Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Poppy, gratuluju
Jsi šikulka ![]()
klárko, to je jen jako předběžné přijetí, ještě bude náhradní termín, ale prostě dokud není termín ofiko výsledků, bude tam jen „navržena na přijetí“, vesměs má Poppy přijetí jisté ![]()
@rhiannon aha díky za info, já jsem v tomto směru dost pozadu, co a jak se dělá při přijímačkách, a celkově na VŠ, jestli mne vezmou jsem na sebe teda zvědavá, někdy si říkám, že jsem na to už stará, hloupá, natvrdlá, zabržděná ![]()
Poppy tak velice gratuluji
a šíleně závidím ![]()
Díky. Já se teď soustředím na páteční přijímačky z angličtiny, tam to bude horší (vyšší laťka). Taky mi na nich záleží víc, takže nervozita stoupá. Všem vám držím palce, tak honem, šup, šup, učit se ![]()
Já už jedu kolikátý den molekulárku a už jsem na prášky, všechno se mi to smíchává…RNA, DNA, tRNA, mRNA, rRNA, komplementární s tímhle a támhletím, nasedá, transkripuje, přes translaci, proteosyntézu…až do p*dele. Asi tak
![]()
Poppy super
težce závidím ![]()
holky já jdu dneskáááááááááá
v jedenáct
to dám to dám to dám
já se snad ani nepodepíšu ![]()
Ahojte poppy tak jestli je to tak jak píše rhi -----já vim taky prd co to znamená
tak to moc gratuluju
![]()
jinak já mám první příjmačky na MFF UK v Praze za sebou, ještě mě čeká 28.6.FAV Plzeň …byl to děs běs, když sem to viděla tak sem si jen řekla a jsem nahraná
za tu hodinu a půl sem tam něco vyplodila… ale nevim nevim budu se modlit, aby to na to přijetí stačilo a někde sem těch 40 bodů nutných k přijetí posbírala…byly 4 příklady, každej za 25 bodů …výsledky budou 18.6.na netu, pak to pošlou poštou
bylo nás tam 29, na ten konkrétní obor co se hlásim sme tam byli jen 2 ![]()
ještě jednu věc Vám musim napsat …3 příklady ze 4 byli podobné jako loni (co měli pověšený na stránkách)........takže si ted´nadávám proč sem se učila to všechno okolo, když by stačilo se pořádně navrčit postupy toho co bylo loni
no ale zas poučení pro příště..profesoři jsou zřejmě líný vymejšlet uplně něco jinýho než bylo minule
škoda že u tý plzenský sem nikde lonský zadání nenašla ![]()
brumdinko, tak budu držet palce, aby to vyšlo
Máš můj obdiv, dělat přijímačky z matiky
To čekání je nekonečný, co?
@rhiannon píše:
brumdinko, tak budu držet palce, aby to vyšlo![]()
Máš můj obdiv, dělat přijímačky z matiky
To čekání je nekonečný, co?
taky se připojuji, s tím, že obdivuji někoho, kdo dělá přijímačky z matiky
na OA matika jen 1.ročník a pak nic, nic, nic ![]()
- Upravit
@juicee souhlasim s Rhi,né všichni maturanti jsou plný vědomostí.Aspon teda já
…Tak hlavu vzhůru
!
Já jedu zítra do Prahy na spec.pedag. tak jsem zvědavá,ale nepočítám s tím ![]()
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat