Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky nevi nekdo kolik stoji přeočkováni prevenaru prvni davka stala 750kč
dekuji
pokud vím, tak všechny dávky stojí stejně. mě každá očkovací dávka stojí 375,–
svobvera píše:
ahojky nevi nekdo kolik stoji přeočkováni prevenaru prvni davka stala 750kč
dekuji
Tedy těch 750,– mi přijde trochu moc. Já platila 300,– a na netu jsem se dočetla, že cena se pohybuje v rozmezí 300-400,– za vakcínu.
Na Tvém místě bych se zeptala doktorky, proč platíš tolik ![]()
Já doplácela 300,– a teď budu znova.
První 2 dávky měla normální prevenar a teď bude mít druhou dávku prevenaru 13 a opět za 300,–
Nemusí to být pokaždý stejná částka. Pojišťovna platí pevnou částku a záleží na tom, za kolik vakcínu nakoupí mudra. Pacient platí ten rozdíl mezi skutečnou cenou a částkou, kterou platí pojišťovna. My platíme v rozmezí 200-400 Kč.
Veru, v každém případě by tě každá dávka měla stát stejně.
Pokud očkujete podle schématu, který proplácí pojišťovna, tak by to opravdu měla být menší částka. Jestli ale očkujete podle jiného schématu, pak platíš plnou cenu vakcíny. Nevím ale kolik stojí vakcína teď…
Nn opravdu nemusí stát stejně. Pokud každou dávku mudra koupí za jinou cenu. Platíš ten rozdíl.Nikde není psáno, že to musí být stejná částka.
Ahojky holky ![]()
Dneska jsem byla s dcerou (3m) na prvním očkování - hexa a na příští očkování (za měsíc) mi řekla, že si budu moct vybrat mezi Prevenarem 13 a Rototarixem a vybrala jsem Prevenar 13. Napsala mi, že prevenar bude stát 350,–kč to je asi za 1.dávku a jsou 3 + PŘEOČKOVÁNÍ a ty 4. dávky zaplatím najednou nebo budu chodit každý měsíc s 350,–kč?
Díky ![]()
My platili každoud dávku zvlášť, 360 kč za kus, naše město na tohle očkování přispívá 500kč, tak to bylo fajn.
ja platila po kazde kdyz jsem na ockovani s malou sla najednou to mudr nechtela…