Při jídle si strká ruce do pusy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Při jídle si strká ruce do pusy
Ahoj holky, mám 7m holčičku a asi měsíc a půl dáváme příkrmy, ze začátku to byl boj, ale ted už něco málo sní, ale když jíme strká si ruce do pusy, pak si je vytáhne a šmrdlá se všude možně. Ani mi snad nejde o to že je celý byt od mrkve, ale neměl ste to někdo taky? Maminek kolem mě jsem se ptala a nikdo to nezná, bud deti nejedly nebo jo, ale nestkaly si ruce do pusy
Přestane to samo??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Syn si ve veku tve dcery strkal pri jidle do pusy nohy, pak ruce a ted jak kdy. Nekdy si to vynda z pusy a zkouma, jindy si jidlo vyplivne do dlani, ale jinak ji dobre. Nikdy jsem tomu neprikladala vahu. Pokud to bude delat, az pujde do skolky, tak to zacnu resit ![]()
- Citovat
- Upravit
Náš si je tam srká pořád, je mu 13 m a ačkoliv mu pořád říkám, že NE, tak to nepomáhá. Nemám ráda, když to pak všude matlá. Ale asi je to normální. Ale vadí mi to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera (8mesicu) si taky strka pri jidle ruce do pusy, obcas neco vytahne a prohlizi a zase si sousta cpe zpatky. Myslim, ze je to normalni poznavaci faze, ten bordel okolo mi trochu vadi, ale nijak zvlast to neresim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je ot normální, zkoumá svět kolem sebe, nech ji to dělat
ona přestane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej si taky pořád při jídle cpe ruce do pusy a všude to oblemcá. Ani nepoužívám bryndák, nemá to cenu
A nejlepší je když mi ještě vrazí do lžičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne si maly nesaha ani do pusy, ale krade mi lzicku a je uplne hotovej kdyz vidi sklenicku v mi ruce a chce to dostat
a ruzne se otaci, porad na bricho na bok a nevydrzi proste chvilku lezet v klidu..bryndaky uz ani nedavam, to sem vzdala, protoze to bere automaticky do pusy a pak mu tam uz nenacpu nic
takze mu jen dam okolo krku vlhceny ubrousek a je to, ale spinavej je stejne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo proč potřebuje mít dítě při jídle něco v puse? Jednou jí úplně ukázkově, jindy mě tím naprosto vytáčí
Dám jí lžičkou jídlo do pusy a ona rychle strká do pusy ruku. Když ji vyndám tak se začne strašně rozčilovat, někdy to přejde i v hystrák, takže je po jídle.
Nepřijde mi že by zkoumala jídlo, místo ruky může být třeba i dudlík ![]()
- Citovat
- Upravit