Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sterezie
26.6.12 21:52
@rhiannon píše:
Holky, neříkejte, že letošní uchazeči byli „slabší“ :mrgreen: :mrgreen: To se můžu jít rovnou zahrabat :P :mrgreen: :mrgreen:

všude byli slabší, krom mediny :mrgreen: ale vždyť oproti loňsku jsi dost pokročla ne? :hug:
Gretchen gratulace i k lektorství :kytka:

• Upravit
2847
26.6.12 22:12
@sterezie píše:
@madla21
a nahodíš odkaz prosím? 8) já jsem asi slepá, ale ani z loňska tam takové info nevidím :lol:

Promiň já jsem to popletla. To se totiž týkalo celoživotního vzdělávání kombinované formy a ne nás. Tak musíme hledat znova. Kdyby jsi to našla, tak dej vědět ;)

• načítám...
sterezie
26.6.12 22:16
@madla21 píše:
Promiň já jsem to popletla. To se totiž týkalo celoživotního vzdělávání kombinované formy a ne nás. Tak musíme hledat znova. Kdyby jsi to našla, tak dej vědět ;)

A nebo si budeme muset počkat do zápisu :lol: já to prohledala křížem krážem, ale filda na takovýhle informace z vysoka kašle :lol: asi jsou to moc přízemní starosti :P a prohledala jsem i snad veškerý možný diskuze na internetu a třeba na šj měli 3× za semestr celý pátek od 8-18h a pak 2× pátek odpo, takže docela fajn ;)

• Upravit
577
26.6.12 23:04
@Poppy píše:
Gretchen - já mám taky pocit, že ti letošní uchazeči byli nějací „slabší“, loni bych se nedostala :roll:
A co si vybereš?

Vyberu si nejspis tu anglistiku, mam rada anglictinu a tady to pujde vic do hloubky predpokladam :)

• načítám...
15404
27.6.12 07:40

sterezie, to jo, pokrok je, já se na to loni nějak vybodla, spíš jsem se šla podívat, jaké to je, abych věděla :mrgreen: Nakonec jsem spíš koukala, že jsem nedopadla nijak špatně.

• načítám...
15404
27.6.12 07:41

Tak holky, napíšu tedy admince, jestli by mohla tuhle diskuzi uzavřít a zkopírovat nás do té uzavřené skupiny, většina z vás se vyjádřila souhlasně ;) nebude pak problém kohokoli přidat. Ve skupině máme diskuzi z loňska, a třeba bude i příští rok :mrgreen:

• načítám...
sterezie
27.6.12 08:38
@rhiannon píše:
Tak holky, napíšu tedy admince, jestli by mohla tuhle diskuzi uzavřít a zkopírovat nás do té uzavřené skupiny, většina z vás se vyjádřila souhlasně ;) nebude pak problém kohokoli přidat. Ve skupině máme diskuzi z loňska, a třeba bude i příští rok :mrgreen:
:palec:
  • Upravit
20855
27.6.12 09:08

Diskuze byla na žádost uzamčena a přesunuta do uzavřené skupiny Maminky na VŠ.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze