Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky holky ![]()
My se chystáme malého očkovat Prevenarem 13 a zároveň 1.hexa vakcínou.Jdeme k Mudr. 13. března,to budou malému 3 měsíce. Nás má každá vakcína Prevenaru stát 300kč a ještě nám na to přispěje ročně pojišťovna 500Kč.
No jen dumám, zda dělám dobře, že ho hned nechám naočkovat zaráz s hexou
Četla jsem tu diskuzi k očkování, a docela z těch odpovědí mám smíšené pocity ![]()
Ahoj, je to fakt nahoubec toto, my platíme:
1. 400
2. 420
3. 420
4. 470
a mudr mě teda neřekl, že se to bude šplhat . . . sere mě to hlavně z principu . . . příště seru na nějakou třináctku a budem dávat hrazenou ![]()
ja jsem prvni 3 platila 350kc a 4 byla za 420kc ted za mesic znova 420kc anijsem nevedela ze je to hrazene pojistovnou ![]()
My jsme platili každou dávku zvlášť hned po očkování.
Naše pojišťovna přispívá 500,–
Miky28 píše:
Ahojky holky
My se chystáme malého očkovat Prevenarem 13 a zároveň 1.hexa vakcínou.Jdeme k Mudr. 13. března,to budou malému 3 měsíce. Nás má každá vakcína Prevenaru stát 300kč a ještě nám na to přispěje ročně pojišťovna 500Kč.
No jen dumám, zda dělám dobře, že ho hned nechám naočkovat zaráz s hexouČetla jsem tu diskuzi k očkování, a docela z těch odpovědí mám smíšené pocity
My jsme se domluvili s Dr., že to zkusíme najednou a kdyby byl nějaký problém, dají se pak ty další očkování rozložit aby nebyly zároveň.Ale malá neměla vůbec žádnou reakci, takže jsme je dávali dohromady.
zichisek píše:Miky28 píše:My jsme se domluvili s Dr., že to zkusíme najednou a kdyby byl nějaký problém, dají se pak ty další očkování rozložit aby nebyly zároveň.Ale malá neměla vůbec žádnou reakci, takže jsme je dávali dohromady.
Ahojky holky
No jen dumám, zda dělám dobře, že ho hned nechám naočkovat zaráz s hexouČetla jsem tu diskuzi k očkování, a docela z těch odpovědí mám smíšené pocity
Jo, holky díky.
Mě sestra řekla, že každá dávka bude stát 350,– tak když tam pak přijdu a ona řekne 400 apod. tak jí jako asi někam pošlu a nic pěknýho to nebude. Napsala mi to i na letáček
ho vezmu s sebou ![]()
A na pojišťovnu zajdu asi s potvrzením od dr., že malá byla očkovaná
)
Nás stojí Prevenar 486 Kč
Příspěvek upraven 13.06.15 v 20:45
Miky28 píše:danyk píše:Tak to je vážně síla
Taky nechápu, kde na to pediatr chodí. Chápu, že cena může být od do, ale takový rozdíl. Hlavně to u něj není žádný krásný luxus, aby třeba na to vydělával očkováním.
Příspěvek upraven 13.06.15 v 20:45
danyk píše:Miky28 píše:Taky nechápu, kde na to pediatr chodí. Chápu, že cena může být od do, ale takový rozdíl. Hlavně to u něj není žádný krásný luxus, aby třeba na to vydělával očkováním.danyk píše:Tak to je vážně síla
Svatá pravda
Na dětech by se nemělo a nemá vydělávat
![]()
Já ho dávala až po roce, a byli to jen 2 dávky, jedna kolem 1200.
Kdybych chtěla stihnout ten zdarma, musela bych do něj rvát Hexu i Prevenar najednou, a to jsem nechtěla,měl to posunutý protože se mu špatně hojilo TBC.
Nám říkala dr.že pokud se rozhodneme pro Prevenar bude jedna vakcína kolem 300,–,ale mynakonec dali synflorix
Tak první dávka nás stála 300Kč a bez komplikací a horečky.
Druhá stála už 450Kč, díky zdražení od 1.4.2012
NAštěstí opět bez horečky a komplikací ![]()