Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
Děvčata pokud jste příjmačky udělali tak bych byla naprosto v klidu..když nevemou na počet, vezmou na odvolání..to já je neudělala vůbec a počet bodů absolutní ostuda
si museli řikat, kdo to tam vůbec lezl
![]()
Jsem to počítala a za mnou je ještě 60 lidí, co udělali. Podle statistik vloni brali cca 80- to mi přijde hrozně moc. Tak snad mám šanci, no jsme z toho úplně nadšená.
Já se před tím na VŠ ani nehlásila, neb jsme myslela, že je to beznadějný.
- Upravit
@byron no to mám ale silůně pochybuju, že tam to bude jiný…prostě neni čas se učit ![]()
Hele já včera propadla silné depresi, že nemám šanci ani na odvolání
. Normálně se mi chce chvilkama řvát. Ještě budu posílat potvrzení o praxi a nějaký motivační dopis, ale už o tom silně pochybuju. Já bych strašně moc chtěla!
- Upravit
Byron - klid pokud si příjmačky udělala tak šanci na odvolání máš ![]()
to já ho s tim mým jednim bodem nemám
popravdě nechápu asi sem blbě pochopila zadání ![]()
zkusim ještě tu Plzeň a když to nevyjde tak to budu muset vymyslet nějak jinak ![]()
@brumdinka Tak asi jsi se někde překoukla, ta nervozita je hrozná, já jsme nedokázala sečíst dvojciferná čísla do stovky, musela jsem si jeden příklad nechat na konec, úplný zatmění, takže nepochopení zadání je úplně pochopitelné
- Upravit
@rhiannon píše:
@šóšannáh dneska večer, ale fakt to nevidím, pocit mě většinou nezklame. No co, no…jestli mě pustí ta depka, zkusím to naposledy příští rok a pak si půjdu pěkně dřepnout do kanclu.
Rhi tak coooo??? celý víkend na tebe myslím, už něco víš?? já doufám, žes celý víkend slavila přijetí a proto nepíšeš ![]()
Taky mě zajímá co Rhi
Doplníš kdyžtak do tabulky, kdo je přijat? Já v tom mám maglajz ![]()
Byron, taky gratulace
![]()
Madloooooo, já už to do zítra asi nepřežiju!
Bylo by mnohem lepší nakukovat a najednou by to tam bylo, takhle mě zítra asi raní mrtvice, až se to bude načítat
a navíc doufám, že to tam dají hned ráno, protože před polednem jedeme oslavovat manželův svátek, tak ať vím, jestli zapíjím žal nebo slavíme i moje přijetí ![]()
- Upravit
Ahoj holky, my byli na chalupě ![]()
Opravdu jsem neslavila, protože ten slavný pohovor mi prostě setnul vaz. Toliko k přijímačkám ![]()
Ale co, nějak se tím neužírám, prostě mám asi blbou hlavu ![]()
Jsem se ještě mrkla na statistiku a chybělo mi celkově cca 9 bodů k přijetí (měla jsem dohromady 199, brali co jsem vypozorovala 208), no…tak nic, ale nasere to ![]()
@rhiannon píše:
Jsem se ještě mrkla na statistiku a chybělo mi celkově cca 9 bodů k přijetí (měla jsem dohromady 199, brali co jsem vypozorovala 208), no…tak nic, ale nasere to
Třeba Tě ještě vezmou, určitě nenastoupí všichni. Do Brna mě nejdřív nevzali a asi za měsíc mi přišel dopis, že jestli chci, tak můžu nastoupit. A to sem měla o dost míň bodů než poslední přijatý.
A jak to vypadá s tou 1.LF, sem to asi přehlídla
B.
- Upravit
On je to dost nahuštěný, takže můžu s jistotou říct, že nepřijmou ![]()
No, 1.LF jsem zazdila, tam jsem šla jen tak, vůbec se mi tam nechtělo
Tam byla zase hranice letos extrémně nahoře, protože se hlásilo 3500 lidí ![]()
Řekněme si upřímně, že jsem prostě blbá ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Druga je prý celkem soudnej. AKorát muže prej kdysi zprdnul, když u zkoušky řekl, že se přeťatý nerv sešije. Druga na to - no snad se provede sutura
A když už tu občas nakouknu, tak teda gratuluju přijatým
Ostatním držím palce.
B.