Co k obědu jako příkrm v 6měsíci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prikrm 6m
Ahoj prosím co dáváte v 6m k obědu? My pořád mrkev brambor nekdy sámotnou, brokolici? Ale každý den to samé. Dneska teda chci zkusit brambor mrkev trochu masa kuřecí.
Už nevím.. z skleničky my malá nejí vše vařím doma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dávala všechno, hrášek, kukuřici, batáty, špenát, řepu, pórek, květák, brokolici,…každou novou zeleninu jsem dávala 3 dny kvůli pořádné alergii, ale vždy bylo vše v pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávej, co tě napadne, kojenci nemají žádné vytříbené chutě, snesou více méně jakoukoliv variantu. Klidně přidávej jablko, hrušku,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu mrazeny hrášek? Kukuřici? Když není k dizpozici v obchodě na volnou prodej!?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miskaa91 píše:
Můžu mrazeny hrášek? Kukuřici? Když není k dizpozici v obchodě na volnou prodej!?
Jojo, jen pozor na slupky. Musela bys propasirovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja uz davala vicemene veskerou zeleninu, libove maso, ruzne to kombinovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
6,5 m a měla - dyni, batat, mrkev, brokolici, avokado, včera mrazeny hrasek, který bylo potřeba propasirovat a pastinak. Do ruky dostala “na oliznuti” okurku, papriku a banán.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporucuju jako inspiraci
https://prvni-prikrmy-krok-za-krokem.estranky.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miskaa91 super, že vaříš doma ![]()
Já jsem založila skupinku vaříme pro kojence a batolata, mrkni se. Najdeš tam spoustu domácích receptů ![]()
Ať chutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale je pravda že odty doby co malá bašti tak se ji špatně kajdi no a nejvíc se výkaka ve stojí když ji držím..myslíte že vadí když má tuší hovinka?
Je ještě kojena ráno přes noc a mezi dny mimo oběd a svačinu presnidavka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miskaa91 píše:červená řepa, jablko, hov.maso, brambor a budeš se olizovat i ty
@kve-tinka k obědu? Ovoce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky
omlouvám se, že se vtirám do diskuze. Jen mám dotaz, včera jsme měly poprvé příkrm, batát. No naše slečinka kdyby mohla, tak sní celou dávku. Dostala asi 10 lžiček, samozřejmě ne plné, ale moc ji to chutnalo. Na to konto mi kamaradka “vynadala” že to je moc, že na poprvé by měla dostat 2-3 lžičky.. ale malé to tak chutnalo, že když jsem ji už nedávala tak i po té lžičce plakala
jinak je plně kojená a ted v úterý nám bylo 6 měcíců.. 🥳
Díky :smiling_face_with3_hearts:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kvačka1012 je to kvůli případně alergii, měla by to být jen zkouška cca 3dny jen 2-3lzicky a jeden druh, aby jsi případně poznala z čeho se osype..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit