Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
@madla21 píše:
Promiň já jsem to popletla. To se totiž týkalo celoživotního vzdělávání kombinované formy a ne nás. Tak musíme hledat znova. Kdyby jsi to našla, tak dej vědět
A nebo si budeme muset počkat do zápisu
já to prohledala křížem krážem, ale filda na takovýhle informace z vysoka kašle
asi jsou to moc přízemní starosti
a prohledala jsem i snad veškerý možný diskuze na internetu a třeba na šj měli 3× za semestr celý pátek od 8-18h a pak 2× pátek odpo, takže docela fajn ![]()
- Upravit
@Poppy píše:
Gretchen - já mám taky pocit, že ti letošní uchazeči byli nějací „slabší“, loni bych se nedostala
A co si vybereš?
Vyberu si nejspis tu anglistiku, mam rada anglictinu a tady to pujde vic do hloubky predpokladam ![]()
sterezie, to jo, pokrok je, já se na to loni nějak vybodla, spíš jsem se šla podívat, jaké to je, abych věděla
Nakonec jsem spíš koukala, že jsem nedopadla nijak špatně.
Tak holky, napíšu tedy admince, jestli by mohla tuhle diskuzi uzavřít a zkopírovat nás do té uzavřené skupiny, většina z vás se vyjádřila souhlasně
nebude pak problém kohokoli přidat. Ve skupině máme diskuzi z loňska, a třeba bude i příští rok ![]()
@rhiannon píše:
Tak holky, napíšu tedy admince, jestli by mohla tuhle diskuzi uzavřít a zkopírovat nás do té uzavřené skupiny, většina z vás se vyjádřila souhlasněnebude pak problém kohokoli přidat. Ve skupině máme diskuzi z loňska, a třeba bude i příští rok
- Upravit
Diskuze byla na žádost uzamčena a přesunuta do uzavřené skupiny Maminky na VŠ.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
všude byli slabší, krom mediny
ale vždyť oproti loňsku jsi dost pokročla ne? 

Gretchen gratulace i k lektorství