Při dýchání píská

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21994
10.1.11 13:52

Pískání bych řešila pokud možno hned - u doktora v místě dovolené. Nebo přinejmenším telefonátem k doktorce, k níž chodíte normálně.

My jsme byli loni v nemocnici s bronchitidou a naše mudra tenkrát říkala, že pískání při dýchání nikdy není v pořádku, vždycky má nějaký důvod a nesmí se podcenit. Takže od té doby si to hodně hlídám.

Tak ať jste brzy ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
10.1.11 14:32

TAky jsme to mívali a myslela jsem si to stejné jako že nějaký kašel na ni leze nebo tak, a ono to bylo astma, ted už to začlo i mě, mám alergii na roztoče a jakmile si nevezmu lék při výdechu pískám ale teda i pokašlávám. Takže dát si pozor. Ono někdy to dítěti píská v krku ale to je spíš zakřaplé, pokud z průdušek jsou stažené průdušky a chce to dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
10.1.11 20:07

Starsi syn taky piskal, pri vydechu.
Kdyz jsem s tim prisla nevedouc nic poprve k dr, rekla mi, ze je v takovym stavu, ze je zralej do kyslikovyho stanu v Motole :cry: Ja koukala jako blazen, mne to nijak strasny ani neprislo.
Je z toho alergicke astma.
Navstevu dr neodkladej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
10.1.11 20:30

Manžel mi tvrdí, že to nic není, že kdyby mu něco bylo, měl by teplotu nebo by kašlal, prý má jen podrážděný průdušky a u dr ledatak něco fakt chytne, ale já teda nevím, mě samotnou na plících bolí, takže asi k dr zajdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí