Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sterezie píše:
Madloooooo, já už to do zítra asi nepřežiju!Bylo by mnohem lepší nakukovat a najednou by to tam bylo, takhle mě zítra asi raní mrtvice, až se to bude načítat
a navíc doufám, že to tam dají hned ráno, protože před polednem jedeme oslavovat manželův svátek, tak ať vím, jestli zapíjím žal nebo slavíme i moje přijetí
No nějak už mám nerva. Zítra se mi to nebude chtít ani otevřít, bojím se že to bude špatný ![]()
Ahoj děvčata, na FF MU už výsledky jsou - teda aspoňrm já je tam už mám, zjistila jsem to asi před půl hodinou - a - vzali mě!!
Se z toho pos… blahem asi ![]()
Rhi a kdy budeś vědět výsledky na tu 1.LF? A hlásila ses i na 3.LF?
Madlo, koukni na epřihlášku, je to tam!!!
já jsem přijatá ![]()
Gretchen gratulace ![]()
Rhi
tak příští rok znovu? ![]()
- Upravit
@sterezie
taky gratulace
J8 budu zjištovat z nemocnice, tak jsme zvědavá… No tak když tak to odvolání, achjo… Alespon se vyplatila ta praxe, budu posílat i potvrzení o praxi..
- Upravit
@rhiannon píše:
Jsem se ještě mrkla na statistiku a chybělo mi celkově cca 9 bodů k přijetí (měla jsem dohromady 199, brali co jsem vypozorovala 208), no…tak nic, ale nasere to
tak to je maras, to věřím že nas..e
já tak předloni skončila 1.pod čarou a nevzali mě ani na odvolání. ale u nás tradičně na odvolání neberou nikoho.
jedině na všeobecko brali na odvolání, takže to určitě podej, za to fakt nic nedáš, ztratit nemáš co, můžeš jedině získat
Budu držet palce! a na tu 3.LF tam jsi se hlásila na sestru ne? jak ti to dopadlo tam??
Míšo, díky, ale odvolání taky u nás nemá smysl, na všeobecko vůbec…na tu 3.LF teprve budu dělat, ale pořád přemýšlím, jestli jít na sestru, když chci dělat něco jiného
![]()
sterezie - znovu nevím, jsem stará, asi už fakt
![]()
Holky, moc gratuluju k přijetí!!!
![]()
Gratuluji přijatým ![]()
Rhi, statistika je jedna věc, ale třeba komise rozhodne jinak, ještě to není jednoznačné, nebo ne
![]()
No každopádně to odvolání podej ![]()
já kdysi chtěla na medinu strašně moc, ale teď mě ta Porodní hodně chytla, i sestra by mě bavila, když srovnám tu práci doktorů a sester tak sestra má k těm pacientům mnohem blíž, dokrotři je vidí akorát ráno u vizity a pak sedí zahrabaní v dokumentacích a papírech.
ale záleží jak to cítíš, jestli tohle by bylo to co tě bude bavit
já jsem šťastná tam kde jsem a na medinu už bych nešla.
Míšo, třeba bych si to taky říkala, ale kdo ví
Přemýšlím, že bych to i zkusila, kdyby mě vzali, tak bych šla studovat a po roce by se vidělo…třeba bych se v tom taky našla a medina by zůstala jenom snem. Škoda, že mi není o 5 let míň ![]()
Holky, zapíšu vaše přijetí do tabulky, jen mi dejte vědět kdo a kam ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat