Převod peněz

1332
15.1.11 10:51

Převod peněz

prosím o radu.Jak dlouho trvé převod peněz z jednoho účtu do druhého u české spořitelny?jestli když byla poslána vyplata včera ,bude dnes na účtě nebo tam bude až v pondělí.Mezi čs a jinou bankou převody o víkendu nefungují ,tak nevím jak je to mezi učty ve čs.Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
15.1.11 11:01

Když jsem přeposílala peníze mamce, tak to tam bylo vždycky tentýž den :think: Čekala bych, že to může být max. do druhého dne. Když vezmu, že příkaz do jiné banky nemůžu dát s víkendovým datem ale do spořky ano, tak si myslím, že převody v rámci ČS probíhají i o víkendech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.1.11 11:11

nam chodi vyplata az po vikendu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
15.1.11 11:22

dřív to bylo i o víkendu, ale proběhli tam nějaké změny a už to jde jen v pracovní den, ona tam možná bude ale nepřipíší ti jí na účtě do zústatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
15.1.11 11:57

ahojky, pokud má Českou spořitelnu i ten, kdo peníze posílá, mělo by to být na účtě ještě ten den (nejpozději druhý den)a myslím, že i o víkendech. V rámci stejných bank to totiž trvá max. 1 den. Pokud se jedná o dvě různé banky, trvá převod většinou 2 dny, pokud to vleze do víkendu, tak další pracovní den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
15.4.16 10:42

Nebudu zakládat novou diskuzi, zeptám se tady v té. Chci zaplatit fakturu převodem na účet ale nikdy jsem takto nic neplatila :oops: Takže normálně s tou fakturou zajdu v bance na pokladnu nebo radši napřekážku? Musím vypsat nějaký papír nebo stačí ta faktura-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
15.4.16 10:46

Ahoj a co máš za banku? Ve spořce platím faktury online přes bankomat. Hodim svoji kartu, pin ji potvrdí, a pak už zadám číslo účtu, VS, částku atd atd atd a už to frčí. V KB mám zkušenost pouze, že vypíšu příkaz a ten orazím a hodim do schránky. Ta se vybírá kolem poledne, takže ten den se ještě zpracuje a nebo pak navečer při zavření banky a tedy příkaz probíhá až následující ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
15.4.16 10:56

Můžeš přes bankomat, internetbanking nebo v bance mají takové tiskopisy. To vyplníš, podepíšeš, orazítkuješ a hodíš do takového boxu a oni ti to strhnout z účtu. K žádné přepážce podle mě vůbec nemusíš. Dej si pozor na podpis. Mojí mámě už to několikrát vrátili :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
15.4.16 10:57

Spořitelnu, jedná se o dost peněz tak aby to proběhlo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
15.4.16 11:00

@Ilorin zajdi normalne na prepazku, kde se provadeji bezhotovostni operace…tam ti vse zadaji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
15.4.16 11:05
@Pherenike píše:
@Ilorin zajdi normalne na prepazku, kde se provadeji bezhotovostni operace…tam ti vse zadaji ;-)

to jsem potřebovala slyšet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
15.4.16 11:11

@Ilorin pripadne nejrychlejsi a nejjednodussi mas asi ten prevod, ktery provedes normalne pres platebni kartu v bankomatu…
Ono asi zalezi na tom, jak daleko mas bankomat a jak daleko pobocku ČS…
Ale pokud rikas, ze jde o hodne penez a chces mit jistotu, tak mas tu prepazku nejlepsi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101794
15.4.16 11:11
@Ilorin píše:
to jsem potřebovala slyšet :kytka:

Akorát to nebývá úplně levné, záleží jakou máš banku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
15.4.16 11:21
@j.a.n.i1 píše:

U Sporky tusim 80,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
15.4.16 11:21
@j.a.n.i1 píše:

stejne chci platit expresni platbu tak to jednou překousnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel