Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
Holky, tak nejsem přijatá, kdybych byla o dvě otázky lepší, tak bych asi byla. Tak zlusím odvoláním, ale moc tomu nevěřím. Nastoupím na VOŠ a příští rok to zkusím znova, no. Achjo
- Upravit
@sterezie njn, tak třeba na odvolání.. to je ale hodně naivní co?
Alespon jsem přijímačky udělala, za mnou bylo víc lidí. Příští rok pojedu líp připravená a dám to. Cvičnej rok na Vošce na prokrvení mozku a pak to bude tutovka
![]()
- Upravit
Jen zdravim koukám, že jste se nějak rozjeli…já se snažim soutředit na tu Plzeň i když tomu moc nevěřim, ale zkusim to…vyčítala bych si kdybych tam nejela…dočtu Vás v pátek večer
jinak jsem pro uzavřenou diskuzi, všem přijatym gratuluji a vám ostatním nezoufejte, zkusíme to příště znovu nebo se najde jiná alternativa…vše je tak jak má být ![]()
Byron to je mi taky lito, pristi rok se to uz urcite povede
Hlavne nehazet flintu do zita ![]()
@byron to je mi líto
ale třeba odvolání vyjde, nenastoupí všichni… ![]()
@sterezie jj zadařilo se pěkně
máme to i s manželem obráceně
11.03. a 30.11. ![]()
Jé, Gretchen, na tu Angličtinu v Brně jsem se taky chtěla hlásit, ale odradila mě vzdálenost v kilometrech
Tak jsem zvědavá, jestli jsem nezaváhala…
@Poppy píše:
Jé, Gretchen, na tu Angličtinu v Brně jsem se taky chtěla hlásit, ale odradila mě vzdálenost v kilometrechTak jsem zvědavá, jestli jsem nezaváhala…
To je skoda, mohla jsem mit spoluzacku ![]()
Tyjo holky, ted jsem se dozvedela, ze me vzali i na to lektorstvi
Kdyz jsem si ty prihlasky podavala, tak jsem cekala, ze skoncim nekde hluboko pod carou
Ze by ti letosni maturanti byli „blbejsi“ nez my pred deseti lety? (myslim tim muj maturitni rocnik
) ![]()
Gretchen - já mám taky pocit, že ti letošní uchazeči byli nějací „slabší“, loni bych se nedostala ![]()
A co si vybereš?
Holky, neříkejte, že letošní uchazeči byli „slabší“
To se můžu jít rovnou zahrabat
![]()
Jinak všem dalším úspěšným moc gratuluju!!!
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@madla21
já jsem asi slepá, ale ani z loňska tam takové info nevidím 
a nahodíš odkaz prosím?