právě vtěch zpávách na Primě
ak si nahodou este nenasla
http://prima.stream.cz/…ima-10-01-11
O téhle informaci jsem neslyšela. Já dávám malýmu teda jen to povinné očkování, zatím nic navíc nemá, možná dostane klíšťovku.
Nicméně si myslím, že pokud se rodiče rozhodnout dítě neočkovat je to jen a jen jejich rozhodnutí a pokud se dítěti přihodí nějaká nemoc, musí s tím žít oni.
Přece mě nikdo nebude říkat, jestli musím nebo nemusím očkovat svoje dítě…
Njn oni chtěj mít jistotu a chtěj mít 100% populace přeočkovaný základním očkováním,ostaní je jim jedno a když ne tak zaplatíš a jak psaly holky ty peníze půjdou kam??
![]()
Nás snad nikdo pokutovat nebude, máme očkování odložený ze zdravotních důvodů, ten Prevenar, či Priorix, či co to je… Hexu do nás nacpali, protože nevěřili že je fakt alergik ![]()
Hanule píše:
Nás snad nikdo pokutovat nebude, máme očkování odložený ze zdravotních důvodů, ten Prevenar, či Priorix, či co to je… Hexu do nás nacpali, protože nevěřili že je fakt alergik
To je taky dobrý
![]()
Myslím,že se to bude týkat jen těch co můžou očkovat a nechtěj.Vás se to týkat nebude ![]()
Ahoj holky. Co na to říci? Ministerstvo zdravotnictví nám chystá pěkný dárek. Vrátíme se do totality, kdy nám stát může nařizovat, co máme a nemáme dělat.
![]()
nnella píše:
Njn oni chtěj mít jistotu a chtěj mít 100% populace přeočkovaný základním očkováním,ostaní je jim jedno a když ne tak zaplatíš a jak psaly holky ty peníze půjdou kam??![]()
Tak snad na odškodnění následku očkování…
PeBa píše:
odškodněnív našem zdravotnictví
to je dobrý vtip
To jsem myslela jako vtip ![]()
Ale když bude zákon který to nařuzuje, tak pak stat se musi postarat o toho komu to očko nesedné.
lleennttiillkkaa píše:
O téhle informaci jsem neslyšela. Já dávám malýmu teda jen to povinné očkování, zatím nic navíc nemá, možná dostane klíšťovku.
Nicméně si myslím, že pokud se rodiče rozhodnout dítě neočkovat je to jen a jen jejich rozhodnutí a pokud se dítěti přihodí nějaká nemoc, musí s tím žít oni.
Přece mě nikdo nebude říkat, jestli musím nebo nemusím očkovat svoje dítě…
Popravdě, tím si nejsem tak jistá. V mém případě - dítě je očkované, takže je mooi fuk, jestli ostatní očkované jsou nebo ne. Ale pokud bych měla dítě, s poruchou imunity, které očkování mít nemůže nebo je neúčinné, tak by mi sakra vadilo, že jiní neočkují a mé dítě je nákazou od neočkovaných ohroženo.
stejně tak jsem ráda, že jsou díky povinnému očkování vymýceny pravé neštovice a už děti očkovat nemusíme.
Mě by třeba zajímalo, zda neočkovaní hřeší na to, že díky očkování je výskyt nemocí nízký (vím. že jsou tací, kteří to popřou), a je tedy pro jejich dítě menší riziko neočkovat, než vystavit nežádoucím účinkům vakcíny. Nebo zda by neočkovali ani v případě, kdy by byl výskyt těchto nemocí častý a riziko nemoci vysoké(černý kašel, záškrt…)
Lena F. píše:PeBa píše:To jsem myslela jako vtip
odškodněnív našem zdravotnictví
to je dobrý vtip
Ale když bude zákon který to nařuzuje, tak pak stat se musi postarat o toho komu to očko nesedné.
Leno, to by někdo musel dokázat, že se jedná o reakci na očkování. V současném systému to není možné.