Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15404
6.6.12 06:05

Poppy, gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug: :hug: :hug: :hug: Jsi šikulka :*

klárko, to je jen jako předběžné přijetí, ještě bude náhradní termín, ale prostě dokud není termín ofiko výsledků, bude tam jen „navržena na přijetí“, vesměs má Poppy přijetí jisté ;)

• načítám...
3352
6.6.12 09:38

@rhiannon aha díky za info, já jsem v tomto směru dost pozadu, co a jak se dělá při přijímačkách, a celkově na VŠ, jestli mne vezmou jsem na sebe teda zvědavá, někdy si říkám, že jsem na to už stará, hloupá, natvrdlá, zabržděná :lol:

Poppy tak velice gratuluji :potlesk: :potlesk: :potlesk: a šíleně závidím :mrgreen:

• načítám...
2847
6.6.12 10:26
@klárka14 píše:
@rhiannon aha díky za info, já jsem v tomto směru dost pozadu, co a jak se dělá při přijímačkách, a celkově na VŠ, jestli mne vezmou jsem na sebe teda zvědavá, někdy si říkám, že jsem na to už stará, hloupá, natvrdlá, zabržděná :lol:

Tak to jsme dvě :mrgreen:

Poppy taky gratuluji :kytka:

• načítám...
2847
6.6.12 11:20

@sterezie tak co,jak jde učení? Už se nám to blíží :(

• načítám...
1329
6.6.12 13:22

Díky. Já se teď soustředím na páteční přijímačky z angličtiny, tam to bude horší (vyšší laťka). Taky mi na nich záleží víc, takže nervozita stoupá. Všem vám držím palce, tak honem, šup, šup, učit se ;)

• načítám...
15404
6.6.12 15:32

Já už jedu kolikátý den molekulárku a už jsem na prášky, všechno se mi to smíchává…RNA, DNA, tRNA, mRNA, rRNA, komplementární s tímhle a támhletím, nasedá, transkripuje, přes translaci, proteosyntézu…až do p*dele. Asi tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1329
6.6.12 17:16

rhi- do Prahy, do Podolí, do lékárny… a až pak do pr… :mrgreen:

• načítám...
15404
6.6.12 17:23

@Poppy do Podolí ne, to spíš do Prahy, do Bohnic, do lékárny.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
5799
7.6.12 05:03

Poppy super :palec: :potlesk: težce závidím :oops:
holky já jdu dneskáááááááááá :? v jedenáct :think: to dám to dám to dám :zed: :zed: já se snad ani nepodepíšu :nevim:

• načítám...
15404
7.6.12 07:18

šoš, držím všechny palce co mám!!!! :palec: :palec: :palec: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
25123
7.6.12 08:14

Ahojte poppy tak jestli je to tak jak píše rhi -----já vim taky prd co to znamená :lol: tak to moc gratuluju :potlesk: :dance: :pankac:

jinak já mám první příjmačky na MFF UK v Praze za sebou, ještě mě čeká 28.6.FAV Plzeň …byl to děs běs, když sem to viděla tak sem si jen řekla a jsem nahraná :lol: za tu hodinu a půl sem tam něco vyplodila… ale nevim nevim budu se modlit, aby to na to přijetí stačilo a někde sem těch 40 bodů nutných k přijetí posbírala…byly 4 příklady, každej za 25 bodů …výsledky budou 18.6.na netu, pak to pošlou poštou

bylo nás tam 29, na ten konkrétní obor co se hlásim sme tam byli jen 2 8o

ještě jednu věc Vám musim napsat …3 příklady ze 4 byli podobné jako loni (co měli pověšený na stránkách)........takže si ted´nadávám proč sem se učila to všechno okolo, když by stačilo se pořádně navrčit postupy toho co bylo loni :zed: no ale zas poučení pro příště..profesoři jsou zřejmě líný vymejšlet uplně něco jinýho než bylo minule :lol: škoda že u tý plzenský sem nikde lonský zadání nenašla :P

• načítám...
15404
7.6.12 08:45

brumdinko, tak budu držet palce, aby to vyšlo :hug: :hug: Máš můj obdiv, dělat přijímačky z matiky :D To čekání je nekonečný, co?

• načítám...
3352
7.6.12 09:08
@rhiannon píše:
brumdinko, tak budu držet palce, aby to vyšlo :hug: :hug: Máš můj obdiv, dělat přijímačky z matiky :D To čekání je nekonečný, co?

taky se připojuji, s tím, že obdivuji někoho, kdo dělá přijímačky z matiky :potlesk: na OA matika jen 1.ročník a pak nic, nic, nic 8)

• načítám...
Dellynka
7.6.12 11:13

@Poppy Mco gratuluju :) :kytka: .
@šóšannáh Moc držím palečky,zrovna jsi asi v akci :lol: ;)

• Upravit
Dellynka
7.6.12 11:15

@juicee souhlasim s Rhi,né všichni maturanti jsou plný vědomostí.Aspon teda já :oops: :lol: …Tak hlavu vzhůru ;)!

Já jedu zítra do Prahy na spec.pedag. tak jsem zvědavá,ale nepočítám s tím :oops:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze