Přijetí do spádové školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5837
5.7.23 12:06

Anketu jsem taky nezaznamenala… :nevim:

Mě se vloni stalo, že mi odmítli vzít děti do spádové školy a v další se mi moc omlouvala, ale že je taky nevezmou, at jdu zpět do spádové. Super situace, tlačit děti někam, kde je nechtějí.
Vše je o lidech, děti ve spádové škole nakonec jsou (za přispění rozumného přístupu na MÚ) ale čekala jsem příjemnější vstup do školní docházky, dobré vztahy se školou asi ani už navazovat nechceme…jen to tam vydržet. Tak by školství nemělo vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42205
5.7.23 12:11
@axlpol píše:
Anketu jsem taky nezaznamenala… :nevim:Mě se vloni stalo, že mi odmítli vzít děti do spádové školy a v další se mi moc omlouvala, ale že je taky nevezmou, at jdu zpět do spádové. Super situace, tlačit děti někam, kde je nechtějí.
Vše je o lidech, děti ve spádové škole nakonec jsou (za přispění rozumného přístupu na MÚ) ale čekala jsem příjemnější vstup do školní docházky, dobré vztahy se školou asi ani už navazovat nechceme…jen to tam vydržet. Tak by školství nemělo vypadat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
5.7.23 12:33

Žijeme v Praze a neměla jsem problém do spádové školy dostat i budoucího druháka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 12:41

Žijeme v Praze a do naší spádové fakt nechceš (šikana, děti nemluvici česky atd.), tak jsem jí přepsala adresu a dostala se bez problémů. Spádových bylo zhruba 90% včetně nás. Tudíž jsme nikomu místo nesebrali.

• Citovat
  • Upravit
42205
5.7.23 15:21
@KeckaJ píše:
Ano systém na nic, kdyby to rozdělení aspoň dávalo smysl. 8o

Držím palce, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin