Prevence laryngitidy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
11.10.13 18:58

Ahoj holky, už jsem sem přispívala. Dneska jsem měla chvilku vás dočíst a píšete o refluxu a spojitosti s laryngitidou.To slyším poprvé 8o 8o malý měl, má reflux a trpí na lryngitidy, má astma.Ted minulý týden, jak měl záchvat tak zase ublinkává, to bude tím refluxem. Já myslela, že už ho nemá a vyblinkává hleny. :zed: moc děuji za info :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekmisa
12.10.13 08:52

Mucinka2-až půjdete s malým k lékaři-pediatr, ORL atd, upozorněte na reflux a laryngitidu, určitě to stojí za zvážení. Náš syn(27měsíců) teda laryngitidu nemá, ale jakmile je zahleněný, také ublinkává hleny nebo při dráždivém kašli dokonce zvrací, při husté rýmě nasazujeme Erdomed(je na rp)-nedám na něj dopustit, i když ještě nekašle.

• Citovat
  • Upravit
26653
12.10.13 09:05
@lekmisa píše:
Mucinka2-až půjdete s malým k lékaři-pediatr, ORL atd, upozorněte na reflux a laryngitidu, určitě to stojí za zvážení. Náš syn(27měsíců) teda laryngitidu nemá, ale jakmile je zahleněný, také ublinkává hleny nebo při dráždivém kašli dokonce zvrací, při husté rýmě nasazujeme Erdomed(je na rp)-nedám na něj dopustit, i když ještě nekašle.

určitě mu to řeknu, myslím, že za chvilku bude opět marodit a v listopadu jedeme na ORL.Jsem ráda za tohle info :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekmisa
12.10.13 09:42

Řeším to, teď s kamarádkou, má stejně starého syna, na imunologii mu našli sníženou tvorbu protilátek a také měl reflux, ale slabší než my, protože nekojila a dávala UM protiublinkávání. Když jim nezaberou léky na posílení imunity, pořeší reflux, jsem zvědavá, jak dopadnou, jen by bylo lepší, kdyby žádná zatracená laryngitida nebyla, je to o nervy.

• Citovat
  • Upravit
2528
12.10.13 09:45

Příspěvek upraven 11.12.13 v 15:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65299
12.10.13 09:49

@zikado my máme omron ale přesně ti to teď nenajdu jsem jen na telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
12.10.13 09:50
@zikado píše:
Malá reflux neměla a na laryngitidu trpí hodně, konkrétně dnes v 4.30 záchvat, naštěstí jsme to rozdychali v mražáku a na balkoně nemusela jsem jet na pohotovost, ale dali jsme ji čípek :,(,ma ho už po třetí za 3 měsíce což se mi zdá dost. Chtěla jsem se zeptat na inhalátory na značku, ktrá je nejlepší, na jeden posilám obědnávku, ale nevím jestli bude dobrý, můžu se zeptat jaký máte vy?

Ahoj, uz jsem to sem nekam davala, my mame ten posledni modrej dole.. http://www.alza.cz/search.htm?…
Je kompresorovy, trosku hlucnejsi, ale pomocnik k nezaplaceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
12.10.13 09:53

Bohuzel ted je obdobi laryngitid, nas malej uz je 3 tyden s kaslem doma, rymu nema, poslechove dobry, jen ho porad neco drazdi v krku. Rano byvaji mlhy, inverze, prechod z tepla do studena. Vsechno odkasle. Jenze ve skolce to nepochopi, ze je proste nachylnejsi a ze to je kasel jakoby alergicky ( v uvozovkach), ze neni nakazlivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
12.10.13 12:18

My máme taky Omron a jsem za něj ráda, opravdu pomocník k nezaplacení :palec:

@_BBQ_s malej naštěstí do školky ještě nechodí, ale holku mám pořád doma, ale ona má taky rýmu celoročně. Ted jsem se naštvala a dala jí tam, to :roll: by už nemusela do tý školky chodit vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
12.10.13 13:46
@mucinka2 píše:
My máme taky Omron a jsem za něj ráda, opravdu pomocník k nezaplacení :palec:@_BBQ_s malej naštěstí do školky ještě nechodí, ale holku mám pořád doma, ale ona má taky rýmu celoročně. Ted jsem se naštvala a dala jí tam, to :roll: by už nemusela do tý školky chodit vubec.

Presne tak, v pondeli pomaze, ja uz taky potrebuju si od nej odpocinout. Skolka mu prospiva, ale ucitelky jsou fakt fuchtle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
12.10.13 14:57

@_BBQ_s to plně chápu, mám to stejně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
12.10.13 20:19
@mucinka2 píše:
@_BBQ_s to plně chápu, mám to stejně :pankac:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
13.10.13 17:58

U nas uz skoro dobry, bez kortikoidu. Inhalator taky budu kupovatv kdybych ho mela, tak bych mu dala urcite vecer dexametazon fouknout radej nez v cipku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
13.10.13 19:00

[citac

Příspěvek upraven 11.12.13 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
13.10.13 19:24

@zikado ty noci, to je hruza, kdyz cloverk posloucha a analyzuje kazdy zachrochtani. Ja jsem normalne dala jemu cipek a sobe lexaurin, a sla jsem spat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí