Přihláška na učiliště

Anonymní
22.1.24 17:41

Prihlaska na uciliste

Dobry večer, ohledne prihlasek na uciliste. Prihlasky se podavaji do 20.unora a kdy zjistim ze me prijali jelikoz prijmacky se nedelaji a je to jen podle vysvedceni. Taky az v kvetnu jako lidi co jsou na stredni s msturitou nebo driv?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65109
22.1.24 17:44
@Anonymní píše:
Dobry večer, ohledne prihlasek na uciliste. Prihlasky se podavaji do 20.unora a kdy zjistim ze me prijali jelikoz prijmacky se nedelaji a je to jen podle vysvedceni. Taky az v kvetnu jako lidi co jsou na stredni s msturitou nebo driv?

taky až v květnu. Protože přihlášky tam můžou mít i děcka, co se nedostala na maturitní obory a přitom můžou mít lepší vysvědčení než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.24 18:08

Já jsem dneska chytla záchvat smíchu, protože kluk, co má samé trojky a tři čtyřky si dává všechny tři přihlášky na maturitní obory :zed: :potlesk: To se na některých školách budou moc divit, kdo si dovoluje se k nim hlásit. A mimochodem jedna z těch škol je střední policejní v Holešově…

• Citovat
  • Upravit
65109
22.1.24 18:10
@Anonymní píše:
Já jsem dneska chytla záchvat smíchu, protože kluk, co má samé trojky a tři čtyřky si dává všechny tři přihlášky na maturitní obory :zed: :potlesk: To se na některých školách budou moc divit, kdo si dovoluje se k nim hlásit. A mimochodem jedna z těch škol je střední policejní v Holešově…

Jo, někdy jsou rodiče naprosto nesoudní. A děti mají sebevědomí až na půdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
21.2.24 21:40
@vokishka píše:
Jo, někdy jsou rodiče naprosto nesoudní. A děti mají sebevědomí až na půdu.

Záleží, co za těmi známkami je. Já měl taky na gymplu na vysvědčení běžně trojky a čtyřky, byť ne samé, jednou i dvojku z chování, a neměl jsem problém se dostat na práva v době, kdy brali jen od percentilu 94% výše. ZSV Scio jsem měl na jinou školu i přes 99%. Něho zkrátka některé předměty nebaví a tak se nesnaží víc než na postup do vyššího ročníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin