Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@rhiannon jak se jmenuje ta kytka co píchá ?? jo Růženoooo .........
![]()
@šóšannáh Však jo
Mně se sevře zadek za 15 dní…spíš tedy za 20, až půjdu na přijímačky na 2.LF.
@brumdinka píše:
rhi - já chci taky dvojku, mě letos před vánocema čekaj ty trojky rovnou dvě
Tak to jsme na tom úplně stejně
Kdy přesně před vánocema ?
prosim tě o dva dny
mě ted´malej usnul, tak se jdu chvíli učit, at´když už to neudělám tam aspoň nejsem za uplnýho blbce, stejně mi to nepomůže ![]()
Ahoj holky,tak ja uz mam prijimacky za sebou a nejspis jsem pokazila co se da:-(nervozita udelala svoje.takhle jsem nebyla nervozni ani pred maturitou.Holky,vysledky mi doruci do mesice a kdy muzou byt tak na webu.Kdyby mi nebylo uz 31,tak to hodim za hlavu a hlasim se pristi rok,ale roky tlaci:-(
Na zkouzkach nas bylo 28 a berou nas 15 a vesmes to byly vsechno decka po maturite plne vedomosti,no na houby.Holky,pro koho je urcene druhe kolo prijimacek?
juicee, my třeba budeme mít na webu výsledky ten večer, jinde do pár dní, mělo by to psát na webovkách fakulty.
Druhé kolo je jaké? nebo co píšou? někde to bývá pohovor pro část úspěšných, ze kterých pak podle pořadí vybírají ty, co přijmou. Ale taky to může být jakože přijímačky, pokud nenaplní kapacitu. To bys všechno měla vyčíst na stránkách.
Hele, a ne všichni maturanti jsou plní vědomostí
Můžu to říct z vlastní zkušenosti! tak neházej flintu do žita ![]()
Fuj, podle metříku už jen 14 dní, jdu na biolu…ať aspoň střípky narvu do hlavy.
@juicee
nevěš hlavu, ještě nevíš, jak to celkem dopadlo. Ono to při těch přijímačkách vypadá, že blbý, ale výsledek může být dostačující. Kdyby mi bylo 31, ještě bych to zkoušela dál. Já mám svůj limit do 35. let na škole nebo nic. Pak mám ještě rok být doma na RP, a v lednu 2014 jdu do práce. Tak si myslím, že první rok bych to měla dobrý - starší 3,5 roku půjde do školky, s mladší 1,5 budu doma a to vše v pohodě zvládnu. Škola v sobotu sice od půl osmé do půl osmé, tři x měsíčně.
Tak hlásím, že u Aplikované ekologie se mi ve výsledcích objevilo „navržena na přijetí“, takže koukám, že to zřejmě zazdila celá letošní várka uchazečů a prošla jsem i s tím minimem bodů ![]()
@Poppy píše:
Tak hlásím, že u Aplikované ekologie se mi ve výsledcích objevilo „navržena na přijetí“, takže koukám, že to zřejmě zazdila celá letošní várka uchazečů a prošla jsem i s tím minimem bodů
mám tomu rozumět tak, že když někdo vypadne, si na řadě a přijmou tě. Nebo co to znamená? ![]()
Je mi slabo holky, když si pomyslím, že už jenom týden. A já na to teď docela peču, ač nemám holky doma, tak lajdačím
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat