Převod peněz z Vinted

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.9.24 08:08

Převod peněz z Vinted

Dobrý den. Prodávám na Vinted už dlouho. Ale dnes, když jsem si chtěla převést peníze na účet z peněženky, nebo pak i něco koupit, nešlo mě to.. píší 15min vyčkejte ale pak se transakce stejně zruší a peníze se mi vrátí zpět do peněženky.

Moje banka má vše v pořádku.
Nevíte, čím to může být?
Ještě dva dny zpět mi převod šel a teď nic. Na Vinted jsem psala.. ale nevím, co se stalo… Prostě to přestalo fungovat :? Dejte vědět.. protože už jsem fakt naštvaná… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3139
22.9.24 09:08

Nevím, čím to je, já včera převod bez problémů zadala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
22.9.24 09:28

Ahoj, mě převod dnes taky nefunguje, zaplatila jsem i propagaci šatníku, která se ale neaktivovala…asi nějaký problém na jejich straně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.24 10:37

@Pani_judita to jsem ráda, že nejsem jediná
Protože bance jsem volala a prej vše v pořádku. Stalo se mi to teď poprvé, tak doufám, že se brzo vše vyřeší… 8o
Nejhorší je, že nemůžu vlastně ani nakupovat., a vlastně ani topovat, nic… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.24 10:40

@annlady no snad bude vše dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.9.24 04:02

Mohlo by to být technickou chybou na straně Vinted, zvlášť když banka nemá problém a dřív to šlo. Zkus ještě zkontrolovat, jestli máš aplikaci aktuální a jestli nejsou nějaké výpadky serveru. Vinted někdy trvá, než odpoví, ale určitě bych jim to znovu nahlásila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.10.24 01:33

Změň prohlížeč nebo vymazat cache. Někdy to pomůže :wink: Když to nebude fungovat, zkus kontaktovat Vinted podporu znova, možná maj zahrnutý novej update nebo něco. Výdrž, určitě to vyřešíš! 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.26 07:47

Omylem jsem poslala vintedu vyplacenou částku zpět

Dobrý den, prosím můžete mi někdo
pomoct včera jsem se koukala na svůj bankovní účet a měla jsem tam neznámou částku od neznámeho člověka, než jsem se stačila podívat kdo to byl, vrátila jsem částku zpátky a byl to vinted. psala jsem na podporu a teď nevím co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová