Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj maminky,
zase mám dotaz ![]()
Prcek bere atb sirup na hnisavou angínu a nějak míň čůrá. Bere to třetí den a dneska ráno po noci suchá plínka a teď dopo taky nic moc a to má v sobě jogurt a 250 ml vody (od sedmi od rána), což mi nepřijde zas tak málo tekutin za dvě a půl hodiny… Jindy má po noci nacucáno… včera prvního půl dne taky nic moc, ve druhé půlce dne teda čůral docela dost.
Jí vodnatou stravu (kaši, jogurt, hustou polívku, ovocnou výživu) a kromě toho vypije tak 750 ml čisté vody za den.
Tak si říkám, že by měl čůrat podstatně víc ![]()
MaryClementine píše:
ahoj maminky,
zase mám dotaz
Prcek bere atb sirup na hnisavou angínu a nějak míň čůrá. Bere to třetí den a dneska ráno po noci suchá plínka a teď dopo taky nic moc a to má v sobě jogurt a 250 ml vody (od sedmi od rána), což mi nepřijde zas tak málo tekutin za dvě a půl hodiny… Jindy má po noci nacucáno… včera prvního půl dne taky nic moc, ve druhé půlce dne teda čůral docela dost.
Jí vodnatou stravu (kaši, jogurt, hustou polívku, ovocnou výživu) a kromě toho vypije tak 750 ml čisté vody za den.
Tak si říkám, že by měl čůrat podstatně víc
Neměl teploty??? Že by vypotil?
kacerval píše:
Mary jsem si myslela ze si to ty
no jo
atb bere poprvý
Dr. říkal zvýšit tekutiny, tak do něj co hodinu a půl naleju deci vody a tak předpokládám, že by teda měl čůrat jak průtokáč a ne ještě míň než jindy ![]()
MaryClementine píše:kacerval píše:no jo
Mary jsem si myslela ze si to tyatb bere poprvý
Dr. říkal zvýšit tekutiny, tak do něj co hodinu a půl naleju deci vody a tak předpokládám, že by teda měl čůrat jak průtokáč a ne ještě míň než jindy
Je to divny,ale Lucka kdyz mela atb tak taky moc necurala,mam za to ![]()
Třeba na začátku nemoci čural relativně víc než normál (jak se tělo snažilo vypudit škodliviny z nemoci) a potil se při teplotě … tak teď se zase zavodňujou buňky zpátky
Jen hypotéza ![]()
Rampepurna píše:
Třeba na začátku nemoci čural relativně víc než normál (jak se tělo snažilo vypudit škodliviny z nemoci) a potil se při teplotě … tak teď se zase zavodňujou buňky zpátkyJen hypotéza
Možná na tom něco bude
, bo od včera zas čůrá normálně ![]()