Rýma u kojence - kdy k lékaři?

454
6.10.11 09:45

rýma u kojence -kdy k lékaři?

Ahoj,
náš 2,5měs chlapeček má už 7.den rýmu. jen tu rýmu, žádná teplota ani nic jiného. je veselý, kojení nám jde taky v pohodě, stačí jen chvilku odsát nosánek. večer mu odsaji a spí až do rána. mám jít k lékaři, nebo je to normální tak dlouhé léčení rýmy. jen odsáváme a dáváme sterimar sprej. bojím se aby u doktora nechyt ještě něco horšího, tu rýmu totiž dostal po tom co jsme byli na očkování, takže buď to chytil v čekárně nebo v buse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9172
6.10.11 09:50

Zavolej Dr., já rýmy řešila, až měl hlen hnisavou barvu, což bylo vyjímečně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
6.10.11 10:09

Zavolej vaši doktorce, poradí. My jsem měli rýmu už 2× (bohužel máme čtyřletého bacilonosiče :-D :lol: ) Měli jsem teda zadní. A kapala jsem Nasivin 3× denně kapka do každého nosu po tři dny a pak dva dny jen na noc. Do týdne byl klid. Mezi tím jsem prostříkávala mořskou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
6.10.11 10:11
Katka_H píše:
A kapala jsem Nasivin 3× denně kapka do každého nosu po tři dny a pak dva dny jen na noc.

Promiň, ale nedalo mi to, tvoje dítě má dva nosy :lol: Nic ve zlém, jen mě to pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.10.11 10:12

Jestli má jenom rýmu, tak bych nikam nechodila. Zbytečně by tam mohl ještě něco chytit navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
6.10.11 10:12

Jinak já jsem s malym u Dr nebyla, když měl rýmu. Jen jsem zašla do lékárny a poradila se, co mám takovýmu prťousovi dávat a za chvíli byl zdravej, ale tak ten tejden to taky bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
6.10.11 10:15
Temaho píše:
Katka_H píše:
A kapala jsem Nasivin 3× denně kapka do každého nosu po tři dny a pak dva dny jen na noc.
Promiň, ale nedalo mi to, tvoje dítě má dva nosy :lol: Nic ve zlém, jen mě to pobavilo :lol:
:lol: :lol: se tu taky řepím :mrgreen: myslela jsem dírky :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.10.11 10:40

7 dní? Já mívám rýmu i 14:-) Zrovna tu mám taky jedno chrchlající mimino. K lékaři nejdu, až kdyby to bylo moc hnusný. Stříkám vincentku a odsávám, víc to asi neulehčím. Ale za zavolání a domluvu s lékařem nic nedáš, taky jsem poprvé volala, ale spíš kvůli přidruženýmu průjmu jestli je to při rýmě normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
6.10.11 10:41

no on ti lekar stejne nic zazracneho neda.
odsavej, kup morskou vodu a nejake kapicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.10.11 11:04

No doktor by mohl dát Pamycon, ale je rýma a rýma. Pokud v noci v pohodě spí a stačí odsát, nikam bych nechodila a pamycon zbytečně nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
6.10.11 11:42

Nikam bych nechodila. můžeš zavolat. Já s druhou už ani nevolala ( dcera jí teď zrovna měla). Stejnak doporučí vlhčit vzduch, mořskou vodu, v případě potřeby odsávat a kapat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
6.10.11 14:07

Díky za všechny rady, nakonec jsem s Dr mluvila a máme zítra přijít jen tak na omrknutí. ale prý to nic není. kapeme sterimar a odsáváme. tak snad to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí