Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2847
14.6.12 16:11

Taky nakukuji, i když by to tam mělo být až 25. a já hledám každý den a zatím nic :(

• načítám...
3352
14.6.12 19:06
@madla21 píše:
Taky nakukuji, i když by to tam mělo být až 25. a já hledám každý den a zatím nic :(

tak to chápu, já bych se tam nejraději podívala zase. :mrgreen: nejhorší je tohle to čekání, jsem docela smutná, protože si myslím, že to nedopadne :,( Ale svědomí mám čisté, učila jsem se a budu se muset smířit s tím, že už ta němčina není, co bývala, buď zabrat na druhé kolo, nebo to úplně vzdát :nevim: :nevim: ještě nevím, musím si to promyslet, také záleží, kde jsem dělala chyby :think:

• načítám...
15404
15.6.12 05:21

Tak na 2.LF je přihlášeno 1698 lidí :zed: :zed: To je ještě o 200 víc než vloni, ach jo… :(

• načítám...
3352
15.6.12 07:06
@rhiannon píše:
Tak na 2.LF je přihlášeno 1698 lidí :zed: :zed: To je ještě o 200 víc než vloni, ach jo… :(

rhi, ježíši, to je děsně moc, ale nezoufej, ještě si tam nebyla, a ty na to máš :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
341
15.6.12 09:26

Ahojky
tak maturitu mám za sebou :-)
Dlouho jsme nepsala, ležela jsem v knihách, ale teď už se mi do učení moc nechce. :roll:
Byla jsem v dubnu na Slezské v Opavě, ale tam to neklaplo. Přiznávám že jsme se na to nepřipravovala, protože jsem měla po praktické a před státní. Takže jsem řešila maturitu.
Ve čtvrtek jedu do Prahy na přijímačky ( Rhi, psala jsem ti email :-) tak jsem zvědavá co tam předvedu :-)
Rhi, já myslím že to zvládneš, budu na Tebe myslet. :palec:

A všem ostatním přeji také mnoho úspěchů a když nejde o život jde o…
Hezký den Sylva :mavam:

• načítám...
3352
15.6.12 09:46

Sylvo, Blahopřeji k maturitě, a přeji hodně úspěchů v Praze na přijímačkách

• načítám...
25123
15.6.12 10:58

@sylva taky přidávám gratulaci k matuře :pankac: a hodně štěstí u příjmaček ;-)

rhian - ty bláho to je lidí, ale ty to dáš :pankac:

klárka, madla -----já zatim odolávám aještě sem nenakoukla, mrknu se v pondělí až přijedeme z bazíku, to už by to tam mělo bejt a doufám, že tam bude pozitivní zpráva…jelikož se přiznám ještě sem na to pořádně nesáhla :P

• načítám...
byron
15.6.12 15:15

Tak já dnes dělala přijímačky na speciální pedagogiku do Hradce Králové- přiznávám, že mě test překvapil, byl poměrně jednoduchý :think:. Čekala jsem to horší, no ale nechci machrovat, hned jak jsem odešla z učebny, tak jsme věděla, co jsem napsala špatně… No jsme zvědavá, moc tomu nevěřím při počtu uchazečů bude spousta lepších než já- i kdybych splnila aspon limit, nemám šanci…

Zkusím i příští rok, o nic nejde..

• Upravit
3352
15.6.12 15:19
@byron píše:
Tak já dnes dělala přijímačky na speciální pedagogiku do Hradce Králové- přiznávám, že mě test překvapil, byl poměrně jednoduchý :think:. Čekala jsem to horší, no ale nechci machrovat, hned jak jsem odešla z učebny, tak jsme věděla, co jsem napsala špatně… No jsme zvědavá, moc tomu nevěřím při počtu uchazečů bude spousta lepších než já- i kdybych splnila aspon limit, nemám šanci…Zkusím i příští rok, o nic nejde..

Však uvidíš, výsledek bude kdy? Jinak přeji štěstí, ať tě přijmou :mavam:

• načítám...
byron
15.6.12 15:22

@klárka14 moc děkuju, no výsledek bude až v druhé půlce příštího týdne, se asi zblázním :mrgreen:. Bylo by fajn to vědět v pondělí třeba :lol:.
Já tomu vůbec nevěřím, ale zkusila jsem si to, na VŠ s ehlásím poprvé. Nastoupím na VOŠ a zkusím to příští rok znova.
A co ty? Jak jsi na tom? Musím porlistovat zpátky

• Upravit
byron
15.6.12 15:24

@klárka14 už čtu že tajky čekáš- jo a překvapilo mě, že většinou mladoši, porč nejdou na denní? :think:

• Upravit
sterezie
15.6.12 15:45

@byron
a proč by ně mlaďoši :nevim: třeba pracují, studijí jinou VŠ, mají dítě ;)

• Upravit
byron
15.6.12 16:56

@sterezie jj, vždyt já jim to přeju… porstě mě to překvapilo, myslela jsem, že tam bude víc nad 25 třeba :lol:

• Upravit
15404
15.6.12 17:01

sylvo, gratuluju k matuře! :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

na mailík mrknu ;)

• načítám...
1329
15.6.12 17:08

Tak už to mám doma černé na bílém a zápis 13.7. - jupíííí :dance:

rhi- nenech se tím počtem odradit, to přenech těm stresujícím nabušeným maturitním ročníkům ;)

Holky, chce si to víc věřit, vy to dáte :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze