Nedostavení se k příjmačkám na VŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
29.4.21 16:07
[citace
@Mia2020 píše:
Dobré dopoledne,
přátelé, mám na Vás dotaz.
Poslala jsem si přihlášku na vysokou školu, ale uvědomila jsem si, že tam vlastně nechci. Dneska mi přišla pozvánka k přijímacím zkouškám. Já se ale rozhodla, že na školu nechci nastoupit, a proto mi přijde zbytečné chodit k přijímačkám. Pokud bych nepřišla, je to trestný čin, nebo se nic nestane? Nebo mám napsat nějakou omluvu, že nepřijdu? Jak byste postupovaly Vy? Moc Vám děkuji.
Přeji příjemný zbytek odpoledne.

V podstatě mi vlastně stačí jim napsat, že se nedostavím, že nemám zájem? A poslat na adresu?

Příspěvek upraven 29.04.21 v 13:45

Napiš mail, že se nedostaviš. To je slušnost. Trestný čin to vážně není. :) Jak jsi na tohle přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30594
29.4.21 17:08

@Mia2020 Za omluvny mail na studijni nic nedas. Dokonce se klidne muzes za rok prihlasit znovu, bude to kazdemu fuk. Kdyz jsem delavala kontroly uchazecu pred prijimacimi zkouskami, tak jsme jen kontrolovali OP a maturitni vysvedceni nebo pripadne nejaky papir od studijniho, ze uchazec maturuje az v zari… Pulka seznamu klidne zustala neodskrtana, tzn. kazdy druhy neprisel. Ani jsme tam v seznamech nemeli zadne poznamky, ze je uchazec omluven. Slo jenom o to kazdemu pridelit spravny carovy kod kvuli vyhodnoceni a nepoplest to. V rekneme 8:00 se zavrely dvere a kdo tam nebyl, mel smulu. Ve vysledcich byli jen ti, co vypracovali test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.21 17:53

Nevadí, že nepřijdeš, ale měl/a bys jim napsat, že nepřijdeš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15099
31.7.21 18:54
@Hana Doležalová píše:
Nevadí, že nepřijdeš, ale měl/a bys jim napsat, že nepřijdeš. :D

Tak myslím, že od dubna už to má asi zakladatelka vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze