Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den. Prodávám na Vinted už dlouho. Ale dnes, když jsem si chtěla převést peníze na účet z peněženky, nebo pak i něco koupit, nešlo mě to.. píší 15min vyčkejte ale pak se transakce stejně zruší a peníze se mi vrátí zpět do peněženky.
Moje banka má vše v pořádku.
Nevíte, čím to může být?
Ještě dva dny zpět mi převod šel a teď nic. Na Vinted jsem psala.. ale nevím, co se stalo… Prostě to přestalo fungovat
Dejte vědět.. protože už jsem fakt naštvaná… ![]()
Ahoj, mě převod dnes taky nefunguje, zaplatila jsem i propagaci šatníku, která se ale neaktivovala…asi nějaký problém na jejich straně…
@Pani_judita to jsem ráda, že nejsem jediná
Protože bance jsem volala a prej vše v pořádku. Stalo se mi to teď poprvé, tak doufám, že se brzo vše vyřeší… ![]()
Nejhorší je, že nemůžu vlastně ani nakupovat., a vlastně ani topovat, nic… ![]()
Mohlo by to být technickou chybou na straně Vinted, zvlášť když banka nemá problém a dřív to šlo. Zkus ještě zkontrolovat, jestli máš aplikaci aktuální a jestli nejsou nějaké výpadky serveru. Vinted někdy trvá, než odpoví, ale určitě bych jim to znovu nahlásila.
Změň prohlížeč nebo vymazat cache. Někdy to pomůže
Když to nebude fungovat, zkus kontaktovat Vinted podporu znova, možná maj zahrnutý novej update nebo něco. Výdrž, určitě to vyřešíš! 🌸
Dobrý den, prosím můžete mi někdo
pomoct včera jsem se koukala na svůj bankovní účet a měla jsem tam neznámou částku od neznámeho člověka, než jsem se stačila podívat kdo to byl, vrátila jsem částku zpátky a byl to vinted. psala jsem na podporu a teď nevím co dělat.