Přibývaní na váze u miminka

173
11.10.19 15:55

Přibývaní na váze u miminka

Holky jsem zoufalá pomoct… Malá se narodila s váhou 4090g a 53cm…máme problém s přibíráním :,( :,( máme 19 dní a malá nám přibrala zatím jen na 3970g :( jsem už z toho špatná… Doktorka už po nás jede, že nepřibíráme jak máme… Dneska se nám ale malá vykadila těsně před vážením, tak nevím jestli to taky mohlo trošku srazit váhu… Jinak je spokojená, sem tam pobrečí, ale jinak hezky spinká… Taky nám hodně ublinkava, tak nevím jestli to má na přibírání vliv… Po kojení se mi vždycky zdá plná… Byl na tom někdo podobně, že ta váha rostla pomalu?? Poraďte někdo prosim :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
11.10.19 16:16

@lucka456 jak často kojíš? Víš jistě že pije, že je co.?Mně se malá narodila s 2700 g a za týden přibrala jen 80g. Nebudila se a pořád jen spala, musela jsem ji budit, ale spíš dudala a usínala, než jedla. Byla tím čím dál tím víc slabší. Taky ale hlady neplakala. Nakonec jsme dala UM a ve 3 měsících má 6kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
11.10.19 16:50

Přes den kojím co 3 hodinky, v noci taky se tak většinou budí… A pít pije, já to slyším a když vidím kolik toho třebas vyblinka tak jde vidět, že to do ní fakt teče… Tak já nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
11.10.19 16:57

@lucka456 napadá mě poprosit pediatričku o zapůjčení váhy a vážit před a po kojení. Abys měla přehled, kolik skutečně vypije. Pokud takhle malé miminko nepřibývá, jak má, je tam vždycky malý vykřičník. Tak se nezlob na doktorku, že to řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.10.19 22:07

Ahoj, nevím jestli by to pomohlo, ale já kojila první týdny na požádání, prso i nabízela. Když jsem viděla, že loví pusinkou, tak jsem mu ho prostě dala a kojila tak dlouho jak chtěl. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová