Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2847
24.6.12 21:00
@sterezie píše:
Madloooooo, já už to do zítra asi nepřežiju! :lol: Bylo by mnohem lepší nakukovat a najednou by to tam bylo, takhle mě zítra asi raní mrtvice, až se to bude načítat :mrgreen: a navíc doufám, že to tam dají hned ráno, protože před polednem jedeme oslavovat manželův svátek, tak ať vím, jestli zapíjím žal nebo slavíme i moje přijetí :mrgreen:

No nějak už mám nerva. Zítra se mi to nebude chtít ani otevřít, bojím se že to bude špatný :(

• načítám...
577
24.6.12 21:34

Ahoj děvčata, na FF MU už výsledky jsou - teda aspoňrm já je tam už mám, zjistila jsem to asi před půl hodinou - a - vzali mě!! :dance: Se z toho pos… blahem asi :mrgreen:

Rhi a kdy budeś vědět výsledky na tu 1.LF? A hlásila ses i na 3.LF?

• načítám...
sterezie
24.6.12 23:01

Madlo, koukni na epřihlášku, je to tam!!! 8) já jsem přijatá ;)
Gretchen gratulace :kytka:
Rhi :hug: tak příští rok znovu? 8)

• Upravit
byron
25.6.12 00:32

@Gretchen :kytka: gratulace

• Upravit
byron
25.6.12 00:33

@sterezie :kytka: taky gratulace

J8 budu zjištovat z nemocnice, tak jsme zvědavá… No tak když tak to odvolání, achjo… Alespon se vyplatila ta praxe, budu posílat i potvrzení o praxi..

• Upravit
3234
25.6.12 00:38
@rhiannon píše:
Jsem se ještě mrkla na statistiku a chybělo mi celkově cca 9 bodů k přijetí (měla jsem dohromady 199, brali co jsem vypozorovala 208), no…tak nic, ale nasere to :mrgreen:

tak to je maras, to věřím že nas..e :( já tak předloni skončila 1.pod čarou a nevzali mě ani na odvolání. ale u nás tradičně na odvolání neberou nikoho. :cert: jedině na všeobecko brali na odvolání, takže to určitě podej, za to fakt nic nedáš, ztratit nemáš co, můžeš jedině získat :* Budu držet palce! a na tu 3.LF tam jsi se hlásila na sestru ne? jak ti to dopadlo tam??

• načítám...
15404
25.6.12 07:03

Míšo, díky, ale odvolání taky u nás nemá smysl, na všeobecko vůbec…na tu 3.LF teprve budu dělat, ale pořád přemýšlím, jestli jít na sestru, když chci dělat něco jiného :think: :nevim:

sterezie - znovu nevím, jsem stará, asi už fakt :mrgreen: :mrgreen:

Holky, moc gratuluju k přijetí!!! :pankac: :pankac: :hug: :hug:

• načítám...
3352
25.6.12 08:27

Gratuluji přijatým :kytka:

Rhi, statistika je jedna věc, ale třeba komise rozhodne jinak, ještě to není jednoznačné, nebo ne :! :?:

• načítám...
15404
25.6.12 08:36

klárko, opravdu je ;) Výsledky jsou na beton ;)

• načítám...
3234
25.6.12 08:45

No každopádně to odvolání podej :kytka:
já kdysi chtěla na medinu strašně moc, ale teď mě ta Porodní hodně chytla, i sestra by mě bavila, když srovnám tu práci doktorů a sester tak sestra má k těm pacientům mnohem blíž, dokrotři je vidí akorát ráno u vizity a pak sedí zahrabaní v dokumentacích a papírech. :nevim: ale záleží jak to cítíš, jestli tohle by bylo to co tě bude bavit ;) já jsem šťastná tam kde jsem a na medinu už bych nešla.

• načítám...
15404
25.6.12 08:47

Míšo, třeba bych si to taky říkala, ale kdo ví :nevim: Přemýšlím, že bych to i zkusila, kdyby mě vzali, tak bych šla studovat a po roce by se vidělo…třeba bych se v tom taky našla a medina by zůstala jenom snem. Škoda, že mi není o 5 let míň :D

• načítám...
sterezie
25.6.12 10:02

@madla21
Tak cooo? napjatě čekám u ž od večera, zda budeme spolužačky :hug: :hug: :kytka:

• Upravit
15404
25.6.12 10:05

Holky, zapíšu vaše přijetí do tabulky, jen mi dejte vědět kdo a kam ;)

• načítám...
sterezie
25.6.12 10:35

@rhiannon
dík :kytka: já jsem přijatá na MUNI na francouzštinu 8)

• Upravit
4200
25.6.12 10:45

Já na ZČU na podnikovou ekonomii

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko