Převislé břicho po císaři

zmrzlik
2.5.11 16:21

převislé břicho po císaři

Ahoj holky.Jsem po dvou císařských řezech a nemůžu se zbavit převislého špeku nad jizvou po císaři.I když cvičím,tak tam ten hnusnej kožní převis je i s tukem samo. :zed: Vypadám furt jako těhotná,už mě to fakt štve,páč lidi kolikrát tak čučí.Neměla jste to některá podobně a co jste dělaly za cviky,aby jste se toho špeku zbavily,díky za případné odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1906
2.5.11 16:30

Ahoj, asi tě moc nepotěším, jsem taky po dvou císařích a ten převis taky mám. Taky cvičím, jde to troch těma svalama vytáhnout nahoru, ale to břicho už podle mě takové přiskříplé zůstane. Ještě mi trochu pomáhá masírovat ten špek zpevnujícím krémem směrem nahoru. A hodně cvičit na břicho, hlavně spodní. Záleží taky jestli jinak potřebuješ celkově něco shodit, nebo ne a máš jen ten špek. Já pořebovala shodit celkově a bylo to znát i na tom břiše. Ale aby to bylo jako dřív, to už snad jedině plastika u mě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
2.5.11 16:38

Jo i shodit ještě kila.Doma mám tři děti,nezastavím se pomalu,ale kila se drží mrchy :cert:

• Citovat
  • Upravit
23033
2.5.11 16:38

ja mam taky previs a nemela jsem cisare, nojono se to neposere, kdyz nejde o zivot jde o hov… prece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
2.5.11 16:43
Jo i shodit ještě kila.Doma mám tři děti,nezastavím se pomalu,ale kila se drží mrchy :cert:
Monjie píše:
ja mam taky previs a nemela jsem cisare, nojono se to neposere, kdyz nejde o zivot jde o hov… prece
:mrgreen: jj,ale ty pohledy a v případě mé tchýně i kecy jsou děsný.A navíc jsem před dětma měla míry modelky,takže jsem z toho hyn.
  • Citovat
  • Upravit
23033
2.5.11 16:47

at se jde tchyne vycpat, tak to chapu urcite se das brzo do formy! ale jde o to hlavne ze mame krasne a zdrave deti, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
2.5.11 16:49
Monjie píše:
at se jde tchyne vycpat, tak to chapu urcite se das brzo do formy! ale jde o to hlavne ze mame krasne a zdrave deti, ne?

jo to je hlavní :palec:

• Citovat
  • Upravit
14046
2.5.11 17:07

ahoj
mam za sebou dva cisare, reknu ti pravdu, previs zustane, smir se s tim, ten po pvnim porodu se o dost zmensil, takze to bylo lepsi, ale tedka? no hruza a vim, ze uz to nezmizi, je to moc velky zasah, velky rez :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.5.11 17:09

a jeste jedna, chvalne jsem se vyfotila, abys to videla, ze v tom nejsi sama, dkyz mam spodary, tak v tom ta boule je hrozne moc videt, asi uz nikdy nepujdu plavat :( vytahany bricho, speky a ta boule :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
2.5.11 17:13

jizvíková tak to jsi ještě v pohodě,já jsem na tom hůř,ani fotku bych sem nedala jak se stydím. :oops: No zřejmě budu muset i nasadit dietu a víc cvičit ještě.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
2.5.11 17:16

Jizvi mít tam top co ty,tak jsem štastná jak blecha.

• Citovat
  • Upravit
8707
2.5.11 17:16
jizvíková píše:
ahoj
mam za sebou dva cisare, reknu ti pravdu, previs zustane, smir se s tim, ten po pvnim porodu se o dost zmensil, takze to bylo lepsi, ale tedka? no hruza a vim, ze uz to nezmizi, je to moc velky zasah, velky rez :cry:

a kde co máš za převis???? :mrgreen: hlavne jsi chvili po císaři :lol: bych ti ukazala převis po dvou dětech porozených normálně a zhubnutí…teď jsem po císačři dvojek a mám břicho asi jako ty,ale převis fakt nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.5.11 17:21

holky fakt mam, je to hnus hnusnej, ja si na brise fakt zakladala (taky to bylo asi to jediny slusny na mym tele) a ted, chjo, proc jsou ty deti na cloveku tak videt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
2.5.11 17:23

teda Jizvíková, neporodilas náhodou nedávno dvojky?? :palec:
tvoje břicho vypadá po třech dětech skvěle.

já měla před těhu břicho naprosto plochý, pěkně vyrýsovaný svaly, tak se jen tiše modlím, ať se mi to po porodu (za 4týdny) zase rychle vrátí do původního stavu.

jinak pro zakladatelku asi jediná rada - mazat a cvičit. Pak už pomůže snad jedině plastický chirurg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
2.5.11 17:27
jizvíková píše:
ahoj
mam za sebou dva cisare, reknu ti pravdu, previs zustane, smir se s tim, ten po pvnim porodu se o dost zmensil, takze to bylo lepsi, ale tedka? no hruza a vim, ze uz to nezmizi, je to moc velky zasah, velky rez :cry:

To je sranda, ne? Pry previs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat