Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25123
21.3.12 20:49
madla21 píše:
Holky taky se vám v tom hezkém počasí tak nechce učit??? ;)

jo už sem na to 2 dny nesáhla :zed: ale mám umytý okna :mrgreen:

• načítám...
25123
21.3.12 20:50

jinak sme furt venku, já ti tahám všude ssebou, ale stejně mi to do hlavy nějak neleze..musim vymyslit nějakej systém :think:

• načítám...
22.3.12 17:07

no my jsme ted nemocnííí takže děs a běs :think:

• načítám...
747
24.3.12 13:37

ahoj holky,co nového?? konečně jsem se pořádně vrhla do těch TSP,nějak mi začíná docházet že termín se blíží:-/

• načítám...
2847
24.3.12 13:51

Co znamená, že ses pořádně vrhla? ;) Jak ti to jde?

• načítám...
15404
24.3.12 13:52

@dexonka

dex, já ještě nechytla ten správný grif a samotnou mě to štve :? Ale už začínám být nastartovaná na učení a studium, tak myslím, že už se mozek připravuje a začne ;) Doufám :mrgreen:

• načítám...
25123
24.3.12 13:55

rhian - jo já taky furt doufám, ještě sem pořádně nenastartovala, ale už mám plán :mrgreen:

• načítám...
747
24.3.12 13:56

holky s tím pořádně vrhla znamena,jen pauza po obědě a pak večer:-)) víc si nemůžu a ani nechci dovolit..pořád říkám že nechci nic na úkor rodiny…i když to asi bude hoodně těžké…
madla- no zatím nic moc,teď se začínám učit ty úsudky,třeba kulurní přehled je o náhodě,kritický myšlení ok,rovnice atd,to je jak kdy.....co ty????

rhi- no ja ted byla nemocna par dní,ale ted už jsem ok a čas tak nějak tlačí,začátek května je tu co by dup…neboj taky to přijde ta chuť

• načítám...
747
24.3.12 14:02

brum-ty by ses mi na ty příjímačky fakt hodila,škoda že nebydlíš někde blízko :|

rhi-jestě jsem ti ani nepochvalila,tu super tabulku co jsi udělala,je fakt supr :palec:

• načítám...
25123
24.3.12 14:07

¨dex - a prosim tě čim :lol:

• načítám...
747
24.3.12 14:19
@brumdinka píše: ¨dex - a prosim tě čim :lol:

no dívala jsem se kam se hlásíš a fakt klobouček :potlesk: potřebovala bych někoho kdo by tu se mnou seděl a některý matematický věci mi vysvětlil…já jsem sice matiku měla ráda,ale připadá mi že už jsem toho hoooodně zapomněla :zed:

• načítám...
2847
24.3.12 19:21

dex tak já a matika třeba vůbec :nevim: Co se těch ostatních věcí týče, tak přesně jak píšeš, něco je náhoda, něco se musí naučit atd… Snažím se to procházet a zkoušet, ale zatím to na moc nedávám :(

• načítám...
25123
25.3.12 10:08

@dexonka děkuju, to mě těší - no že se tam hlásim ještě neznamená, že se tam dostanu :lol: já se tam hlásím spíš proto, že mě nic jinýho nezbejvá, jelikož se chci vrátit do školství a nechci skončit ve fabrice, což by mě jinak zřejmě v tomhle regionu čekalo a to že mám Bc.ekonomku je mi tady na dvě věci :P

takže mám 2 možnosti - bud´ zkusit to na co se hlásím což by bylo ideální anebo když to nevyjde si od září zaplatit magisterský na ekonomce (což je 23 600,–) a pak si k tomu udělat pedagog.minimum

jinak sem zjistila, že sem spoustu věcí taky dávno zapomněla a už nevim jak se počítá a třeba s geometrií a funkcema se moc nekamarádim :lol: a nejhorší je že času je málo a chut´ nepřichází :zed:

• načítám...
15404
25.3.12 10:22

O matice si můžeme chvilku povídat :roll: Drtím ji do stávající školy, a nesnáším to :zed: A hlavně ty jednodušší věci - nerovnice, definiční obor,atd. mi nelezou do hlavy, líp chápu třeba integrály, apod :nevim: Tak nevím, jsem marná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
25.3.12 13:18

no holky přijmačky na krku… už se nám to blíží :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze