Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj Bublana díky za odpověď
Já se hlásím na UK v Praze a tam se bojím že to bude taky pěkný masakr. taky tomu moc šancí nedávám, tak mám jako druhou školu ještě VOŠ sociálně právní ale tam je taky pěknej nátřesk. No tak uvidíme. A z čeho ty čerpáš informace z oboru??
@kacatkoOOO já mám VOŠku, obor sociální práce. Ale taky už je to 7 let zpátky, takže ani to už mě asi nezachrání. Navíc jsem v oboru nikdy nepracovala, takže nevím, jestli bude vůbec z čeho čerpat. Přijímačky dělám 11.06., takže si teď dám týden intenzivní kurz a uvidíme. Prolítnu doporučenou četbu a děj se vůle boží ![]()
Příští týden pro změnu nebudu mít doma dítka od pondělí do pátku, moje máma má starou dovolenou, vezme si je k sobě. Čeká mne dovyklidit vršek a různé takové ty práce, co se vůbec nedělají.
Uvažuji si půjčit nějaký průmyslový vysavač na jeden den, jenže vůbec netuším, kde? Jdu dát oběd Klárce, Alenka je s tatínkem za kamarádkou u Prahy. Pak jdu žehlit. ![]()
příští týden si taky plánuju, že budu více studovat ![]()
rhi - jo tak to sem na tom stejně
příjmačky ve středu, do Prahy na UK už v úterý a umim velký kulový
takže si tam pudu sednout ještě ani nevim vůbec kde ta škola je
něco tam budu ty dvě hodiny smolit …jelikož jaksi jediný co můžeme mít je propiska ......žádná kalikulačka, tabulky v matice
mno tak pak se mrknem trochu po Praze a pojedem zas domů ![]()
ale já tohle beru jako takovej první pokus a na toho 28.6.se ten necelej měsíc musim učit víc …mno a když to nevyjde, tak začnu šetřit, abych dohrabala ty dva roky magisterskýho kde sem byla předtim tj.Zču ekonomka + pedag.minimum k tomu ![]()
Poppy, no jo, ale ta dvojka na začátku věku se nezadržitelně blíží pryč
Budu staroba a co pak na medině
Ach jo…
brumdinko, já dělám na matfyzu zkoušku z biologie na přírodovědu (sice nechápu, ale je to tak), taky nevím, kde to je a hlavně se mi z toho názvu ježí chlupy po těle
Ale zase na druhou stranu - jako matematický analfabet bych se jinak do posluchárny matfyzu nepodívala ![]()
Rhi neprovokuj ![]()
tý vado čtvrtek je můj, stažená prdel v hlavě vzduchoprázdno a nervy už odešly neznámo kam ![]()
Nojo, trojka přijde letos
Jako pro VŠ furt dobrý, ale na medině nic moc…to než budu samostatná Mudra, dostanu důchod ![]()
šoš, budu na tebe myslet
Věřím ti ![]()
@šóšannáh píše:
Rhi děkujia neboj ty už důchod nedostaneš
![]()
Hm, to je fakt
Takže vlastně času dost
![]()
rhi - já chci taky dvojku, mě letos před vánocema čekaj ty trojky rovnou dvě ![]()
v úterý razíme směr Praha a ve středu si pudu turisticky prohlídnout UK zevnitř - o ničem jinym to nebude
![]()
dneska se tu snažim celý odpolkedne nalejt do hlavy něco u informatiky - návrhy konečných automatů a už si připadám jak automatna kafe ![]()
bych potřebovala nahrát program jak v Matrixu
![]()
Příští rok mi bude 35., doufám, že se letos teda dostanu, abych mohla do 40. mít titul.
jo už se vidím v 76 před v chodem do JU s přihláškou v ruce „co jáááá jsem to jen chtěla ???“ ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat