Při braní ATB se míň čůrá?

27305
7.10.11 09:43

Při braní ATB se míň čůrá?

ahoj maminky,
zase mám dotaz :-)
Prcek bere atb sirup na hnisavou angínu a nějak míň čůrá. Bere to třetí den a dneska ráno po noci suchá plínka a teď dopo taky nic moc a to má v sobě jogurt a 250 ml vody (od sedmi od rána), což mi nepřijde zas tak málo tekutin za dvě a půl hodiny… Jindy má po noci nacucáno… včera prvního půl dne taky nic moc, ve druhé půlce dne teda čůral docela dost.
Jí vodnatou stravu (kaši, jogurt, hustou polívku, ovocnou výživu) a kromě toho vypije tak 750 ml čisté vody za den.
Tak si říkám, že by měl čůrat podstatně víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
7.10.11 10:57
MaryClementine píše:
ahoj maminky,
zase mám dotaz :-)
Prcek bere atb sirup na hnisavou angínu a nějak míň čůrá. Bere to třetí den a dneska ráno po noci suchá plínka a teď dopo taky nic moc a to má v sobě jogurt a 250 ml vody (od sedmi od rána), což mi nepřijde zas tak málo tekutin za dvě a půl hodiny… Jindy má po noci nacucáno… včera prvního půl dne taky nic moc, ve druhé půlce dne teda čůral docela dost.
Jí vodnatou stravu (kaši, jogurt, hustou polívku, ovocnou výživu) a kromě toho vypije tak 750 ml čisté vody za den.
Tak si říkám, že by měl čůrat podstatně víc :nevim:

Neměl teploty??? Že by vypotil?

• Citovat
  • Upravit
27305
7.10.11 11:00

Od včera od rána už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.10.11 11:06

Mary jsem si myslela ze si to ty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
7.10.11 11:07
kacerval píše:

no jo :oops: atb bere poprvý :nevim: Dr. říkal zvýšit tekutiny, tak do něj co hodinu a půl naleju deci vody a tak předpokládám, že by teda měl čůrat jak průtokáč a ne ještě míň než jindy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.10.11 11:22
MaryClementine píše:
kacerval píše:
no jo :oops: atb bere poprvý :nevim: Dr. říkal zvýšit tekutiny, tak do něj co hodinu a půl naleju deci vody a tak předpokládám, že by teda měl čůrat jak průtokáč a ne ještě míň než jindy :nevim:

Je to divny,ale Lucka kdyz mela atb tak taky moc necurala,mam za to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
7.10.11 13:35

Třeba na začátku nemoci čural relativně víc než normál (jak se tělo snažilo vypudit škodliviny z nemoci) a potil se při teplotě … tak teď se zase zavodňujou buňky zpátky :nevim: Jen hypotéza :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.10.11 16:56
Rampepurna píše:
Třeba na začátku nemoci čural relativně víc než normál (jak se tělo snažilo vypudit škodliviny z nemoci) a potil se při teplotě … tak teď se zase zavodňujou buňky zpátky :nevim: Jen hypotéza :think:

Možná na tom něco bude :think: , bo od včera zas čůrá normálně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí