Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sterezie
8.6.12 20:48

@madla21
jé, tak to jsme měly stejnou variantu ;) já těch chyb mám asi dvacet, ale ruku do ohně za ně nedám, třeba v prvních třech, čtyřech větách nemám ani jednu opravu :lol: jo nesedělo mi tam jamais, ale něvěděla jsem jak to nahradit…a ty opaky? ty první dva ještě šly, ale ty zbylý tři? třeba montagne basse? :think: nebo ta zaškrtávačka před slovesama, něco s tím vejcem a hovězím?!to jsem tipla :lol: no jsem dost zvědavá 8)

• Upravit
2847
8.6.12 21:21

No montagne basse jsem tipla to vallée, ale jen kvůli tomu, že u ostatních mi vždycky něco nesedělo. Hovězí jsem taky něco tipla, ale už nevím co. No a chyb já mám tak 15, ale fakt nevím. Teda začíná mi připadat, že to mám celé blbě :(

• načítám...
sterezie
8.6.12 21:28

@madla21
tak montagne mám jako to s tím élevée :lol: protože vallée mi nepřišlo jako přesný opak, ale fakt nevím, tohle mě dost rozsekalo..i ta nemocnice…tam jsem dala myslím Il n´est plus a l´hospital…a ty chyby…no něco tam mlátilo do očí ihned, třeba bateaus :lol: ale něco jsem četla několikrát a až pak se horko těžko rozhodovala :lol: jo a tabulka sloves byla vcelku fajn, ale nemohla jsem vůbec dojít k Lis (boire- futur) :lol:

• Upravit
2847
8.6.12 21:32

Tak s tím jsem taky měla problém. Myslím s futurem od boire. Nemocnici jsem dala stejně jako ty, bateaus byla první chyba kterou jsem objevila :D Ale i tak z toho začínám mít docela špatné pocity :(

• načítám...
15404
10.6.12 10:06

Ahoj holky, zdravím po návratu z chalupy :mavam: :mavam:

Poppy, mooooc gratuluju, šikulko!!!!! :hug: :hug: :hug: :hug:

Ráda bych pak do naší tabulky napsala, co komu vyšlo, atd., tak kdo ví, a je rozhodnutý, nahlašte mi co a jak ;)

Jinak já o víkendu dojela opáčko otázek z biologie, ale mám v tom takový maglajs, že nevím co je kodon a antikodon…od zítřka začínám opáčko (spíš doučení) chemie, to musím stihnout do pátku a pak ve zbývajících 3 dnech fyzika (to musí stačit, páč mě nebaví a stejně jí nechápu).

Tak nám, kterým ještě přijímačky zbývají, posílám hodně sil! :*

• načítám...
25123
10.6.12 10:39

rhi - dík no já se hlavně musim donutit k tomu zase sednout …jak si sem ted´ve fázi, že jedny mám za sebou a at´to dopadlo jakkoli házím bobek :roll: ale už sem si to rozplánovala po dnech ..ted´to ještě dodržet a hlavn+. aby to k něčemu bylo :mrgreen:

• načítám...
15404
10.6.12 10:47

@brumdinka Taky to mám teď rozplánované doslova po dnech. Potřebuju co nejvíc info vstřebat na poslední chvíli, protože opakovat si to průběžně celý rok, na to nemám psychicky :mrgreen: Akorát, že tenhle systém je trochu na cvokhaus :mrgreen:

Jinak v pondělí jsem měla jít na tu přírodovědu, ale nejdu, potřebuju se učit a ta přírodověda byla taková berlička, ani nevím proč…

• načítám...
25123
10.6.12 10:58

rhi - já zas ted´odmítla jednu brigádu a to by se mi penízky docela hodili ......ale musim se donutit učit …

mno nic, ted´musim jí vařit, učení snad potom :lol: pa

• načítám...
5799
10.6.12 12:41

Poppy gratulace obrosvká, si šikula :potlesk: :palec:
já bych se to měla dozvědět zítra, ale … já chci takýýýýý :,(

• načítám...
577
10.6.12 14:03

Ahoj holky, tak koukam prijimacky v plnym proudu:-) Ja jsem byla ve ctvrtek na anglistice, test byl pekelne tezkej, zpotila jsem se u toho az na pr…Neco jsem vedela, neco ne, tezko rict jak to dopadne:-/ Vysledky budou az 25.6., to je strasne dlouho, do te doby se ucekam k smrti:-( Pristi pondeli me jeste cekaji prijimacky na lektorstvi Aj, tak se jeste potrebuju ucut, ale moc to nedavam, tak se aspon snazim cist v Aj, mam rozectene Little Women.

Jinak Poppy taky se pridavam s gratulaci:-) a nam ostatnim drzim palce:-) Uceni zdar!:-D

• načítám...
sterezie
10.6.12 14:14

@Gretchen
taky jsem nervní a nedočkavá jak sáňky v létě :mrgreen:
Všem holkám, co se ještě šprtí posílám co nejvíce sil, oslnivých studijních zážitků a píle :P :hug: :kytka:

• Upravit
577
10.6.12 14:31

Jojo, hlavne ta pile kdyby byla:-D

• načítám...
11.6.12 10:34

Takže holky… přijmačky sem udělala otázkou je… jestly mě vemou… bylo nás tam docela dost a berou jen necelých 60 :think:

• načítám...
11.6.12 10:36

jinak všem co udělali moccc gratuluju.. já sem se ted sem k vám dlouho endokopala bud lítám s prckem venku nebo sem se šrotila…

• načítám...
15404
11.6.12 11:04

Pusinko, gratulace!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Tak budu držet palce! :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze