Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
byron
15.6.12 17:10

@Poppy gratuluju!

• Upravit
sterezie
15.6.12 17:42

Sylvo, Poppy gratulace :kytka:
Byron, no podle mě si to spoustu lidí dává i jako záchranu třeba 8) že např. když se hlásí na nějaký obor v Praze na denní, tak si dají ještě pojistku na kombi do Brna třeba 8) U nás teda vůbec nevím, jaký bylo složení, protože kombi i prezenční studium měli přijímačky dohromady :think:
Rhi, já Ti věřím a držím palce :hug: :kytka:
Já to chci už vedět, achjo!

• Upravit
15404
15.6.12 17:45

Poppy, supeeeer, gratulace :hug: :hug: :hug:

No, já to nevzdávám, ale holt bude záležet na štěstí, jakou otázku mi přivane na papír :nevim: Všechno rozhodně neumím :mrgreen:

• načítám...
25123
15.6.12 18:52

Tak sem to nevydržela a mrkla na to, jestli to tam nebude už v pátek a ještě nic…furt je tam psáno jen zaevidováno, zaplaceno :zed:…tak holt musim vydržet do pondělí :P

poppy - super gratulace :pankac: šikulka :potlesk:

• načítám...
3352
15.6.12 20:01

Poppy, velice ti to přeji, gratuluji a silně závidím.

Zařekla jsem se, že se už nepodívám, akorát mne to deptá. Takže příští pá už tam budou výsledky a já se podívám až toho 22.6. Jinak bych se zcvokla.

Mějte se :mavam:

• načítám...
byron
17.6.12 12:06

Ahoj! Já pořád přemýšlím, co a jak.. Včera jsem celé odpoledne žehlila a padala na mě taková beznaděj, že to není možné se tam dostat… V druhé půlce př týdne se mrknu na výsledky ale mám hrozný strach z toho zklamání a z toho výsledku- nemám z toho úplně špatný pocit, přesně vím, co je tam blbě, ale stejně…Pořád se to ve mně mele- nic se neděje, budu to zkoušet pořád, na poprvé to nebylo tak špatný a v září nastoupím na VOŠ…Ale já s eúplně zamilovala i do tý budovy- mně s etam tak líbí, a Hradec mám moc ráda, no je to můj sen

• Upravit
25123
17.6.12 12:20

Byron - mám podobný pocity…taky se mi to tam v tý Praze líbilo - fakulta i jak sem se hezky svezla metrem :lol:… v tý Plzni je ta fakulta až někde za městem na Borskejch polích :P a zatim sem na to učení nesáhla :P mno zítra už by tam ty výsledky měli být tak sem napnutá jak kšandy :mrgreen:

• načítám...
byron
17.6.12 12:23

@brumdinka už zítra? To se máš! Já mám pocit, že to nevydržím do druhý ůlky týdne, taky se může stát, že až v pátek :zed:. A musím říct, že i to přijetí na VOŠ mi zdělalo velikánskou radost, vloni jsem s enedostala, neměla jsme praxi- tak jsem docházela 3/4 roku do dětského domova. Jsem ráda, že jsme prostě něco udělala a vyplatilo se. pro mě to hrozně znamená. Mám nějak potřebu se učit

• Upravit
byron
17.6.12 12:26

@brumdinka každopádně držím palce!

Jo a ještě jsem měla strach, abych tam nějak neplašila, vše v klidu našla, věděla, kde se mám regostrovat. No a udělalo mi radost, že jsem vše zvládla- a bylo tam dost lidí, kteří to pletli. Tím s enikomu vůbec nevysmívám nebo tak, jen že jsme nejistá a plašan :mrgreen:

• Upravit
25123
17.6.12 12:28

Byron - no už na to čekám 14 dní tak snad to tak konečně bude :D a ty další příjmačky mám 28.6.a vůbec nejsem schopná se učit, když nevim jak to dopadlo v tý Praze…hlavně to potřebuju jako sůl…nevim co pak budu dělat když mě nevezmou…takhle by to bylo akorát dva roky a pak z rodičáku hezky do školy :)

• načítám...
byron
17.6.12 12:32

@brumdinka a můžu s ezpetat ty tedy s ehlásíš na bakaláře nebo už más a chceš pokračovat n amagisterském? Jsem záviděla těm lidem, co šli na magisterské, jsme si říkala to je jako sen- mít to za sebou a zkusit to ještě dál.
A na co s ehlásíš? Já diskuzi nesleduju celou

• Upravit
25123
17.6.12 12:48

byron - já už mám bakalářský za sebou..obor Podniková ekonomika a management na ZčU v Chebu, taky dálkově při prvnim synovi a dalo mi to sakra dost zabrat…ale tady v regionu sem absolutně nesehnala s timhle práci, takže sem dělala ve fabrice, v supermarketu a všude možně kde to jen šlo mimo jiné sem dělala i nákupčí v Tescu a děkuji už nikdy víc…to bylo snad nejhorší moje zaměstnání :zed: mno pak se na mě konečně usmálo štěstí a našla sem práci jako učitelka na gymnaziu v Chodově (dojížděla sem 85 km)…učila sem matiku (díky tomu že na ekonomce dost byla) a informatiku (mám pár kurzů)…mno jenže sem tak trochu plánovaně/neplánovaně otěhotněla…takže sem si odučila jedno pololetí…ale ta práce mě moc bavila a konečně to byla práce co má opravdu smysl…mno ale abych mohla znova učit, tak musim mít bud´pajdu nebo magisterský jinou školu + k tomu pedagogický minimum…tak proto ted´lovim tohle a přihlásila sem se na obor Učitelství matika/informatika pro Sš no a potřebuju aby to bud´v Praze nebo Plzni vyšlo…nebo je ještě možnost že si zaplatim ten samej obor co už sem dělala na Zču v Plzni a pak si k tomu dodělám pedag.minimum…ale do toho už se mi moc nechce, navíc momentálně těch 23 500,– co za to chtěji nemám…to co sem se přihlásila by bylo mnohem lepší…

• načítám...
byron
17.6.12 12:52

@brumdinka tak držím pěsti! No, to je teda dobrý, člověk vystuduje a pak jde prodávát :nevim:. No tak ať to vyjde!!!

• Upravit
byron
17.6.12 12:55

Jinak já se hlásím na spec pedagogiku- pokud se mi poštěstí se dostat a dostudovat, tak bych potom ještě chtěla pokračovat v učitelstcí pro spec školství- temn první stupeň..

• Upravit
25123
17.6.12 13:00

@byron tak taky držím palec ;)

můj muž má ze speciální pedagogiky maturitu…dodělával si jí před pár lety kvůli zaměstnání…pracuje jako vychovatel v ústavu pro mentálně postižené a ted´chtěj ústav rozpouštět tak by taky potřeboval ještě něco navíc k tomu…je to docela bída co tady u nás pak bude dělat…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze