Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, mám po přijimačkách, na tu školu berou 14 lidí, jsem 6 pod čarou… na tu školu se prý nikdo moc hlasit nechce protoze je to prý nejhorší škola ve městě. Je možné že hodne lidi odejde. Ale chci se zeptat, je dobré dávat odvolaní? Nebo spise, myslite že se to vyplatí? Mam z toho strašný strach…
Odvoláním rozhodně nic nezkazíš. A když se dostaneš i jinam, můžeš se rozhodnout pro tu druhou školu.
@Avari111 píše:
Zdravím, mám po přijimačkách, na tu školu berou 14 lidí, jsem 6 pod čarou… na tu školu se prý nikdo moc hlasit nechce protoze je to prý nejhorší škola ve městě. Je možné že hodne lidi odejde. Ale chci se zeptat, je dobré dávat odvolaní? Nebo spise, myslite že se to vyplatí? Mam z toho strašný strach…
odvolání, ale to musí rodiče, s nimi by ses měla radit, ne
A ty na tu školu fakt chceš jít, když sama píšeš, že je údajně nejhorší ve městě? ![]()
@izabe Ano chci, ono se řiká že je nejhorsi ale ja jsem si 100% jista ze by me to tam bavilo a byla bych i v dobrem kolektivu. Celkove mi skola vyhovuje.
Dej odvolání, tím nic nezkazis, ale proč to řešíš tady a ne s rodiči. Sama odvolání stejně dát nemůžeš.
@Adéla 202 Hele tak me nakonec vzali na 2 školu, což jsem skákala radostí a dokonce brečela, myslela jsem si ze me tam nevezmou protoze to je škola na kterou neberou uplne kazdeho, nakonec vzali 33/33 takze jsem moc rada. Myslim ze tahle diskuze by mohla v budoucnu pomoct nekomu jinemu.
@Avari111 píše:
@Adéla 202 Hele tak me nakonec vzali na 2 školu, což jsem skákala radostí a dokonce brečela, myslela jsem si ze me tam nevezmou protoze to je škola na kterou neberou uplne kazdeho, nakonec vzali 33/33 takze jsem moc rada. Myslim ze tahle diskuze by mohla v budoucnu pomoct nekomu jinemu.
A koho teda nevzali, když vzali 33 lidí z 33? ![]()
No vidíš
to se mi stalo taky ale trochu jinak. Na první škole jsem byla 9 ale nakonec brali i posledního a mají ve třídě 22 lidí a ne 30 a pak na druhý, to jsem ani nedoufala a hele, byla jsem 2 nad čarou. Byly to přijímačky na osmiletý gympl. Ať se ti daří
![]()
@easydrink mela jsem 2 školy, ta 1 byl fotograf tam jsem byla 6 pod čarou, a na te 2 jsem hodne pochybovala takze jsem to opovrhla ze me nevzmou, ale vzali. Za coz jsem moc rada.
@Adéla 202 Jeee to je super!! Moc ti to preji, jinak dekuji moc ❤️
@Avari111 píše:
@Adéla 202 Jeee to je super!! Moc ti to preji, jinak dekuji moc ❤️
Díky ![]()
@Avari111 píše:
@easydrink mela jsem 2 školy, ta 1 byl fotograf tam jsem byla 6 pod čarou, a na te 2 jsem hodne pochybovala takze jsem to opovrhla ze me nevzmou, ale vzali. Za coz jsem moc rada.
Hodně štěstí při studiu. Buď ráda, že tě nevzali na fotografa. To je v dnešní době už obor o ničem. Vím o několika lidech co mají vystudován obor fotograf a je to o ničem, skoro nikdo neděla v oboru.
V dnešní době už hodně lidí si fotky nafotí samo a fotografu je tady dost, novým se hledá velmi špatně nový zákazníci, taky musí mít spoustu času a auto, jinak jsou někde… nikdo pro ně jezdit nebude
@Avari111 píše:
@izabe Ano chci, ono se řiká že je nejhorsi ale ja jsem si 100% jista ze by me to tam bavilo a byla bych i v dobrem kolektivu. Celkove mi skola vyhovuje.
Ty už znáš kolektiv.