Převislé břicho po císaři
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
jizvíková píše:
holky fakt mam, je to hnus hnusnej, ja si na brise fakt zakladala (taky to bylo asi to jediny slusny na mym tele) a ted, chjo, proc jsou ty deti na cloveku tak videt??
tyjo takovy bricho! jakej hnus hnusnej?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Black_Orchids píše:
teda Jizvíková, neporodilas náhodou nedávno dvojky??
tvoje břicho vypadá po třech dětech skvěle.já měla před těhu břicho naprosto plochý, pěkně vyrýsovaný svaly, tak se jen tiše modlím, ať se mi to po porodu (za 4týdny) zase rychle vrátí do původního stavu.
jinak pro zakladatelku asi jediná rada - mazat a cvičit. Pak už pomůže snad jedině plastický chirurg
já měla taky plochý a se znatelnýma svalama, dřela jsem sedy lehy jak šílená…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je nějaká provokace ne ty fotky? jakej převis? tvoje starosti na moji hlavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zmrzlik píše:
Ahoj holky.Jsem po dvou císařských řezech a nemůžu se zbavit převislého špeku nad jizvou po císaři.I když cvičím,tak tam ten hnusnej kožní převis je i s tukem samo.Vypadám furt jako těhotná,už mě to fakt štve,páč lidi kolikrát tak čučí.Neměla jste to některá podobně a co jste dělaly za cviky,aby jste se toho špeku zbavily,díky za případné odpovědi.
Abdominoplastika bejva i zadarmo.. to kdyz jsou potrhane brisni svaly, kyla, tak to chirurg veme pri jednom i se spekem.. takto ze zdravotnich duvodu to hradi pojistovna.. v pripade jen kosmeticke operace se to plati..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JaSa píše:
to je nějaká provokace ne ty fotky? jakej převis? tvoje starosti na moji hlavu
Je to provokace, no toto
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zmrzlik píše:já mívala 62cm
no asi tak,jsem měla 56 cm v pase a tedka hnus fialovej
Monjie píše:jizvíková píše:tyjo takovy bricho! jakej hnus hnusnej?
holky fakt mam, je to hnus hnusnej, ja si na brise fakt zakladala (taky to bylo asi to jediny slusny na mym tele) a ted, chjo, proc jsou ty deti na cloveku tak videt??![]()
![]()
![]()
jeee, mely byste to videt v realu, jak si sednu tak se vyvalej ty speky a ta vytahana kuze a tak…
zakladatelko, mě gyndr radila rozmasirovavat tu jizvu, ze to pak povoli, ma se to masirovat, i kdyz to boli, ale ja na to nejak nemam silu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky díky za rady a kdo mi řekne,jestli mám kýlu nebo rozestup svalů?obvodák?
- Citovat
- Upravit
zmrzlik píše:
holky díky za rady a kdo mi řekne,jestli mám kýlu nebo rozestup svalů?obvodák?
rozestup svalu najde sama, staci je zatnout a jet rukou po brise, kdyz je to jak kdyz sahas na zebra, tak to je rozestup ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
já sem 7 měsícu po císaři a mám teda převys jako blázen.Po prvnim těhulkování sem měla břicho takové povolené a dost vytahou kuži,ale nebylo to vidět,ale za to ted?Ale mela sem to tedy víc.Chodim cvičit zumbu a fakt se to zatáhlo trochu.Neni to takový.Dříve mi i vadil když sem si oblíkala spodní prádlo,tak sem o ten převys zavadila,ale ted už to ani nepostřehnu.Ale bylo to moje rozhodnutí bud spontánní porod nebo císař a kvuli miminku sem zvolila císaře takže převys nepřevys. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
plastika zadarmo není tak snadno dosažitelná já jsem si jí platila dala jsem 19tis a přežila i těhotenství s 2čaty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jizvíková, jestli ty máš převis, tak to co mám já bych nazvala zástěra
Já teda ani před dětma neměla nijak pevné břicho, ale ted, katastrofa
nezbývá než cvičit a mazat. Já mažu zpevnujícím mlékem od garnier, tím žlutým, ale určitě se najdou i lepší přípravky. Pak už jedině ta plastika, zůstane sice dlouhá jizva, ale dělaj jí v místě jizvy po císaři, takže jí vlastně prodlouží do stran. Ale já jsem na to dost srab.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, tak ja jsem po 1.cisari, rez, ktery bohuzel doktori zvorali/holt to bylo v UK/ a mam problem nosit i normalni kalhoty a to uz je rok…
podle foto jizvikove to mam asi 5 x horsi +speky, zustaly mi i obrovske strie, takze bricho neukazu ani za nic…
misto velikosti 38 musim kvuli previsu nosit 40-42! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já právě kvůli tomu převisu musím taky nosít větší kalhoty,hrozný.Pak mi samo žádné nesedí,páč jinde mi jsou velké.
No po večerech cvičím,protože léto za chvilku tady a já jak rozkynutý těsto
![]()
- Citovat
- Upravit
no jizvíková máš fakt pěkný bříško po třech dětech,žádný převis,fskt
Jo plastiku klidně,ale ceny jsou teda mega vysoké.
a máte nějaký spešl krém na to břicho?Nebo je to jedno?