Stafylokok MRSA u 3měsíčního miminka

7
4.10.11 10:38

stafylokok mrsa u miminka 3 měsíčního

ahojte holky, chci se zeptat máte tu některá zkušenosti se stafylokokem mrsa u miminka?jak jste to léčily?a myslíte že je dobré léčit toto homeopatiky?prosím o radu a zkušenosti děkuji moc… :-? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2458
4.10.11 11:05

Zkusenost, myslim jako osobni nemam, ale vim moc dobre co je zlaty stafilokok a je mo moc lito ze vas to potkalo. Problem je s rezistenci na beta-laktamy, tzn. ze antibiotika-peniciliny ani cefalosporiny nezabiraji. Homeopatika bych zkusila po porade s lekarem jako podpurnou lecbu, ale pocitej ze i s beznou medikamentozni lecbou je to opravdu beh na dlouhou trat, a homeopatika sama o sobe urcite nevykonaji zazracne uzdraveni. Homeopatickou lecbu bych volila jako sekundarni lecbu, rozhodne ne primarni. Co vam doporucili v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.11 11:12

má ho příbuzná, na homeopatika bych fakt nesázela, je to sajrajt a léčí se dlouho, pokud se vůbec vyléčí

• Citovat
  • Upravit
21911
4.10.11 11:18

Na tohle jsou kratka i lecktera ATB,natoz homeopatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
4.10.11 11:32

Ahoj,

na homeo bych rozhodne nespolehala, mel manzel, lecil se skoro mesic ATB celkova+lokalni, pak jsme jeste dali kuru Wobenzymu, kontrolni vytery byly nastesti OK.
Preju at se toho brzy zbavite!! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.10.11 11:37

no já s tím byla u své doktorky a ta s tím nedělá nic jelikož prý na to nic nezabírá a je to na dlouho.Mně jde jenom o to očkování , aby se ji to po něm nezhoršilo..malá je taková menší narodila se předčasně tak proto mám strach.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.10.11 11:38

no jenže to má malá a te je 3 měsíce a tím je to těžší a ještě není ani naočkovaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
4.10.11 11:41

No ze na to nic nezabira to je celkem jasny, MRSA jasne chytla v nemocnici. To je taky jeden z duvodu proc ATB nezabiraji, je to da se rict v drtive vetsine pripadu nemocnicni problem. Hodne zalezi na tom jaky ma kmen, neco by se preci jen zkusit melo, samotna homeopatika nepomuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
4.10.11 13:52

No a ma z toho nejakou nemoc, nebo je to nahodny zachyt, tzv. kolonizace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.10.11 16:20

no příznaky má kýchá denně tak 20×,pokašlává je zahleněná a v noci jak spí tak chrčí… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
4.10.11 17:34

hm, tak to bych asi nenechavala bejt (respektive nespolehala na homeopatii).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.10.11 17:59

a jak by si to řešila?doktorka s tím nic nedělá a chce malou za 14dní naočkovat..tak nevím co s tím…porad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
4.10.11 19:28

hele na to se necitim dostatecne kvalifikovana. To chce nejakyho infektologa. Neni to fakt jednoduche, protoze na tyhle hnusy zabiraj fakticky uz jen nezdravy antibiotika a casto s nima jsou lidi jen tak kolonizovany a potize maj z uplne jinych mrch. takze nechat to jen tak bejt neni zas az tak spatny reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
6.10.11 14:44

ahojky syn tento typ bacilu dostal v porodnici měl hnisavé oko a nezahojený pupík takže touto cestou se to k němu dostalo byly jsme týden na infekčním nemohla jsem ani vystrčit nos z pokoje dostával speciální antibiotika.Prý je to zmutovaný druh stafylokoka takže byt tebou mazala do nemocnice přeji hodně štěstí.Nechápu že tě doktorka nikam neposlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.10.11 09:52

a ta mrsa se vám projevila jako tím hnísáním a tím pupíkem?my máme to kýchání a má to malá v nose…ty jo si mě vylekala tak doktorka neví že je to infekční?třeba to je jiný druh přece by nás tak jen nenechala…no jsem z toho špatná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí