Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky nakukuji, i když by to tam mělo být až 25. a já hledám každý den a zatím nic ![]()
@madla21 píše:
Taky nakukuji, i když by to tam mělo být až 25. a já hledám každý den a zatím nic
tak to chápu, já bych se tam nejraději podívala zase.
nejhorší je tohle to čekání, jsem docela smutná, protože si myslím, že to nedopadne
Ale svědomí mám čisté, učila jsem se a budu se muset smířit s tím, že už ta němčina není, co bývala, buď zabrat na druhé kolo, nebo to úplně vzdát
ještě nevím, musím si to promyslet, také záleží, kde jsem dělala chyby ![]()
Tak na 2.LF je přihlášeno 1698 lidí
To je ještě o 200 víc než vloni, ach jo… ![]()
@rhiannon píše:
Tak na 2.LF je přihlášeno 1698 lidí![]()
To je ještě o 200 víc než vloni, ach jo…
rhi, ježíši, to je děsně moc, ale nezoufej, ještě si tam nebyla, a ty na to máš
![]()
Ahojky
tak maturitu mám za sebou ![]()
Dlouho jsme nepsala, ležela jsem v knihách, ale teď už se mi do učení moc nechce. ![]()
Byla jsem v dubnu na Slezské v Opavě, ale tam to neklaplo. Přiznávám že jsme se na to nepřipravovala, protože jsem měla po praktické a před státní. Takže jsem řešila maturitu.
Ve čtvrtek jedu do Prahy na přijímačky ( Rhi, psala jsem ti email
tak jsem zvědavá co tam předvedu ![]()
Rhi, já myslím že to zvládneš, budu na Tebe myslet. ![]()
A všem ostatním přeji také mnoho úspěchů a když nejde o život jde o…
Hezký den Sylva ![]()
Sylvo, Blahopřeji k maturitě, a přeji hodně úspěchů v Praze na přijímačkách
@sylva taky přidávám gratulaci k matuře
a hodně štěstí u příjmaček ![]()
rhian - ty bláho to je lidí, ale ty to dáš ![]()
klárka, madla -----já zatim odolávám aještě sem nenakoukla, mrknu se v pondělí až přijedeme z bazíku, to už by to tam mělo bejt a doufám, že tam bude pozitivní zpráva…jelikož se přiznám ještě sem na to pořádně nesáhla ![]()
Tak já dnes dělala přijímačky na speciální pedagogiku do Hradce Králové- přiznávám, že mě test překvapil, byl poměrně jednoduchý
. Čekala jsem to horší, no ale nechci machrovat, hned jak jsem odešla z učebny, tak jsme věděla, co jsem napsala špatně… No jsme zvědavá, moc tomu nevěřím při počtu uchazečů bude spousta lepších než já- i kdybych splnila aspon limit, nemám šanci…
Zkusím i příští rok, o nic nejde..
- Upravit
@byron píše:
Tak já dnes dělala přijímačky na speciální pedagogiku do Hradce Králové- přiznávám, že mě test překvapil, byl poměrně jednoduchý. Čekala jsem to horší, no ale nechci machrovat, hned jak jsem odešla z učebny, tak jsme věděla, co jsem napsala špatně… No jsme zvědavá, moc tomu nevěřím při počtu uchazečů bude spousta lepších než já- i kdybych splnila aspon limit, nemám šanci…Zkusím i příští rok, o nic nejde..
Však uvidíš, výsledek bude kdy? Jinak přeji štěstí, ať tě přijmou ![]()
@klárka14 moc děkuju, no výsledek bude až v druhé půlce příštího týdne, se asi zblázním
. Bylo by fajn to vědět v pondělí třeba
.
Já tomu vůbec nevěřím, ale zkusila jsem si to, na VŠ s ehlásím poprvé. Nastoupím na VOŠ a zkusím to příští rok znova.
A co ty? Jak jsi na tom? Musím porlistovat zpátky
- Upravit
@klárka14 už čtu že tajky čekáš- jo a překvapilo mě, že většinou mladoši, porč nejdou na denní? ![]()
- Upravit
@sterezie jj, vždyt já jim to přeju… porstě mě to překvapilo, myslela jsem, že tam bude víc nad 25 třeba ![]()
- Upravit
Tak už to mám doma černé na bílém a zápis 13.7. - jupíííí ![]()
rhi- nenech se tím počtem odradit, to přenech těm stresujícím nabušeným maturitním ročníkům ![]()
Holky, chce si to víc věřit, vy to dáte ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat