Převislé břicho po císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.5.22 15:51

Holky, mam hrozny bricho, stydim se nosit tricka, o plavkach ani nemluvim. Co by na tohle pomohlo?

• Citovat
  • Upravit
12605
12.5.22 15:57

Taky mám trochu převis, a nejlepší je cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
12.5.22 17:00
@Anonymní píše:
Holky, mam hrozny bricho, stydim se nosit tricka, o plavkach ani nemluvim. Co by na tohle pomohlo?

Liposukce, plastika (tummy tuck), pak takové to zmražení tukových buněk… těch možností dnes je, stačí se optat ne nějaké lepší klinice estetické medicíny - jsou i méně invazivní metody. Cvičit, rehabilitace a dietu jsi už zkoušela? Mě přijde, že na tý fotce máš i dost tuku (ale možná se to jen zdá). Mě kdyby to postihlo, tak bych se fakt nežinýrovala nakráčet někam do studia a zjistit co se dá. Když s tím člověk nemusí chodit celej život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
12.5.22 17:04
@Anonymní píše:

Holka, to máš pěkný ještě!! Já ho mám větší a taky jizvy po striich :( v létě už jsem smirena s tunikou na koupání.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.22 22:34
@Anonymní píše:

Na tohle pomůže zhubnout. Vlastní zkušenost. Převis bude pořád, ale mnohem, mnohem menší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat