Převod peněz na Slovensko

bambulkabam
14.12.09 23:17

Převod peněz na Slovensko

Holky prosím nevíte jak funguje převod peněz na slovenský účet, hlavně jaké jsou tam poplatky? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
15.12.09 07:36

Peníze jsem neposílala z účtu na účet,ale na poště složenkou na adresu konkrétního člověka.Vím,že poplatek nebyl nijak vysoký-zkus se zeptat na poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
15.12.09 07:59

Ja bych rekla, ze poplatky se lisi banka od banky, ale ve vetsine pripadu jde o standardni zahranicni platbu, cenu zjistis vetsinou na webovkach banky v sazebniku. Mrkni na stranky banky, ze ktere to budes posilat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
15.12.09 08:02

Já to měla obráceně - peníze šly ze Slovenska na můj účet - musela jsem dodat IBAN kod a s SWIFT kod - snad jsem to ted nepopletla. Poplatek byl v přepočtu na naše asi 300Kč - navíc u těchto převodů se dá nastavit kdo ten poplatek bude platit - ty nebo ten kdo posílá peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4920
15.12.09 10:36

ahoj já to měla taky obráceně ze Slovenského účtu na český a poplatky byly celkem vysoké - jednalo se ale o trvalák. Pomohlo když jsem si udělala účet u slovenské ČSOB a i České ČSOB. Poplatky byly pak minimální.
ahoj Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol13m
31.7.11 19:46

nevite nekdo

ahoj nevite nekdo jak dlouho trva prevod ze slovenska do cech diky

• Citovat
  • Upravit
1392
31.7.11 21:43

Posílala jsem na slovensko trvalo to 2 dny a opačně by to mělo být plus mínus stejně, záleží na bankách :mrgreen: Nejdéle 5 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
5.4.13 08:53

Holky chci se zeptat, posílají nám peníze ze slovenského účtu, přítel má čsob, peníze jdou od středy ráno..dneska už asi nedojdou, že :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová