Při prdnutí pláč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
7.10.19 11:28

Moc děkuji děkuji všem za příspěvky, reakce a rady… Kapičky jsme zkoušeli jak do UM tak i do pusinky.. Ani to nepomohlo, po Sab simplex to bylo ještě horší a když jsem žádala v lékárně něco jiného nebo u doktora vždy mi opět dali Sab.. i když jsem 1000000× řekla že to nechci nepomáhá to..
Zkusit lžičkou míchat můžeme, za to nic nedám í kdyby to nepomohlo není nijak obtížné… ;) :)
A jak čtu nejsme v tom sama… máme dobrého doktora a on dělal různá vyšetření a vše bylo v pořádku takže mu věřím.. Ja byvh to asi ani tolik neresila kdyby nebylo moji švagrové… Moje švagrová je trošku složitější, jen slyším vidíš jak ji máš rozmazlenou bez tebe se nemůže ani dobře vy… a vůbec to co děláš není zdraví prospěšné jen ji s tím ublížíš a doktor neudělal vše aby zjistil příčinu… pořád nějaké chytrosti atd.. a tak mi nasadila brouka do hlavy.. a ja Vám všem moc děkuji za Vaše příspěvky jsem vděčná za každou radu.. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.10.19 11:30

@zuzik1221 tak nešiř bludy, podle tvého prvního příspěvku tu ujišťuješ, že nedávání Vitamínu D je v pořádku. A mohla bych se zeptat, čím přírodním ho nahrazuješ? To se fakt ptám se zájmem, malá má po Vigantolu zácpu a přemýšlela jsem taky nad nějakou přírodní variantou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.10.19 11:35

@Zradic švagrovou bych se vší slušností poslala tam, kde slunce nesvítí. Vyřiď jí, že dítě se dá rozmazlit, až když je schopno si uvědomit, že nějaká akce vyvolá reakci, což začíná tak kolem jednoho roka. Ulevit dítěti od bolesti a pomoct mu s kakanin, u kterého má bolesti, fakt rozmazlování není. Kdyby se tak každý staral sám o sebe :hug: nám v Německu, kde žiju, taky jiné kapky nepředepsali, pro syna jsem si vozila BabyCalm 6 Čech, ale malé nepomáhalo vůbec nic. Hodně se jí ulevilo až po změně UM, byla prvních 14 dní na Hippu a pak jsme přešli na Aptamil Comfort. Je určen přímo pro děti, které mají tyhle zažívací problémy. Ale upřímně, v okolí vidím, že je to naprosto běžné. Dozrává jim trávicí soustava a u některých to prostě trvá dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.10.19 11:36
@Aduš8 píše:
@zuzik1221 tak nešiř bludy, podle tvého prvního příspěvku tu ujišťuješ, že nedávání Vitamínu D je v pořádku. A mohla bych se zeptat, čím přírodním ho nahrazuješ? To se fakt ptám se zájmem, malá má po Vigantolu zácpu a přemýšlela jsem taky nad nějakou přírodní variantou.

Musela bych ti dat kontakt na kamarádku co se tímto živí celý život ty v krámě nekoupís já už třeba chemii skoro nepoužívám i antibiotika používám X let přírodní ale to tu nebudu rozebírat to je věc životního postoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.10.19 12:02
@Aduš8 píše:
@Zradic švagrovou bych se vší slušností poslala tam, kde slunce nesvítí. Vyřiď jí, že dítě se dá rozmazlit, až když je schopno si uvědomit, že nějaká akce vyvolá reakci, což začíná tak kolem jednoho roka. Ulevit dítěti od bolesti a pomoct mu s kakanin, u kterého má bolesti, fakt rozmazlování není. Kdyby se tak každý staral sám o sebe :hug: nám v Německu, kde žiju, taky jiné kapky nepředepsali, pro syna jsem si vozila BabyCalm 6 Čech, ale malé nepomáhalo vůbec nic. Hodně se jí ulevilo až po změně UM, byla prvních 14 dní na Hippu a pak jsme přešli na Aptamil Comfort. Je určen přímo pro děti, které mají tyhle zažívací problémy. Ale upřímně, v okolí vidím, že je to naprosto běžné. Dozrává jim trávicí soustava a u některých to prostě trvá dýl.

Taky bych nejraději ji někam poslala… ale bohužel nemůžu.. je to složitá situace.. :think:
Na Hippu jsme byly taky v porodnici nám ho dali jako jedno z nejlepších.. Bohužel trpěla, a strašně moc.. jak jsme byly na první prohlídce u doktora doporučil nám Aptamil Comfor.. to bylo opravdu lepší.. po 3 měsíci nám řekl Aptamil Pre Profutura… tak jsme to změnily… vše bylo ok.. netrapila se tolik, ale jak začal 4 měsíc opět se to vrátilo a opět začala trpět.. a do toho zuby.. ona když se pořádně nevykadi nechce ani jíst.. prostě do ní láhev s mlikem nedostanu.. plyve to, pláče, kroutí se..
A vitamín D nám řekl doktor ať zkusím na 2 až 3 dny vysadit.. Že někdy to prostě dítěti nesedne a nadělá to paseku.. Kdyby to bylo Vitaminem D hledal by jak to vyřešit..
Ale bohužel jsem to ještě nezkusila vysadit.. Asi právě proto co jsem četla o nepodavani vitamínu D..
I ja si myslim ze je to běžné, ale když každý den člověk slyší vidíš od sousedky malou ta nemá problém s ničím a je stejně stará.. neplace atd.. tak potom se začne člověk přemýšlet jestli opravdu tu chybu někde nedělá. A jestli opravdu pomáhá nebo spíš ubližuje..
Takže moc děkuji.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky